Gość 09.02.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 matkę narażasz na dmuchnięcie Nic nie bój, zapre sie i dam rade. Faje mnie tylko potrzymajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A ja czekałam za tą latryną skoro mnie pan s... zapraszał i nic... To chyba sobie pódę, co ja tak sama będę stała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A ja czekałam za tą latryną skoro mnie pan s... zapraszał i nic... To chyba sobie pódę, co ja tak sama będę stała.... Gdzie??? Niech czeka!!! esem sie nie przejmuj, on tak ma. A tu robota zawsze sie znajdzie, rąk juz nam brakuje, kaczek nie ma komu myć, koza nie wydojona, ptaszki z klatki wyfruneli, trza ich znów połapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 własnie, gdzie mruczuś? gumno-filce mi potrzebne. Rowy musze kopać, bo staw na drodze powstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A ja czekałam za tą latryną skoro mnie pan s... zapraszał i nic... To chyba sobie pódę, co ja tak sama będę stała.... Gdzie??? Niech czeka!!! esem sie nie przejmuj, on tak ma. A tu robota zawsze sie znajdzie, rąk juz nam brakuje, kaczek nie ma komu myć, koza nie wydojona, ryczy jakby krowa...? A może to byk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.02.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A ja czekałam za tą latryną skoro mnie pan s... zapraszał i nic... To chyba sobie pódę, co ja tak sama będę stała.... Gdzie??? Niech czeka!!! esem sie nie przejmuj, on tak ma. A tu robota zawsze sie znajdzie, rąk juz nam brakuje, kaczek nie ma komu myć, koza nie wydojona, ryczy jakby krowa...? A może to byk??? jego też mozna wydoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Byków się boję. Lepiej zajmę się ptactwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Okazało się, że to nie krowa była...dlatego natychmiast dokonałam ekstrakcjii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Kury nakarmione Idę robić szczotki Kiej skuńcem to psyjdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Kury nakarmione Czym??? One żrą jeno granulat do przepychania kanalizy, po innym mają zwidy i omamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.02.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A czego takie robotne co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.02.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 To wlasnie im sie chyba cos zwidzialo! Cale stado wykonuje petle, osemki oraz lotem koszacym pol metra nad ziemia terroryzuje somsiedztwo! Co do diabla one zezarly? Lepsze od Czerwonych Strzal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.02.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 jezdem .....ptaka tys mom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 selimm ptaka trzymaj mocno, bo Ci go kury zakosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Kury nakarmione Czym??? One żrą jeno granulat do przepychania kanalizy, po innym mają zwidy i omamy!!! Kury wypiły cały zacier, nie będzie co na wieczorek zapoznawczy postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A czego takie robotne co ? A bo PKS uciekł i nie mogę do łojca pojechać . To może tu się przydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 selimm ptaka trzymaj mocno, bo Ci go kury zakosza nie radź mu tak. Jeszcze się przestraszy i zadusi biedaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.02.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 jezdem .....ptaka tys mom cóś na mieście gadali ze nie ma znowu sie czem chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 jak mozna zadusic cos co ma ukrecony łepek ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.02.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 qrcze, mruczuś zwłoki ciąga za sobą? Roztać sie nie może, cy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts