rrmi 09.02.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 tola tańczy Selek śpiewa, żaba ciuszki zdejmuje, czy jakoś tak Nie tancz przy Nim Tola , bo zobaczysz co z Niego za jeden , ten jeden , no Zochna i takt nikt nie uwierzy , ze taki aniolek z Ciebie Ide sie zrelaksowac teraz , jak wroce ma byc cisza i spokoj i czysto , bo kary beda to ja to powiedzialam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 dobrze, to już dzisiaj nie będę ryczał na rogu, cisza nocna, ale, ale... Tola za latryną tańczy...... w koszuli nocnej! musi samnambuliczka rrmi, muszę powiedzieć, że podoba mi się to co przyniosłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Byków się boję. Lepiej zajmę się ptactwem to bier sie, już za te kaczki, gibko Nie mogę ktoś mi lakierowane gumiaki zwędził, com je od s... dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 rurki podczas przechodzenia przez ściane wynurzały sie na płytszą głębokość. Czuję niezdrowe wibracje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 jakąś nieszczelnością w wężownicy , lub przez jakaś dziwną bańkę , których mam w kotłowni aż dwie Ja myślę, że Ociec ma poważniejszy problem niz nam sie wydaje... Dwie bańki i nieszczelną wężownicę. Pytanie konkursowe: Kto pali w kotłowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 10.02.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja myślę, że Ociec ma poważniejszy problem niz nam sie wydaje... Dwie bańki i nieszczelną wężownicę. Problem mowisz? Pol biedy , ze to nieszczelna wezownica a nie okrężnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 10.02.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 O raaany! Renifer mi sie zgubil! A mial taki piekny czerwony nos! I tak wesolutko podskakiwal! Zochna sadystko, co z nim zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 10.02.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 pewnie uśpiła go ta mała w białym napewno ma dużą szprycę ODDAJCIE RUDOLFA!!!!! a może zrobili z niego mielonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Boze!!!! jak z Rudolfa ktos mielonke zrobil to PRZEPADLO!!!!! widzialam jak Selimm cosik wciagal za latryna , ani chybi mielonka z Rudolfa buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 jakąś nieszczelnością w wężownicy , lub przez jakaś dziwną bańkę , których mam w kotłowni aż dwie Pytanie konkursowe: Kto pali w kotłowni? Matko mi wychodzi ze doly spoleczne (( p.s. gdzie jest Rudolf ?? Co ten janiol tego go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 gdzie jest Rudolf ?? Co ten janiol tego go Rudolf za pośrednictwem latryny udał sie do nieba. Przycisnął nie ten guzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 A ja twierdze ze skonczyl w przewodzie pokarmowym Selimma ps. mam do Matki Przelozonej taka malutenka prosbe tasiemca potrzebuje wypozyczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ps. mam do Matki Przelozonej taka malutenka prosbe tasiemca potrzebuje wypozyczyc Da się zrobic. Tylko pamietaj, on wrażliwy bardzo jest, musisz mu grać na fujarce i śpiewać i uzbrojenie utrzymywać w należytej higienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ps. mam do Matki Przelozonej taka malutenka prosbe tasiemca potrzebuje wypozyczyc Da się zrobic. Tylko pamietaj, on wrażliwy bardzo jest, musisz mu grać na fujarce i śpiewać i uzbrojenie utrzymywać w należytej higienie. dobrze, bede na sapcery wyprowadzac i karmic tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 10.02.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 A co on zre? Bo jak tylko granulat do kanalizy, to musisz byc bardzo ostrozna. Tasiemce pikujace tyraliera i zasuwajace lotem koszacym spowoduja nadmierne przepelnienie szpitala w trybie naglym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 dobrze, bede na sapcery wyprowadzac i karmic tyż To mozesz być spokojna, on Tobie się odwdzięczy, z nawiązką. Mielonka to pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Rudolf za pośrednictwem latryny udał sie do nieba. Przycisnął nie ten guzik. powyzsze oznacza smiech przez łzy. Udaje sie na misje celu odbicia Rudolfa. W razie niepowodzenia misji postanawiam : - zapasy mielonki powierzyc pieczy Matki z uklonami i szacunkiem. ewentualnie z majonezem. - ustanawiam rrmi spadkobierczynia instrukcji uzywania pisuaru instrukcja jest zaszyfrowana w postach Ojca Zalozyciela i zadaniem rrmi jest odszyfrowanie - szczatki doczesne rozdzielam pomiedzy Kolezanki oddzialowe : anSi, Aggi, Majke, Ewak, mohag, zielonooka, Sallyko.. (o nogi nie ma sie co bic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Rudolf za pośrednictwem latryny udał sie do nieba. Przycisnął nie ten guzik. powyzsze oznacza smiech przez łzy. Udaje sie na misje celu odbicia Rudolfa. W razie niepowodzenia misji postanawiam : - zapasy mielonki powierzyc pieczy Matki z uklonami i szacunkiem. ewentualnie z majonezem. - ustanawiam rrmi spadkobierczynia instrukcji uzywania bidetu instrukcja jest zaszyfrowana w postach Ojca Zalozyciela i zadaniem rrmi jest odszyfrowanie - szczatki doczesne rozdzielam pomiedzy Kolezanki oddzialowe : anSi, Aggi, Majke, Ewak, mohag, zielonooka, Sallyko.. (o nogi nie ma sie co bic ) Zochna- powodzenia!!! w misji (chlip chlip + machanie chusteczka) dawaj znaki lusterkiem z kosmicznej przestrzenie!!! ps. jak mam reflex i jestem pierwsza to w razie niepowodzenia - i rozdzielenia szczatkow zamawiam biust!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 10.02.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Udaje sie na misje celu odbicia Rudolfa. W razie niepowodzenia misji postanawiam : - zapasy mielonki powierzyc pieczy Matki z uklonami i szacunkiem. ewentualnie z majonezem. - ustanawiam rrmi spadkobierczynia instrukcji uzywania bidetu instrukcja jest zaszyfrowana w postach Ojca Zalozyciela i zadaniem rrmi jest odszyfrowanie - szczatki doczesne rozdzielam pomiedzy Kolezanki oddzialowe : anSi, Aggi, Majke, Ewak, mohag, zielonooka, Sallyko.. (o nogi nie ma sie co bic ) Stawiam się na apel koleżanki zwarta i gotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 10.02.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Zochna qrcze, ide z Toba! Dla Rudka! ... czy tez mamy sie tam udawac za posrednictwem latryny? Tego... moze Mikolaj sanek pozyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts