anowi 05.08.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 http://www.aleks-pl.com/pl/img/w%20ofercie/kury/2004%20-%20whole%20hens%20-%20PL.jpg O! Jeszcze dwie, ale te już głowy potraciły, dla kuni chiba, bo takie gołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 gołe i z solarium.a to nie są te same? tylko bez łebków? Kociej mordy przez Was dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 gołe i z solarium. a to nie są te same? tylko bez łebków? Może i te same, opalaja sie widac najpierw na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 05.08.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no to już mam powody morddu na kurakach opalili, łby urwali i kcom ktoom na pożarcie dać dyć to kury te co krowach w plecakach siedziały, nie żal wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie dzwoń nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 http://home.tiscali.be/cartoo/Animal2/turkeys%20done.jpg Ta niezła jest sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 05.08.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie no muszę to przemyśleć,gdziesz wkrętych korytarzach jak mnie natchnie to powrócę tu wposzumie skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 matka Ty upiekłaś weronkę. Ja jej nie zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Veronka to ptasia grypa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 05.08.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Świat zewnętrzny mnie zużył, odarł z zasobów i wypluł. Wracam a tu kury - ohyda. I że niby macać nie wolno . Idę płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Świat zewnętrzny mnie zużył, odarł z zasobów i wypluł. Wracam a tu kury - ohyda. I że niby macać nie wolno . Idę płakać No to już sobie pomacaj, widać że lubisz. Tu każdy robi to co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 05.08.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Qrka, dzięki Ale wieloryb prosił co by go nie ruszać. Chyba on, bo przez pcv słabo słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.08.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Tradycyjny kapitalizm : Masz dwie krowy - sprzedajesz jedna i kupujesz byka, stado się powiększa, rozwijasz biznes, sprzedajesz pogłowie, mleko itp. 2. Korporacja amerykańska Masz dwie krowy, sprzedajesz jedną i zmuszasz drugą żeby dawała mleko jak cztery krowy, jesteś wielce zdziwiony jak krowa pada martwa 3. Korporacja francuska Masz dwie krowy, strajkujesz, bo chcesz mieć trzy 4. Korporacja Japońska Masz dwie krowy, modyfikujesz je genetycznie żeby były 10 razy mniejsze i dawały 20 razy więcej mleka, potem robisz o tym kreskówkę, nazywasz ją Krowkemon i sprzedajesz ja po świecie za chorą kasę 5. Korporacja Niemiecka Masz dwie krowy, ustawiasz je tak, że dają 100 razy więcej mleka i doją się same 6. Korporacja angielska Masz dwie krowy, obydwie szalone 7. Korporacja włoska - mój faworyt !!! Masz dwie krowy, nie wiesz gdzie one są, robisz przerwę, żeby odpocząć i cos zjeść 8. Korporacja rosyjska Masz dwie krowy, liczysz je i orientujesz się, że masz cztery, liczysz jeszcze raz i dochodzisz do wniosku, że masz ich 42, liczysz jeszcze raz i wychodzi, że masz 12, kończysz z liczeniem i otwierasz kolejną flaszkę 9. Korporacja indyjska Masz dwie krowy - oddajesz im cześć i szacunek 10. Korporacja chińska Masz dwie krowy i 300 osób, które je doi i hoduje, startujesz do konkursu na najlepsze gospodarstwo, największą wydajność i jakość, aresztujesz fotoreporterów, którzy chcą opublikować zdjęcia wszystkich krów 11. Korporacja izraelska Aj waj Rebe, czemu ja tylko dwie krowy mam? 12. Korporacja polska Nie masz żadnej krowy, ale twierdzisz, że jesteś ekspertem w ich hodowli, zatrudniasz konsultanta, żeby napisał ci projekt rozwoju przedsiębiorstwa, składasz wnioski o przyznanie dwóch krów z PHARE i jednego cielaka z SAPARD,po trzech latach czekania dostajesz tylko dwie krowy, które natychmiast oddajesz konsultantowi w ramach zaległej wypłaty. Konsultant twierdzi, że jesteś mu winny jeszcze dwie krowy i cielaka - ciągacie się po sądach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 prponuję głosowanie nad profilem politycznym szpitala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.08.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Kot to nie laska.Krowa to nie laska.Kura to nie laska.Laska to ciupciać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.08.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Kot to nie laska. Krowa to nie laska. Kura to nie laska. Laska to ciupciać. pattaya masz zachwycający profil polityczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.08.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Wal prosto z mostuWyrzuć to z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 sporo tu sie pisze o krowach.to i ja cos opowiem. poczatek lat 80.dziadek mojego kolegi, wezwal do takiej jednej fajnej krowki,inseminatora.dziadek prowadzi go do obory.pokazuje pacjentke.pokazuje hak wbity w sciane i mowi :- a tu pan moze powiesic spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Wal prosto z mostu Wyrzuć to z siebie. tzn, ze zwymiotowac przez barierke na moscie??? oj pattaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts