selimm 07.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 MY CHCEMY NAZAD DO PSYCHIATRYKA Maksiu nie stoj tak ...pomoz kolegom w niedoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu działa jak widac przeca my psychiczni a nie klubowi !!! TRZA CHYBA TROCHE POROZRABIAC jak mam działać jak mnie łaptoka zabraliśta? tym razem to nie moje dzielo.. m. Maksiu a jak ciłaktoka oddedamy i łącze ci zesztywnieje to dojdziesz któren to??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu działa jak widac przeca my psychiczni a nie klubowi !!! TRZA CHYBA TROCHE POROZRABIAC jak mam działać jak mnie łaptoka zabraliśta? tym razem to nie moje dzielo.. m. Maksiu a jak ciłaktoka oddedamy i łącze ci zesztywnieje to dojdziesz któren to??????????????????????? nie, jestem na chorobowym, nie reaguje za żadne sygnaly.. pełny relaks i nirwana... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 przy tak zszarpanych nerwach powinienes słuchać ... Twisted ... zaczyna mi sie tu podobać w tym klubie ...chyba se polatam po wątkach ....muszę coś porozrabiać i mi się humorek poprawi ps. to co? gdzie słuchamy tej nirvany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Taaaaaaaaaaaaaa najpier to do szpitala , siostro basen, siostro zastrzyk , witaminki coby lacze sztywne było a teraz to na L-4 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 I przez te Wasze ptaki w Klubie jestesmy? Ladne jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 rrmi - siostro dobrze ze jestes (gacie ci troche opadaja ) ciii , nie mozna o ptaszkach, jajach , kaczkach i cewnikach. bo nas do piwnicy zniesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Oj , bym pobalowali w piwincy Same najlepsze by sie dzialo !!! To nie wiesz ? ps .Gacie sa na szelkach , ale popuszczam co jakis czas W politycznym nawet o nas mowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 piwnicy juz ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A czemu nas z psychologa wywalili Ratunku !!!! Element wywrotowy chyba przesadził nieco, zupełnie nie licząc się z naszym patriotyzmem lokalnym i efemeryczną strukturą naszej psychiki, wprowadzając elementy terapii szokowej, wystawiając nas na ciężką próbę zmagania się ze światem normalnym jakim jest niewątpliwie Klub. To doprowadzi do nawrotów, zwrotów oraz pandemii. Poza wszystkim tu nie ma latryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Poza wszystkim tu nie ma latryny. to znak , zeby ladowac gdzie popadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.02.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No to kurde balans jaja. A ja sie na dzisiejszy wieczor w nowe stringi wcisłem, zeby poparadowac przy pensjonariuszkach pod rentgenem a tu d..pa blada. Caly misterny plan w p...du Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No i obawiam się najgorszego...uznano nas za wyleczonych.KONIEC kroplówek, lewatywy, tabletek, krów, śliwek, weronki, kaszanki, mielonego, organów z grilla, przeszczepów, szczęk, ptaszków, klocków, pawi, Dzikich Koników Morskich, szpinaku, kaczek, basenów, punktu G, walonek Selimma, rybek, etcetera... etcetera... etcetera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 zeby poparadowac przy pensjonariuszkach pensjonariuszkom to ryba sa na tych niebieskich tabletkach Uwazaj w tych stringach , zeby Ci sie nie zagotowali matka nie uznano przeciez to niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Seksowna Ciziaspoddworca .....czeka na faceta w stringach Matka zamowiła mielonkę z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z łubinem i mielonką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.02.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a co Wy tutaj robicie, mi sie tukej nie podoba, a nie trzeba było maksia brać na oddział a tak w sprawie punktu...byl poszukiwany ponoc melduje ze znalazlam http://nszall.zary.com.pl/obrazy/funny_foto/ff244.jpg i ide bo cos mi sie z nastrojem stało melduję, że mam uprawnienia i wcale mi ich minister Waserman nie dawał moge te rure skrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.02.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Seksowna Ciziaspoddworca .....czeka na faceta w stringach Matka zamowiła mielonkę z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z mielonką z łubinem i mielonką? Jezu! Cud! Ozdrowial chlop, Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Ozdrowial chlop, ozdrowial,chlop,ozdrowial chlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 że niby jakieś zbiorowe cudowne uleczenie przez telewizor na przyklad nastapilo a mojej kolezance to kaszpirowski kiedys dwojke przez telewizor zaplombowal (gorna). A selimmek sie nie dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 tez mam rece co lecza naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.02.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Uwazaj w tych stringach , zeby Ci sie nie zagotowali Zagotowac sie nie zagotuja bo przewiewne, tylko ta gumka pije w rowek a ja sie meczyc tu nie przyszedl tylko leczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts