Aggi 09.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a od nas stroni - ciekawe dlaczego? Może byśmy Ojca zaprosili... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a od nas stroni - ciekawe dlaczego? Może byśmy Ojca zaprosili... ? On nie stroni , On chyba sadzi , ze nie potrzebuje pomocy . Zlapac moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Byłam tam...ta tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Byłam tam...ta tam... ciiii, jeszcze nas łojciec rozgoni On nawet nie wie, co mu sie urodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 No ludzie..... toc Ociec- Założyciel naszego przybytku zakłada FILIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.02.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a ja myslalam, ze Ojciec Chrzestny dlatego pod to lozko wlazlam i tylko spozieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a ja myslalam, ze Ojciec Chrzestny dlatego pod to lozko wlazlam i tylko spozieram a to mozliwe, to ja musze sobie kryjowke znalesc.... za latryna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.02.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Za duzy tlum za ta latryna... Grzesio grzeje nogi Grzeni (czy odwrotnie? ) Zaby pluja Kaczki kopia Tola z Ansi licza kroki od zabiego plucia Odbywa sie rycie w ziemi w poszukiwaniu tabletek A w ogole myslalam, ze latryne diabli wzieli i juz tak wszystkie tylko z przyzwyczajenia tam laza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 i jeszzce skaldowisko mielonki... racja trzeba poszukac gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ewak...latryna nie umiera nigdy, tak jak jutro jest wieczna, wietrzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a czy zawsze dzwoni dwa razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.02.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Moze studiujac wnikliwie po nocach przy pomocy swieczki rady forumowiczow tu zawarte zbudujem nowa latryne?! Taka z pompa ciepla i oprzyrzadowaniem do pedzenia z najwyzszej polki! http://faccine.forumfree.net/toilet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Moze studiujac wnikliwie po nocach przy pomocy swieczki rady forumowiczow tu zawarte zbudujem nowa latryne?! Taka z pompa ciepla i oprzyrzadowaniem do pedzenia z najwyzszej polki! http://faccine.forumfree.net/toilet.gif tak tak ale zaraz pojawi sie dylemat "z czego budowac" rzeczona latryne czym ocieplic itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.02.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a ja uważam, że pompę ciepła to do latryny każdy przynosi swojątrzeba się tylko zastanowić jak magazynować energię cieplnąmożna do tego wykorzystać gumofilce selimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a od nas stroni - ciekawe dlaczego? Może byśmy Ojca zaprosili... ? A może to Ociec nas zaprasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 trzeba się tylko zastanowić jak magazynować energię cieplną Ja myślę, że można niom dmuchać balony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.02.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 No ja stoje za matka Bo jakby tak nieswiadomy selimm wdzial te gumofilce, jakby go ta zmagazynowana energia dmuchnela... Szkoda gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.02.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 matkę narażasz na dmuchnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.02.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ja?? Ja nic nie mowilam. http://www.lioncity.net/buddhism/style_emoticons/default/whistle.gif Ja tylko rybki sobie lowie. Za latrynom. http://49ers.hosttown.com/style_emoticons/samtest/fishing.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 No ja stoje za matka Bo jakby tak nieswiadomy selimm wdzial te gumofilce, jakby go ta zmagazynowana energia dmuchnela... Szkoda gadac... Piżamki pistacjowej ze soopym nawet nie zdążyłby spalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts