Gość 1950 11.02.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 zielonooka wybaczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.02.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 zielonooka wybaczamy Zaiste..nie w Twojej to mocy wybaczać w imieniu tych, których zdradzono o świcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 no mam nadzeje.... w koncu jakis tam pozytek ze mnie bylpol latrynki przekopalam, tasiemca pilnuje i otwor gebowy mu czyszcze regularnie... kawe 2 razy przynioslam... a wlasnie trzeba tasiemca Matce oddac... dobrzez e sobie przypomnialam.... Ansi - to wieczor byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.02.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 zielonooka wybaczamy Zaiste..nie w Twojej to mocy wybaczać w imieniu tych, których zdradzono o świcie... Zochna ty małolacie, dwa dni z dzisiejszym jesteś łaskawie przyjęta przez matkę do szpitala i już myślisz, że wszystko Ci wolno, oj, nieładnie się bawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Jeszcze jedno - fajna ta niunia na zdieciu w sukni slubnej moze by ja przyjac ? chlopy sie beda gapic na nia i bedzie swiety spokoj ps. jak ktos wie co zrobic zeby taka figure miec to niech pisze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 To i ja tego priva w sprawie figury z chętnością przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 ps. jak ktos wie co zrobic zeby taka figure miec to niech pisze na priv oj tam Zaloze sie , zes mloda , pikna i szczuplutka Mowia , zeby tyle nie jesc to sie bedzie taka , ale nie kazdy potrafi sobie od ust odejmowac U mnie to zawsze blokada z lodowki zdjeta Poki co przekop pole za latryna to pare kilo zejdzie Raz dwa To i ja tego priva w sprawie figury z chętnością przyjmę a my z AnSi pomozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.02.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 ... Zochna ty małolacie, dwa dni z dzisiejszym jesteś łaskawie przyjęta przez matkę do szpitala i już myślisz, że wszystko Ci wolno, oj, nieładnie się bawisz Zochnę w spokoju trza zostawić...Rudolf sraczkę ma...jaka to dla Zochny zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.02.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 ... Zochna ty małolacie, dwa dni z dzisiejszym jesteś łaskawie przyjęta przez matkę do szpitala i już myślisz, że wszystko Ci wolno, oj, nieładnie się bawisz Zochnę w spokoju trza zostawić...Rudolf sraczkę ma...jaka to dla Zochny zabawa masz rację anSi, zapędziłem się, może Zochna, rzeczywiście jest w stresie, wybacz małolacie, kajam się rób już porządek z Rudolfem, potrzebuje tego po Waszej wspólnej misji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Rrimmi tiaaa ja mam taka figurke ... jak sobie photoshopem po zdieciu przejade:) ale co tam, w nosie mam nie bede sie glodzic mielonke 2 x poprosze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 zielonooka czy Ty dostalas bana? ale nie ma za co!!! Pytam , bo sie ktos zalogowal jako zielonooka... sa tez inne wersje ziellonooka zielonooka kotka i cos tam jeszcze czy to Ty sie tak namietnie logujesz zlociutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 a nie... hmmmmm trzeba bedzie weryfikacje przeprowadzac no coz...nie jednemu psu na imie burek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.02.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 było nie żreć tej mielonki. Teraz co z klonami zrobimy? no chociaż...............nowa mielonka by się zdała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.02.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 a nie... hmmmmm trzeba bedzie weryfikacje przeprowadzac no coz...nie jednemu psu na imie burek burek jest wielopostaciowy, z jedną kropką, z dwoma, nawet z kocicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Maszynke do miesa trzeba umyc , bo niedlugo nam na wlasnych nogach odejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 klony na mielonke a ten w razie czszego musze jakies haslo ustanowic czy cus.... moze takie "najlepsze mielonki są na placu za latryną, Selimm lubi je tylko jesienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.02.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 już się rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 zielonooka wybaczamy Zaiste..nie w Twojej to mocy wybaczać w imieniu tych, których zdradzono o świcie... Zochna ty małolacie, dwa dni z dzisiejszym jesteś łaskawie przyjęta przez matkę do szpitala i już myślisz, że wszystko Ci wolno, oj, nieładnie się bawisz ale o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Zochna nic to tak sobi mruczę, po polsku się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.02.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 ... ale o co chodzi Zochna chyba o to, że 1950 ma ...hm... z kóńcentracją jakieś perturbacyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts