selimm 07.02.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila mielonka zgnila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 tylko ta gumka pije w rowek a ja sie meczyc tu nie przyszedl tylko leczyc.poluzuj , my z Zochna juz tak mamy , bardzo komfortowo jest , co nie Zochna? Tylko na jedna rzecz uwazaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 poluzuj , my z Zochna juz tak mamy , bardzo komfortowo jest , co nie Zochna? Tylko na jedna rzecz uwazaj Myslisz , ze ta gumka polaczona jest ze zwieraczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Do kiosku podchodzi Długi - poprosze gumke. - do zucia? - do zucia to ja daje bez gumki.... pytanie brzmi - co robi Długi ??? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ja wiem Długi czasem rzuca mrożonka z V pietra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.02.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Do kiosku podchodzi Długi - poprosze gumke. - do zucia? - do zucia to ja daje bez gumki.... pytanie brzmi - co robi Długi ??? .. odpowiedź Długi podchodzi do kiosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Myslisz , ze ta gumka polaczona jest ze zwieraczem?Gdyby o to chodzilo to powiedzialabym popusc ps.ale nie mowie dlugi to chyba raczej nogami zaplata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Do kiosku podchodzi Długi - poprosze gumke. - do zucia? - do zucia to ja daje bez gumki.... pytanie brzmi - co robi Długi ??? .. odpowiedź Długi podchodzi do kiosku z mi zezarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.02.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 i czego rechocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 08.02.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Dzień dobry JA tam nie wiem co robi Dlugi....ale chyba jest wystarczajaco dlugi....zeby chodzic sam do kiosku ...i rzucać mrożonką Martwiłbym sie raczej....że przeprowadzke szpitala urządzono.....znajac nasz NFZ....to o pacjentach jak zwykle zapomniano.....a może zadzwonimy do naszego ministra rolnictwa....limuzynę podeśle ....to się wszystkich podwiezie....we wlasciwe miejsce....poibytu...leczenia Pozdrawiam Marc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No i obawiam się najgorszego... uznano nas za wyleczonych. KONIEC kroplówek, lewatywy, tabletek, krów, śliwek, weronki, kaszanki, mielonego, organów z grilla, przeszczepów, szczęk, ptaszków, klocków, pawi, Dzikich Koników Morskich, szpinaku, kaczek, basenów, punktu G, walonek Selimma, rybek, etcetera... etcetera... etcetera ewentualnie uznali moze ze tu jeszce bardziej chorzy i my to pikus przy nich moze mamys ie przyjrzec blizej i przyklad wziasc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Brykają, do tego molestują redakcję, hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 jak to mowią SLABY GINIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 własciwie to chciałem napisac - kto nie maszeruje to ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Brykają, do tego molestują redakcję, hmmm.... na tableteczkę trzeba zasłużyć może by tak za latrynę redakcję wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Brykają, do tego molestują redakcję, hmmm.... na tableteczkę trzeba zasłużyć może by tak za latrynę redakcję wysłać no dobry pomysł ...ino nie wiem czy gumioki juz wyschły ??? bo to było tak ...Maksiu poszedł w moich gumofilcach za latryne -tam se siadł na szpikulca ...jak wyrwał to ino my smrud spalonej gumy poczuli ...Tola sie za nim w poscig pusciła taczką ale na zakrecie sie wyłozyła i jej niebieskie tabletki wypadły ...ktore Bodzio zabrał na spotkanie muratora zamiast soczku do herbatki ....potem mi ktos naszczal w gumioki i siedzi teraz gdzies w krzaczkach i sie sklada ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Brykają, do tego molestują redakcję, hmmm.... Droga Redakcjo.... przepraszam za molestowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Selimm a ty raz ze sygnaturke zmień a dwa - chce nagrode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 uff........................ warto molestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > Powyżej 7mm bez problemu już. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Oszczędź mi szczegółów : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > Mówię ogólnie. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Tłumaczą się winni ;P : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > No to tłumacz się. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Ja jestem piwny : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Teraz Ty ? : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > Teraz ja : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : No to do dna : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > Jem przecież. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Szkoda czasu i energii... : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > I żuchwa się zużywa. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Piwko jest bardziej ekonomiczne : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > I smaczniejsze. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Niewątpliwie : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > Bez dwóch zdań. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Jakich ? : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > Nie wiem jeszcze, ale napewno bez nich. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : A nie obrażą się ? : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > A po co? : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Tak dla idei : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > Dla ery może od razu. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : No to masz u mnie już drugiego plusa... : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > Trzy plusy i umrę. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Nie - trzy plusy i wpierdol : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > To lepiej wucho. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Skoro tak wolisz... : > : > : > : > : > : > : > : > : > : > No, lepiej wucho niż wpierdol. : > : > : > : > : > : > : > : > : > : Zależy komu : > : > : > : > : > : > : > : > : > Mi. : > : > : > : > : > : > : > : > : A to możliwe : > : > : > : > : > : > : > : > No, nie wiem. : > : > : > : > : > : > : > : Ja też nie : > : > : > : > : > : > : > Jak to nie. : > : > : > : > : > : > : Tak to nie : > : > : > : > : > : > Zmyślasz :| : > : > : > : > : > : Ja nie myślę... : > : > : > : > : > Z-myślisz. : > : > : > : > : To tylko pozory : > : > : > : > Nieźle Ci idzie. : > : > : > : Zawsze byłem dobry w te klocki : > : > : > w LEGO. : > : > : To też : > : > A skąd miałeś? : > : Kiedyś mi ciotka przywiozła ze Stanów. A ostatnio mogłem z czystym : > : sumieniem znowu wyciągnąć je z szafy i się nimi pobawić : > Ja miałem z Peweksu. : Gdzie indziej nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts