Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Proś zaś łogólnie może siem która zlituje. Tylko siem śpiesz bo niedługo będziem kiełbaski robić i flak bendzie potrzebny. Na początek slimmowy wystarczy ale potem będziemy szukać :wink:

O widze, ze Kolega ma doswiadczenia na tym oddziele. Dziekuje!

To na recepte 80% mozna tego ptaszka postawic w ambulatorium , czy kasa chorych zwraca calosc, ale tylko z realizacją w aptece ?

Ptaszki tyż stawia oj stawia wiem ci ja coś na ten temat . Tylko ona taka skromna :lol: :lol: i siem przyznać nie chce. :wink:

Aleś się rozmarzył...

Nie rozmarzył nie rozmarzył tylko wiem jak jest . Poszli my kiedyś razem na impreze i jak się pokazała to po drinka miałem bieg przez płotki.

Zresztą baby tyż na niom lecom jeno nie wiem co onym stawia :oops: :wink: :wink:

Proś zaś łogólnie może siem która zlituje. Tylko siem śpiesz bo niedługo będziem kiełbaski robić i flak bendzie potrzebny. Na początek slimmowy wystarczy ale potem będziemy szukać :wink:

O widze, ze Kolega ma doswiadczenia na tym oddziele. Dziekuje!

To na recepte 80% mozna tego ptaszka postawic w ambulatorium , czy kasa chorych zwraca calosc, ale tylko z realizacją w aptece ?

Doświadczenie jakieś tam mam bo w koncu za sanitariusza od zarania robie. A ztymi zwrotami to Maksia trza pytać on wszak z NFZ jest czy cóś tam :lol:

Ptaszki tyż stawia oj stawia wiem ci ja coś na ten temat . Tylko ona taka skromna :lol: :lol: i siem przyznać nie chce. :wink:

Tez bym kurde chcial, zeby mi siostra przelozona postawila ptaszka, tylko ja nowy i nie wiem jeszcze, ktora mam poprosic.

a jak któraś łepek ukręci? :roll:

Nie rozmarzył nie rozmarzył tylko wiem jak jest . Poszli my kiedyś razem na impreze i jak się pokazała to po drinka miałem bieg przez płotki.

Zresztą baby tyż na niom lecom jeno nie wiem co onym stawia :oops: :wink: :wink:

długi pomylili Ci się imprezy. Na tej co mówisz to nie za mną byłeś :wink: , a ta druga to była u nas zanim sie w końcu rozwiedlismy, kiedy to zabrałam Ci jedną z naszych licznych córek (do dzis nie wiem którą :o ) oraz wszystkie łyzeczki do herbaty, pociełam Twoje garnitury, zdetonowałam historyczną butelkę od szamponu.... no a Ty jeszcze za mna mrożonkami ciskałeś z V pietra prz ulicy Piotrkowskiej :evil: