2112wojtek 08.02.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Brykają, do tego molestują redakcję, hmmm.... Każda porażka jest nawozem sukcesu! Usmiechnal bym sie do Redakcji ale mam obcisla skore i jestem po lewatywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.02.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Coś o bzykaniu było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Coś o bzykaniu było? pszczóły sobie poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Coś o bzykaniu było? pszczóły sobie poszukaj Pszczóły to o tej porze roku ćpią...tfu!!! Śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.02.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Może być i pczuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... co to UL przywieźli ... będą PLASTRY ... uzioła pczoła dzięcioła w łop OP JOB ... uzioła pczoła dziecioła w ch.j UJUJUJ bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.02.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Co poprawiłaś?Coś z bielizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Co poprawiłaś? Coś z bielizny? jakiej bielizny toć ja w samym kaftaniku bezpieczenstwa tu biegam, takim wiazanym z tyłu serca nie macie , bo mnie podwiewa ps. pszczule na pszczółę ...poprawilam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Co poprawiłaś? Coś z bielizny? jakiej bielizny toć ja w samym kaftaniku bezpieczenstwa tu biegam, takim wiazanym z tyłu serca nie macie , bo mnie podwiewa ps. pszczule na pszczółę ...poprawilam:P nie trzebabyło, my rozumiemy, że pszczółę trzeba tylko czule a kaftanik lotniczy? on ma toże tasiemki oddolne, moga się wpijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 08.02.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam, ja tylko kontrolnie bo to miejsce dla zasłuzonych jak sie dorobie 10 wpisów poprosze o przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.02.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 jakiej bielizny toć ja w samym kaftaniku bezpieczenstwa tu biegam, takim wiazanym z tyłu serca nie macie , bo mnie podwiewa I goła pupa narażona na przeciwności losu... ZDJĘCIE,ZDJĘCIE,ZDJĘCIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam, ja tylko kontrolnie bo to miejsce dla zasłuzonych jak sie dorobie 10 wpisów poprosze o przyjęcie permanentna inwigilacja tego Pana prosze nie przyjmowac na oddzial!!!! ja go znam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ps. pszczule na pszczółę ...poprawilam:P ja myslalam , ze pszczole trzeba bzykac ale rano szok przezylam jak nie moglam swojego miejsca znalezc permanentna iwigilacja tego Pana prosze nie przyjmowac na oddzial!!!! ja go znam!!!!! a czy to nie ten Twoj Y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ps. pszczule na pszczółę ...poprawilam:P ja myslalam , ze pszczole trzeba bzykac ale rano szok przezylam jak nie moglam swojego miejsca znalezc cos poprawic musialam, ustalone juz zostalo ze nie bielizne pattaya - zdiecia niet bo znow nas exmituja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 rrimi niestety...załamka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 pattaya - zdiecia niet bo znow nas exmituja może się zapatrzą, i paluszek się omsknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 rrimi niestety...załamka... przypilnuje Cie Nie lataj wiec z golym tylkiem Ja to co innego Nie pilnowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam, ja tylko kontrolnie bo to miejsce dla zasłuzonych jak sie dorobie 10 wpisów poprosze o przyjęcie permanentna inwigilacja tego Pana prosze nie przyjmowac na oddzial!!!! ja go znam!!!!! ... tego Pana proszę przyjąć do personelu pomocniczego ... proponuję do działu zaopatrzenia ... już nie mam Was czym "futrować" (no i będzie miał "oko" co "zielonookiej" podwiewa ) Witaj Mr Y ps - w sprawie becikowego ... (zameldujcie się w dwóch gminach .... pssyt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja to co innego Nie pilnowana jestem A to Ci sie tak tylko wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts