anowi 05.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no mówiłam że są kunie, a nikcecie słuchać kot ma kunie akce wieloryby sama nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 kot ma kunie na wieloryby http://www.oceanarium.org.pl/images/glupotki/new_sea_horse.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no mówiłam że są kunie, a nikcecie słuchać kot ma kunie akce wieloryby sama nie wiem co lepsze zastrzyk lepszy. martwię się o Ciebie anowi* już Ci nawet defraudację laski jestem skłonna wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 No i ma wieloryba! http://home.tiscali.be/cartoo/Animal2/cat-fisch.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no mówiłam że są kunie, a nikcecie słuchać kot ma kunie akce wieloryby sama nie wiem co lepsze zastrzyk lepszy. martwię się o Ciebie anowi* już Ci nawet defraudację laski jestem skłonna wybaczyć Aggi, nie stresujsja włączy dopalanie i jej przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ciezko nadazyc a czy wy oferujecie te konie krowom , bo nie rozumiem tu czegos? moze nam grozic koniec jesli one zaczna kopulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 kot ma wieloryba i zadowolony a selimm ma kuter, dałam mu bo miałam dwa. Konie uszły, więc jest na pedały hmmmmmmm selimm tam pod spodem ostro kopytkami miesza, może by ten koń płetew pożyczył? http://foto.onet.pl/upload/9/20/_513710_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Aggi pletwy to maja wieloryby do rozmnazania to bylo wczoraj udowodnione na tym forum nie udawaj , ze masz ten sposob na wieloryba idz do tunelu i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a w tunelu jest weronka i juz sie rozkladabylam i widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 co weronka rozkłada w tunelu ?! Ja się boję, ja mam nerwicę lękową, od kur się zaraziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 jak to co rozkłada! Łóżko polowe rozkłada, spirale antykoncepcyjne dla wielorybów bedzie sprzedawaćmnożą sie psiekrwie i potem kury zarażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 jak to co rozkłada! Łóżko polowe rozkłada, spirale antykoncepcyjne dla wielorybów bedzie sprzedawać mnożą sie psiekrwie i potem kury zarażają drutu musiała nakupić. ptasią grypą zarażają z ptaszków, z płetw, ze wszystkich zakamarków. Może anowi* też się zaraziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 I jeszcze chciałam nadmienić, że współczuję kurom, chociaż są głupie i nie mam o nich dobrego zdania, bo to musi być bolesne.To mówię ja - Jarząbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 jak to co rozkłada! Łóżko polowe rozkłada, spirale antykoncepcyjne dla wielorybów bedzie sprzedawać mnożą sie psiekrwie i potem kury zarażają drutu musiała nakupić. ptasią grypą zarażają z ptaszków, z płetw, ze wszystkich zakamarków. Może anowi* też się zaraziła? Nieee, ona antidotum zażyła, odpaliła i poleciała, kury za nią ale ciężarówka je przejechała, co do jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 kury za nią ale ciężarówka je przejechała, co do jednej Nieżle się musiała nkręcić żeby je wszystkie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 kury za nią ale ciężarówka je przejechała, co do jednej Nieżle się musiała nkręcić żeby je wszystkie trafić kupą leciały, szast-prast i po wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Nie, nie! Patrz no! Jedna została, noge jej urwało, białą laską się podpiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Nie, nie! Patrz no! Jedna została, noge jej urwało, białą laską się podpiera... Tyyyyy to jest nasza laska! Anowi* dobre ma serce, kalece oddała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 05.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 w ciężarówce matka to ja ciebie widziałam i bes okular byłaś kury syćkie mi wybiłas to chyba z zastrości o te laskeacha jeszcze nie opdpalił, nie odpaliła, odpali za gogzinke do oddziłau zakniętego i nie ozwie się bookwiekiedy, ale tera jeszcze jest i mi tu nuszkuw nie urywać bo uć utopię i bede gryść (kunie chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 znalazłam jeszcze 2, okropnie zdenerwowane były. http://foto.onet.pl/upload/14/48/_513747_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts