willdseahorse. 07.02.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 co sie stalo ? niedobry nastroj.... niegrzeczny... nie slucha sie pani swojej moge fotke wyslac coby nastroj wrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.02.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 co sie stalo ? niedobry nastroj.... niegrzeczny... nie slucha sie pani swojej moge fotke wyslac coby nastroj wrocil A nie lepiej jakby Kolega sam zrobil Ti Tiit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ten punkt G troszke za wysoko osadzony hmmm...moze Długi da rade ??? Wojtek jak tam słoń ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ptaszki tyż stawia oj stawia wiem ci ja coś na ten temat . Tylko ona taka skromna i siem przyznać nie chce. Tez bym kurde chcial, zeby mi siostra przelozona postawila ptaszka, tylko ja nowy i nie wiem jeszcze, ktora mam poprosic. a jak któraś łepek ukręci? To sie ptaszka reanimuje. Metoda usta-usta zawsze ptaszkowi pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ten punkt G troszke za wysoko osadzony hmmm...moze Długi da rade ??? Wojtek jak tam słoń ...??? hybie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 07.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ti dit mi sie podoba jutro sprobuje jak to sie mowi "pysk nie ze szkła nie potłucze sie" mam tylko nadzieje ze kolezanka-forumowiczka mnie piznie przez łeb a nie po ptaszku bo bede falsetem pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.02.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ten punkt G troszke za wysoko osadzony ... może trochę "rurkie" podciąć to nizej "opadnie" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.02.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziki Konik Morski legitymuje się aby własnym ptaszkiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 07.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziki Konik Morski legitymuje się aby własnym ptaszkiem????? Owszem szanowna Pani (ukłon do samej ziemi ) tam na zdieciu ten z duzym to JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 długi no a Ty jeszcze za mna mrożonkami ciskałeś z V pietra prz ulicy Piotrkowskiej a moze śpinak sie zostal ? mrozony ? duzo w nim zelastwa podobno - to na sztywnosc doustnie bez recepty moglibysmy sprzedawac By sie budzet oddzialowy podratowal i i na ptaszkow nowych by moze sterczalo .. tfu ..znaczy starczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Zochna jak już komu żelastwa brakuje to musi żreć rybe wpuszce , ta ma najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A czemu nas z psychologa wywalili Ratunku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu działa jak widac przeca my psychiczni a nie klubowi !!! TRZA CHYBA TROCHE POROZRABIAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A dokąd???????????????????To tera będziemy u psychiatry ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Każdy siem chwalił jakiego ma dużego ptaka i co poniektórzy nam pozazdrościli trza było Konik ptaka nie pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ło matko . co bedzie ja na znak protestu gacie bez gumki bede nosic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu działa jak widac przeca my psychiczni a nie klubowi !!! TRZA CHYBA TROCHE POROZRABIAC jak mam działać jak mnie łaptoka zabraliśta? tym razem to nie moje dzielo.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Jak to maksiu to mu siekacza wyrwiem i gacie ściongnem Seluś gdzieżeś ty!!!!!!!!!!!!!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 JA SE MYSLE TAK ...HMM..NO...yyyy.....to moze na znak protestu bedziemy regulaminowo co 5 min..nowe posty na wymianie puszczać np. co lepsze wełna czy styropian ... Długi pusci post z czego budować Zochna sie pompami ciepła zajmnie ... Aggi bedzie sie pytac o porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 07.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 JA SE MYSLE TAK ...HMM..NO...yyyy.....to moze na znak protestu bedziemy regulaminowo co 5 min..nowe posty na wymianie puszczać np. co lepsze wełna czy styropian ... Długi pusci post z czego budować Zochna sie pompami ciepła zajmnie ... Aggi bedzie sie pytac o porotherm ja moge na znak protestu wiatry puscić moze tez mi gumke z majtek urwie i Zochna nie bedzie osamotniona (ptakiem juz sie nie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts