Gość 07.02.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A że tak się zapytam z innej beczki, personel ma aktualne badania? w tym rownież psychiatryczne z orzeczeniem o braku przeciwskazań do pracy w tym zawodzie? a moze dyplomy ukończenia szkół? m. A co taki dociekliwy? Boi się, że lewatywa nie w te dziurke pójdzie? Nie bój, to już rutyna, możemy z zamkniętymi oczami, Zreszta sam zobacz jaki ruch w interesie mamy. Ciekawe, kto za to zapłaci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.02.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ... tylko "kwilę" mnie nie było, a tu taki "rajbach" ... ... pozatym: długi napisał: Maksiu , a kto ci coś przykrego powiedział?????? daj go do mnie ja go przerobię na salceson. ... chcesz mnie "wygryźć" z mojej fuchy ? ... w "śpitalnej" kuchni już mam "pomocnika" ... kawę robi pzdr Wygryzać nikogo nie będę , od tego jest Maksiu Nie widzisz jakiego ma siekacza do wygryzania A salcesona umiem robić to może ja za pomocnika pomocnika ... aaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaa ... to co innego ... jeżeli umiesz "skrecić" salceson to i pewnie "kaszaneczkę" ... a to ... już pewien wyższy stopień "wędliniarskiego wtajemniczenia" ... Twoja aplikacja Została Przyjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A co taki dociekliwy? Boi się, że lewatywa nie w te dziurke pójdzie? Nie bój, to już rutyna, możemy z zamkniętymi oczami, Zreszta sam zobacz jaki ruch w interesie mamy. Ciekawe, kto za to zapłaci... No własnie... widać raport który złoże szefostwu w NFZ może nie być dla waszej kliniki pozytywny, a to oznacza obcięcie refundacji zabiegów, bo jak widzę źlę sie tu dzieje, za publicznie pieniądze. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A co taki dociekliwy? Boi się, że lewatywa nie w te dziurke pójdzie? Nie bój, to już rutyna, możemy z zamkniętymi oczami, Zreszta sam zobacz jaki ruch w interesie mamy. Ciekawe, kto za to zapłaci... No własnie... widać raport który złoże szefostwu w NFZ może nie być dla waszej kliniki pozytywny, a to oznacza obcięcie refundacji zabiegów, bo jak widzę źlę sie tu dzieje, za publicznie pieniądze. m. teraz to już jesteś nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A co taki dociekliwy? Boi się, że lewatywa nie w te dziurke pójdzie? Nie bój, to już rutyna, możemy z zamkniętymi oczami, Zreszta sam zobacz jaki ruch w interesie mamy. Ciekawe, kto za to zapłaci... No własnie... widać raport który złoże szefostwu w NFZ może nie być dla waszej kliniki pozytywny, a to oznacza obcięcie refundacji zabiegów, bo jak widzę źlę sie tu dzieje, za publicznie pieniądze. m. teraz to już jesteś nasz przemyciłem bezprzewodowy dostep do netu, wiec na bieżąco przekazuje szczątkowe raporty m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A co taki dociekliwy? Boi się, że lewatywa nie w te dziurke pójdzie? Nie bój, to już rutyna, możemy z zamkniętymi oczami, Zreszta sam zobacz jaki ruch w interesie mamy. Ciekawe, kto za to zapłaci... No własnie... widać raport który złoże szefostwu w NFZ może nie być dla waszej kliniki pozytywny, a to oznacza obcięcie refundacji zabiegów, bo jak widzę źlę sie tu dzieje, za publicznie pieniądze. m. teraz to już jesteś nasz przemyciłem bezprzewodowy dostep do netu, wiec na bieżąco przekazuje szczątkowe raporty m. długo to nie potrwa, weronka znakomicie kituje każde łącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 długo to nie potrwa, weronka znakomicie kituje każde łącze łudźcie się dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 długo to nie potrwa, weronka znakomicie kituje każde łącze łudźcie się dalej :D Z Łodzi to jest długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.02.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ... MaksiU ... a moześ zgłodniał ... dziś wprawdzie wydajemy obiad dietetyczny, ... tarte pyry i syfon ... ale po starej znajomości możesz dostać podwójną porcję pzdr ps ... chyba, że długi dorobi salcesonu a Bodziowi zostało "wodziónki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 prosze tu dla MaksiU'a przynieslam zeby sobie Maksiu lezal, bujal, nerwy skolatane wyspokoil i mu dyndalo. Jak Maksiu jakies zyczenia posiada to Maksiu tylko szepnie - a zaraz kroploweczke przyciagniem http://www.ekomebel.pl/hamak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 przemyciłem bezprzewodowy dostep do netu, wiec na bieżąco przekazuje szczątkowe raporty m. ponieważ jesteś w stanie wskazującym na użycie weronki nikt Ci nie uwierzy. Bujaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 lubudubu lubududbu. to ja mowilam- tak dla jasnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ide, babkie piaskowa zrobie. Takie te lechtaczki podsuszone - zamiast rodzynek sie nadadza. Punkty G trzeba najpierw wydrylować, w temp 200 st. robią się nadaktywne i samowystarczalne. melduje ze babka z lechtaczka juz dochodzi punkt G nadal nie odnaleziony Co robic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ide, babkie piaskowa zrobie. Takie te lechtaczki podsuszone - zamiast rodzynek sie nadadza. Punkty G trzeba najpierw wydrylować, w temp 200 st. robią się nadaktywne i samowystarczalne. melduje ze babka z lechtaczka juz dochodzi punkt G nadal nie odnaleziony Co robic . Po spożyciu rzeczonej babki u personelu żeńskiego mogą pojawić się problemy... mające wpływ na personel męski. Niekoniecznie pozytywny. Wpływ rzecz jasna. Radzę wprowadzić racje żywnościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu w tej walizce nie było kubkow wyrolowales nas !!! a szkoda bo dostałbys khoze w leasing ....w promocji z funkcją koszenia trawnika ...i bez funkcji "a nie mowilam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ta jest ! racje !sie podzieli normalnie czyli wg zaslug.Oraz po znajomosci.Aggi ma liste - to moze niech stawia ptaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ta jest ! racje ! sie podzieli normalnie czyli wg zaslug. Oraz po znajomosci. Aggi ma liste - to moze niech stawia ptaszki. ostatniemu się łapka obsuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Aggi[/b] ma liste - to moze niech stawia ptaszki. Znaczy im więcej ptaszków tym racja i tak po naszej stronie? A kto ptaszki będzie liczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.02.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ostatniemu się łapka obsuwa Moze to te same z balkonu u selimma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Moze to te same z balkonu u selimma? Selimm powinien być odsunięty od liczenia ptaszków, bo zrobi nam manko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts