2112wojtek 09.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 jak niezdrowo to sie facet slini a jak zdrowo to kolorkow dostaje Ooo! Jak siostra Przelozona Niejednokrotnie cos powie to pacjent od razu wie skad u niego taka bladosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.02.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ooo! Jak siostra Przelozona Niejednokrotnie cos powie to pacjent od razu wie skad u niego taka bladosc. jak na bladego to sie ladnie czerwienisz wojtek znaczy zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 mie te dziwne banki ktorych jest az dwie ...zaintrygowaly a poszlam sie napic zimnej wody bo az mi sie goraco od czytania zrobilo:P Mowisz banki? Az dwie ? Hmmm! Juz mam skojarzenia ,no niech tak trwa, po co chlodzic? Swoja droga masz wyobraznie, jak pomyslalas sobie o tym co ja to...no ladnie. Ja tam jestem swinia Wojtek...co ci bede klamac ...o tym samym pomyslalam chrum...chrum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 jak na bladego to sie ladnie czerwienisz wojtek znaczy zdrowo bo On chyba gadal , ze sie zdrowo podnieca , wiec kolorki ma Faceci to sa , nie ma co Wojtek...co ci bede klamac ...o tym samym pomyslalam chrum...chrum.... ale chyba nie macie sie ku sobie , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.02.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ooo! Jak siostra Przelozona Niejednokrotnie cos powie to pacjent od razu wie skad u niego taka bladosc. jak na bladego to sie ladnie czerwienisz wojtek znaczy zdrowo Tobie kochanienka tez sie calkiem milo nosek czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.02.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 cos jakos tak dziwnie wszyscy sie zdrowo czerwienia a za oknem tak zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Wojtek...co ci bede klamac ...o tym samym pomyslalam chrum...chrum.... ale chyba nie macie sie ku sobie , co? Flirty na odziale sa zkazane Matka Przełozona patrzy i szczuje tasiemcem wiec...nie bedziemy ryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.02.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ale chyba nie macie sie ku sobie , co? nie wiem co Siostra ma na mysli ale podoba mi sie Jej tok rozumowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a selimm to jak ten ..no.. sam nie zje tylko maca.. jak maca to ja mam przepis, jakby Chef P byl to moze potwierdzi : jedna maca jedno jajo druga maca drugie jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 jedna maca skad wiedzialas , ze ja macam? w sklepie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.02.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Matka Przełozona patrzy i szczuje tasiemcem wiec...nie bedziemy ryzykowac Jak tasiemiec nieuzbrojony, to ja bym zaryzykowal. A co tam , w razie czego lewatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a selimm to jak ten ..no.. sam nie zje tylko maca.. jak maca to ja mam przepis, jakby Chef P byl to moze potwierdzi : jedna maca jedno jajo druga maca drugie jajo byle by tylko "dziwne banki sztuk dwie" ktore Ociec ma u siebie w chałupie nie byly macane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.02.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 będzie pierwszy romans na oddziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 będzie pierwszy romans na oddziale nie mamy wolnego pokoju ech sokoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.02.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 będzie pierwszy romans na oddziale nie mamy wolnego pokoju ech sokoly mozna zawsze do izolatki http://img148.imageshack.us/img148/5480/pokojciszy2ny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ... ech sokoly rrmi Ty znowu o mnie myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.02.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 cus sie ten oddzial jakby rozjezdza ciupinke... to chyba te banki takie rozlozyste byc musza albo zmieniono moc tabletek i sie mnie w oczach mnieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 rrmi Ty znowu o mnie myślisz faktycznie Czekam moze po prostu kiedy flaszke postawisz , rocznicowa Mozemy wypic w Wojtkowej izolatce , gdyby tylko miala inne sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.02.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 rrmi Ty znowu o mnie myślisz faktycznie Czekam moze po prostu kiedy flaszke postawisz , rocznicowa Mozemy wypic w Wojtkowej izolatce , gdyby tylko miala inne sciany ptaszki się marzą? To z pismem do selusia i dlugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.02.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 pies co sie wsciekl .Moge wiecej przyniesc jakby co. Wuala : http://www.e-drinks.com.pl/images/wsciekly__pies.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts