y_not 08.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 rrimi niestety...załamka... przypilnuje Cie Nie lataj wiec z golym tylkiem Ja to co innego Nie pilnowana jestem moge was dwie przypilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam, ja tylko kontrolnie bo to miejsce dla zasłuzonych jak sie dorobie 10 wpisów poprosze o przyjęcie permanentna inwigilacja tego Pana prosze nie przyjmowac na oddzial!!!! ja go znam!!!!! y_not - miło poznać drugą połówkę Zielonookiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja to co innego Nie pilnowana jestem A to Ci sie tak tylko wydaje... Ech Ty psychologu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 08.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Mr Chef Paul WITAM na ciecia moge sie najac (bo na ochroniarza sie nie nadaje - szkalowano juz mnie tu ze nie umiem lokalnej mafi rozgonic ) Maluszku - milo mi poznac rownież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Jakieś zmiany odgórne i oddolne siem odbywały Gdzie moje stanowisko? Nijak się w tym burdlu połapać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ech Ty psychologu. Ja? Nikt mnie nie powiedzial, ze sie do kadry zakwalifikowalam... Czy to znaczy, ze dostane klucz do szafki z tabletkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja? Nikt mnie nie powiedzial, ze sie do kadry zakwalifikowalam... Czy to znaczy, ze dostane klucz do szafki z tabletkami? Szafki nie ma, latryny nie ma..reorganizacja jest, Ty ewak39 z nowego naboru pewnikiem? No to Aggi musi Ci ptaszka odhaczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ech Ty psychologu. Ja? Nikt mnie nie powiedzial, ze sie do kadry zakwalifikowalam... Czy to znaczy, ze dostane klucz do szafki z tabletkami? ........... taaaaaaaaa .......... ale niebieskich już nie ma ...... na taczce wywieźli .... a później do pifka trafili http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/b09blue.gif pzdr ... ps - Mr Y myślę, że na zaopatrzeniu lepiej wyjdziesz niż na cieciowaniu ...... szkalowaniem się nie przejmuj, ..... zgłosimy odpowiednim "mediom" i Cię "wyglajchują" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ewak39 z nowego naboru pewnikiem? No to Aggi musi Ci ptaszka odhaczyć.. Nic nie musi, rece precz od ptaszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja? Nikt mnie nie powiedzial, ze sie do kadry zakwalifikowalam... Czy to znaczy, ze dostane klucz do szafki z tabletkami? Szafki nie ma, latryny nie ma..reorganizacja jest, Ty ewak39 z nowego naboru pewnikiem? No to Aggi musi Ci ptaszka odhaczyć.. Ewak z nowego ? W zyciu. Ewak jest recydywa i niejeden ptaszek juz przy niej stal. . Oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Na bacznosc, a jakze! A sprobowalby nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja? Nikt mnie nie powiedzial, ze sie do kadry zakwalifikowalam... Czy to znaczy, ze dostane klucz do szafki z tabletkami? Szafki nie ma, latryny nie ma..reorganizacja jest, Ty ewak39 z nowego naboru pewnikiem? No to Aggi musi Ci ptaszka odhaczyć.. Ewak z nowego ? W zyciu. Ewak jest recydywa i niejeden ptaszek juz przy niej stal. . Oczywiscie. więcej ich było Ewa szlajasz się, a kto lewatywę będzie robił, e???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No ale do kadry czuje sie ewak zakwalifikowana, znaczy sie, że nowy przydział obowiązków był. Tak, czy nie? W kwestii ptaszka to i może recydywa. Nie protestujem Idem małych niebieskich poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Komu, komu? Juz zawijam rekawy... gruszka w rozmiarze...? Bo mnie sie tylko XXL poniewiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 znalazł się w końcu. Znaczy ten ptaszek co go dlugi opisywał. Czyj on, niech sie przyzna. http://kurde.pl/gfx/ptaszek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No ale do kadry czuje sie ewak zakwalifikowana, znaczy sie, że nowy przydział obowiązków był. Tak, czy nie? W kwestii ptaszka to i może recydywa. Nie protestujem W kwestii ptaszka decyduje opinia Chefa, zgodnie z ktora: wg mnie gała = ptaszeczek ... a to dlatego, że nie można napisać (bo obce mogom nie wymówić) Oszczeptaszeczkiem ... za bardzo szeleści i tak gałą się stałą No wiec widac, ze na moj widok wszystkie galy staja w slup. Ot i wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ten to chyba po lewatywie już, bo długi coś o 2 cm wspominał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Nie znam, nie widzialam, w ogole mnie tam nie bylo... A jak kto mowi co innego to klamie wrednie. A w kwestii lewatywy - to moze wlasnie tam sie zapodziala ta gruszka XXS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 wlasciwie to juz misie zaczynalo w tym klubie podobac .. fotele byly fajne. klubowe. i popielniczki. i papierosy. klubowe nic to. trzeba gumke w gacie wciagac. wojtek bier te swoje stringi . Moze by je do pralni oddac co mowisz ez jeszcze za wczesnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... W kwestii ptaszka decyduje opinia Chefa, zgodnie z ktora: wg mnie gała = ptaszeczek ... a to dlatego, że nie można napisać (bo obce mogom nie wymówić) Oszczeptaszeczkiem ... za bardzo szeleści i tak gałą się stałą ... Kryteria ostre, i dobrze, niech się obce nie pałętają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts