ewak39 08.02.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No toc mowie, ze czekam z zawinietymi rekawami, coby te lewatywe robic, ale ktos zasunal gumowe rekawiczki i wiekszosc rozmiarow gruszek Jak sie nie znajda, bede musiala zaczac uzywac w tem celu kaczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ewka , ale Zochna nie o lewatywie chyba gada Myslalam , ze opowiadala o tym jak sobie radzi . Ciesze sie , ze nie chodzi w krzaki i ze korzysta z pisuaru , tylko nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.02.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 tutaj są odpowiednie przyrządy http://enema1.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ewka , ale Zochna nie o lewatywie chyba gada Zochna nie, ale 1950 wskazywal jakis zadek do gory... no to sie poczulam do obowiazku... Zara ide przyrzady obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 omijam kaczkie i bezposrednio do pisuaru . oczywiscie ze do pisuaru. Zaciekawilo mnie , nie powiem , jak sobie kolezanka radzi . nie moge powiedziec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Takie znalazlam w szopie na narzedzia, nie wiem, kto tam wyniosl. Moze kto towot ma, to sie nasmaruje i bedzie jak nowe. http://antiquescientifica.com/enema__stomach_pump_Evans_London_websjpg.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 łu.....to pozlacane jest... fiu fiu .. Ewak - Ty szkarb znalazlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 fiu fiu to my dopiero zrobimy - jak sie fiutnie ta tu pompka, to sie delikwent na ksiezycu opamieta no dawaj, kto tu po Dobranocce jeszcze po oddziale lazi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 nie moge powiedziec . powiedz , prosze chociaz kto Cie tak nauczyl Aggi mi sie chwlaila ,ze to dlugi rzadzi w miescie pisuarami (nie mylic z kaczkami , mam pis na mysli) Ewkowy skarb sie sprzeda i bedzie na nowe organy do jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.02.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Tylko sama nie używaj bo siem możesz szkarbata zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 łu.....to pozlacane jest... fiu fiu .. Ewak - Ty szkarb znalazlas takim "szprzetem" lewatywe miec - co za honor i zaszczyt... to bedzie adrekwatne do powiedzonka "bez gaci ale w ostrogach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.02.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 fiu fiu to my dopiero zrobimy - jak sie fiutnie ta tu pompka, to sie delikwent na ksiezycu opamieta no dawaj, kto tu po Dobranocce jeszcze po oddziale lazi? A co to pacjentke łobchodzi Znowu siem jej wydaje,że jes siostrom albo jakom innom Merlim Monroł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 http://www.jwolfe.clara.net/Humour/MedThumbs/PrickHisBoil.jpg mnie wojtek promocje dali, to bendem siem z obowiazkow wywiazywac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 powiedz , prosze chociaz kto Cie tak nauczyl Przemysle to. Moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Znowu siem jej wydaje,że jes siostrom albo jakom innom Merlim Monroł Wlasnie. A przeciez wiadomo ze Merlim Monroł jest tylko jedna http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Znowu siem jej wydaje,że jes siostrom albo jakom innom Merlim Monroł Wlasnie. A przeciez wiadomo ze Merlim Monroł jest tylko jedna http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k055.gif Matka jezd ino jedna...co to za wroga propaganda po oddziale siem szerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Jenyyyyy...... przysiegam bede prawde i sama prawde gadac. widzialam ojca zalozyciela. naszego oddzialu. dzisiaj. we watku obok. nie mam smialosci zagadac ani nawet kwiatow wreczyc Aggi, rrmi, AnSi, Matko co robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Aggi, rrmi, AnSi, Matko co robic ? Jat to co? beret z głowy i szeptem wyznawanie: Panie jezdeś wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Jenyyyyy...... przysiegam bede prawde i sama prawde gadac. widzialam ojca zalozyciela. naszego oddzialu. dzisiaj. we watku obok. nie mam smialosci zagadac ani nawet kwiatow wreczyc Aggi, rrmi, AnSi, Matko co robic ? ciiiiii a to o Grzegorza 40 chodzi ???? jejku ..po co ja pytam... toc jego imieniem ten szpitalik nazwany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2006 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Aggi, rrmi, AnSi, Matko co robic ? Jat to co? beret z głowy i szeptem wyznawanie: Panie jezdeś wielki Moze mowe jakas piekna napisac Moze wiosennych kwiatow ukrasc z klombu miejskiego Moze jaks butelczyne rozpic , tak na zdrowie? Chleba i soli to na pewno zabraknac nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts