rrmi 04.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ale takie od ksiedza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 r nie od księdza ale od selima, kropidło już mu urosło przecież pisał - od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 a skad On niby taki madry ja slyszalam , ze brzuch ma duzy to nie widzi tego kropidla przygnebiona jestem potrzebuje lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 lekarz lewituje z krowami. musisz zadowolić się substytutem, kocisko jest gotowe udzielać rozgrzeszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 04.08.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Łomatko! To genialne jest wszystko! I wszystko wyjaśnia. Dziś śpię bez zastrzyków - depresja remontowa mniej gniecie jak się ma krowę pod głową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Łomatko! To genialne jest wszystko! I wszystko wyjaśnia. depresja remontowa mniej gniecie jak się ma krowę pod głową... nareszcie jakaś sympatyczna osoba. I poznała się na nas! Pamiętaj kochana, że krowę należy ułożyć tak, aby rogi Cię nie uwierały. Chcesz zastrzyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Łomatko! To genialne jest wszystko! I wszystko wyjaśnia. depresja remontowa mniej gniecie jak się ma krowę pod głową... nareszcie jakaś sympatyczna osoba. I poznała się na nas! Pamiętaj kochana, że krowę należy ułożyć tak, aby rogi Cię nie uwierały. Chcesz zastrzyk? Najlepiej na cyckach, tylko kraniki trza podokręcać, coby moczenia nocnego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 05.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 spóścić z oka i od razu konie z krowami i trawą jogurtową się zasłaniają a laki nie mam została na bazarku, inwalidka weś se otymistycznego kunia to i wrok się polepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.08.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 mam paliwo do kutra jedziem na wieloryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Cieszę się, że w końcu zaakceptowaliście swoją odmienność. Brak poczucia zakorzenienia i brak świadomości odrębności kulturowej (bo tak to przecież trzeba nazwać) jest istotnym czynnikiem utrudniającym kształtowanie postawy otwartosci wobec innych grup.Nie zapominajcie, że żyjemy w społeczeństwie globalnym i posiadamy pewne cechy wspólne z innymi grupami. Fakt ten trzeba zaakceptować Dla wielu z was będzie to trudny i bolesny krok i może się wiązac z przezwyciężaniem odruchów wymiotnych, tym niemniej krok ten należy wykonać. U niektórych z was obserwuję pierwsze próby nawiązywania kontaktów z przedstawicielami innych społeczności (uważam, że słowo "Kultur" byłoby nieco na wyrost). Widzę jak osoby z innych grup próbują nawiązać dialog ekumeniczny. To dobry objaw. Oby tylko nie były to obce elementy usiłujące przeniknąć do waszej grupy celem rozpoznania struktur organizacyjnych. A wszystko to po to aby uderzyć w najwrażliwszy element. Na razie nie widze powodu do obaw. Proponuję okazać pełne zaufanie (równocześnie zachowując pełną kontrolę ich poczynań). Proszę także nie tracić z oczu głownego celu jaki nam przyświecaOstatecznym celem kształtowania umiejętności prowadzenia dialogu jest nabycie kompetencji potrzebnych do skutecznego przeniknięcia do innych społeczności (nie wiem dlaczego znów mam opory przed użyciem słowa "Kultur") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 05.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja nie nie przenikam! Błąkałam się, ciemno było, światło ujrzałam to przyszłam... na krowie się wsparłam...(że też ja wcześniej nie wpadłam, że cycki takie mientkie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja nie nie przenikam! Błąkałam się, ciemno było, światło ujrzałam to przyszłam... na krowie się wsparłam...(że też ja wcześniej nie wpadłam, że cycki takie mientkie...) Gośka dlaczego Ty od razu z łapami lecisz i nasze krowy po cyckach obmacujesz?! Takie rzeczy to się w wątku u samców robi! Tu jest społeczność (ta kultura rzeczywiście nie przechodzi) seksualnie wstrzemięźliwa. To sprzyja leczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 spóścić z oka i od razu konie z krowami inwalidka weś se otymistycznego kunia to i wrok się polepszy Ty, anowi*, albo ty... no... nie tego, ze widzisz kunia co go nie ma, albo ja juz całkiem ślepa, ze nie widze kunia co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 spóścić z oka i od razu konie z krowami inwalidka weś se otymistycznego kunia to i wrok się polepszy Ty, anowi*, albo ty... no... nie tego, ze widzisz kunia co go nie ma, albo ja juz całkiem ślepa, ze nie widze kunia co jest może se oka laską wydziabała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Gośka dlaczego Ty od razu z łapami lecisz i nasze krowy po cyckach obmacujesz?! Hehe, zobacz jaka świeża, musi ona przenika, z tymi łapami, tylko w zaparte idzie, cichociemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 spóścić z oka i od razu konie z krowami inwalidka weś se otymistycznego kunia to i wrok się polepszy Ty, anowi*, albo ty... no... nie tego, ze widzisz kunia co go nie ma, albo ja juz całkiem ślepa, ze nie widze kunia co jest może se oka laską wydziabała ? Ty, Aggi a ty widzisz kunia gdzie? O kurna, zapomniałam, ze laskie ci zwineli to jak masz widziec... a kuń przydłaby sie, moze być nawet osioł, agroturystyke byśmy se rozkrecili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 selimm ma kuter, tam mogą być konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 selimm ma kuter, tam mogą być konie No to d...pa blada, zamieni je na wieloryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Nie wypłyniemy ktoś wychlał paliwo, trzeba konie z kutra wyprowadzić żeby nie pozdychały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 anowi*! tera tylko zapałka i bedą fajerwerki bierzemy srokatego i spadamy, która powozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts