Gość 10.02.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 - szczatki doczesne rozdzielam pomiedzy Kolezanki oddzialowe : anSi, Aggi, Majke, Ewak, mohag, zielonooka, Sallyko.. (o nogi nie ma sie co bic ) Czuję sie pokrzywdzona i pominięta. Chociaz ślepą kiszkę... byłaby jak znalazł na czapeczkę dla tasiemca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Udaje sie na misje celu odbicia Rudolfa. Miotacza Ci użyczę, świeżo nabity gazami z latryny. Nada się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 - szczatki doczesne rozdzielam pomiedzy Kolezanki oddzialowe : anSi, Aggi, Majke, Ewak, mohag, zielonooka, Sallyko.. (o nogi nie ma sie co bic ) Czuję sie pokrzywdzona i pominięta. Chociaz ślepą kiszkę... byłaby jak znalazł na czapeczkę dla tasiemca. Matka jaka pominieta Toc ty dostalas caly zapas mielonki z majonezem w dodatku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Chociaz ślepą kiszkę... byłaby jak znalazł na czapeczkę dla tasiemca. a jak juz czapeczke skombinujesz z e slepej kiszki to ja (jako przyszla posiadaczka biustu Zochny) sie dozucam na pomponik do czapeczki w postaci lewego sutka ps. selimma nie ma , ja wam mowie sprawdzcie czy to nie on uprowadzil Rudolfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Matka jaka pominieta Toc ty dostalas caly zapas mielonki z majonezem w dodatku!!!!! Ściemniacie, bo zapas mielonki to selimm wyprowadził we walonkach, został sam majonez i to w dodatku lajt, blueeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ps. selimma nie ma , ja wam mowie sprawdzcie czy to nie on uprowadzil Rudolfa no przecie mówie, wziął go na mielonke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Selimm uciekł z mielonką !!! ps. zawsze wiedzialam ze cos knuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Żeby się nie zdziwił.Mój tasiemiec miał w mielonce schadzke z glistą ludzką, a bardzo nie lubi, gdy mu przeszkadzać,w prokreacjii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.02.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 to ja (jako przyszla posiadaczka biustu Zochny) ...moze jeszcze sie zastanow zielonooka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.02.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 http://www.madzik.pl/gify01/nowee/xmasheep3.gif ej aniol - co mi tu jakies wystraszone podróby wpychasz. bierz te koze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.02.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Zochna qrcze, ide z Toba! Dla Rudka! Stawiam się na apel koleżanki zwarta i gotowa... qurcze dzieczyny Rudolf Wam tego nie zapomni.. do latryny ! miotaczem laduj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.02.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ... - szczatki doczesne rozdzielam pomiedzy Kolezanki oddzialowe : anSi, Aggi, Majke, Ewak, mohag, zielonooka, Sallyko.. (o nogi nie ma sie co bic ) Zochna ja biere te Twoje nóżki, galarete se zrobie na święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 10.02.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 do latryny ! miotaczem laduj ! Dziewczyny razem....idziemy w bój..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Dziewczyny razem....idziemy w bój..... Granatów mnie jeszcze troche zostało, z I wojny z kurami. I hełmofonów. I to jeszcze przywiezłam. http://bi.gazeta.pl/im/1/2672/z2672061G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 10.02.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 A ja mam parę głowic nuklearnych w posagowej skrzyni, com od łojca krzestnego dostała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 10.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 matka a gdzie Szarik? Ja sie tak nie bawie, caly zwierzyniec dal noge, nikt nie pilnuje, selek nawet tasiemca i gliste najwyrazniej uwstecznil, co za porzadek jakis, ide do jakiegos Towarzystwa Opieki na skarge! Wojeryzm sie szerzy, zara pewnie za latryna beda puszczali na dobranoc "Upojne noce pasozytow w mielonce" z Glista Lolobrigida w roli glownej! Zochna te wystaszona koze to ja biere, bo inaczej tez na mielonke trafi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.02.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 moje gumioki gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 10.02.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Zostały skradzione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.02.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 to dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 matka a gdzie Szarik? http://dl.dogomania.com/pics/33/p.jpg Chyba zbyt często przy obrządku był pomijany... zmarniał nam coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts