Gość 07.02.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ptaszki tyż stawia oj stawia wiem ci ja coś na ten temat . Tylko ona taka skromna i siem przyznać nie chce. Aleś się rozmarzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.02.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Proś zaś łogólnie może siem która zlituje. Tylko siem śpiesz bo niedługo będziem kiełbaski robić i flak bendzie potrzebny. Na początek slimmowy wystarczy ale potem będziemy szukać O widze, ze Kolega ma doswiadczenia na tym oddziele. Dziekuje! To na recepte 80% mozna tego ptaszka postawic w ambulatorium , czy kasa chorych zwraca calosc, ale tylko z realizacją w aptece ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Aggi, a może postawisz koniki Aggi może jeszcze postawić pały. Z nauk botanicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ptaszki tyż stawia oj stawia wiem ci ja coś na ten temat . Tylko ona taka skromna i siem przyznać nie chce. Aleś się rozmarzył... Nie rozmarzył nie rozmarzył tylko wiem jak jest . Poszli my kiedyś razem na impreze i jak się pokazała to po drinka miałem bieg przez płotki. Zresztą baby tyż na niom lecom jeno nie wiem co onym stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 To na recepte 80% mozna tego ptaszka postawic w ambulatorium , czy kasa chorych zwraca calosc, ale tylko z realizacją w aptece ? Ptaszek postawiony w 80%... jak to wygląda...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Proś zaś łogólnie może siem która zlituje. Tylko siem śpiesz bo niedługo będziem kiełbaski robić i flak bendzie potrzebny. Na początek slimmowy wystarczy ale potem będziemy szukać O widze, ze Kolega ma doswiadczenia na tym oddziele. Dziekuje! To na recepte 80% mozna tego ptaszka postawic w ambulatorium , czy kasa chorych zwraca calosc, ale tylko z realizacją w aptece ? Doświadczenie jakieś tam mam bo w koncu za sanitariusza od zarania robie. A ztymi zwrotami to Maksia trza pytać on wszak z NFZ jest czy cóś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A ztymi zwrotami to Maksia trza pytać on wszak z NFZ jest czy cóś tam Zwrotów nie będzie, rura zapchana kaszanką z weronki usiekaną siekaczem długiego, czy jakoś tak. Była we flaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A ztymi zwrotami to Maksia trza pytać on wszak z NFZ jest czy cóś tam Zwrotów nie będzie, rura zapchana kaszanką z weronki usiekaną siekaczem długiego, czy jakoś tak. Była we flaku. Siekacza to ma Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 [ Nie rozmarzył nie rozmarzył tylko wiem jak jest . Poszli my kiedyś razem na impreze i jak się pokazała to po drinka miałem bieg przez płotki. Zresztą baby tyż na niom lecom jeno nie wiem co onym stawia punkty G do pionu moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.02.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 rura zapchana kaszanką z weronki usiekaną siekaczem długiego, czy jakoś tak. Była we flaku. Ojjjj!!!! To musialo bolec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Wiesz lepiej Bo już myślałem, że ślimaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Siekacza to ma Maksiu Sorki, do koncepcji mi pasował długi z siekaczem. Ale jak nie to nie. Mnie tam rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Rybka tyż może być suszona do pifka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A pifko na Pietrynce ?????Co ty na to mateczko????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A pifko na Pietrynce ????? Co ty na to mateczko????????????????? Jestem czujna. To podstęp. Ani chybi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ptaszki tyż stawia oj stawia wiem ci ja coś na ten temat . Tylko ona taka skromna i siem przyznać nie chce. Tez bym kurde chcial, zeby mi siostra przelozona postawila ptaszka, tylko ja nowy i nie wiem jeszcze, ktora mam poprosic. a jak któraś łepek ukręci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.02.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A pifko na Pietrynce ????? Co ty na to mateczko????????????????? Jestem czujna. To podstęp. Ani chybi. ... tak, tak ... szczególnie, że tyle tych niebieskich tabletek zginęło http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/b09blue.gif pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.02.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nie rozmarzył nie rozmarzył tylko wiem jak jest . Poszli my kiedyś razem na impreze i jak się pokazała to po drinka miałem bieg przez płotki. Zresztą baby tyż na niom lecom jeno nie wiem co onym stawia długi pomylili Ci się imprezy. Na tej co mówisz to nie za mną byłeś , a ta druga to była u nas zanim sie w końcu rozwiedlismy, kiedy to zabrałam Ci jedną z naszych licznych córek (do dzis nie wiem którą ) oraz wszystkie łyzeczki do herbaty, pociełam Twoje garnitury, zdetonowałam historyczną butelkę od szamponu.... no a Ty jeszcze za mna mrożonkami ciskałeś z V pietra prz ulicy Piotrkowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.02.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 on chyba wychował sie na Bałutach, taki, niewychowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a tak w sprawie punktu...byl poszukiwany ponoc melduje ze znalazlam http://nszall.zary.com.pl/obrazy/funny_foto/ff244.jpg i ide bo cos mi sie z nastrojem stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts