Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

C.o. lepiej nie zatykac bo gazy rozsadzą rury

te rury sa chyba rozciagliwe

tak sadze

to co , probujemy? 8) :lol:

Nadstaw sie , szybko , bo zaraz dyzur mi sie konczy , sobota jest :D

tak prosze siostro byle nie za ostro , bo mam już 3 ataki serca , 2 ataki wątroby i ...1 prostaty... :roll: 8)

Bodziu, to ty już do piachu? Wstyd. Nie spiesz się tak. Poszukaj korkociągu.

Rudolf niezłą akcję przeprowadził :o

Moi drodzy gosi@ pozdrawia nas wszystkich serdecznie, jest już przeprowadzona, wróciła z nart z obolałym kolanem, odcięta jest od Muratora...z utęsknieniem czeka na COME BACK :) Gdy wróci, to resztę dorzuci...tzn. dopowie :)

Rudolf niezłą akcję przeprowadził :o

Moi drodzy gosi@ pozdrawia nas wszystkich serdecznie, jest już przeprowadzona, wróciła z nart z obolałym kolanem, odcięta jest od Muratora...z utęsknieniem czeka na COME BACK :) Gdy wróci, to resztę dorzuci...tzn. dopowie :)

anSi - widzialas sie z Gosia ? :D Ona juz przeprowadzona ???

No pieknie . Jade jutro ogladac ! Absolutnie 8)

...

anSi - widzialas sie z Gosia ? :D Ona juz przeprowadzona ???

No pieknie . Jade jutro ogladac ! Absolutnie 8)

Widzieć, nie widziałam, ale byłam in touch 8) Przeprowadzona i wrócona z wyjazdu na bank. Ja też wybiorę się oglądać, ale nie wiem jeszcze kiedy :-?

A tak nudzilo mi sie z rana na oddziale ...zwlaszcza ze personel zaspal i nie stawil sie do pracy

poniuchalam i znalazlam jeszcze takie cos Ojca Grzegorza :

Od dwóch miesięcy działa w moim domu centralne ogrzewanie. I stale muszę dopuszcac wodę do instalacji. Mam podejrzenie, że woda opuszca instalację , przez jakieś nieszczelności. Jak to znaleźć. Pan hudraulik mówi mi , że jest to możliwe, że zdarza sie ,że woda odparowuje, albo, że w instalacji jest powietrze i to daje trakie wyniki , trzeba ciągle odpowietrzac , aleskąd sie może brać tyle powietrza w instalacji ?

hmmm tez nie wiem skad :(

W jednym pomieszczeniu , pod schodami ,gdzie nie ma wentylacji stale czuć wilgoć . Prace mokre zostały zakończone w domu w październiku , od Października grzeję , najpierw elektrycznie , potem przez co.W grudniu pod schodami staa suszarka , przez około 10 dni i wtedy zrobiło sie sucho.

co suszarka robila?!?!?!? :o :o :o

Mam problem , bo nie mogę znaleźć nikogo mądrego .

mam ten sam problem :( :( :(

juz nawet szukac przestalam :( :cry:

Obecnie pan hydraulik jest na nartach , a za dwa tygodnie inni ludzie maja kończyć posadzkę na parterze.

Kurcze...zazdroszcze ......panu hydraulikowi... :evil:

Część posadzki na parterze jest już ułożona Ostatnio w czasie mrozów w ciągu pieciu dni trzy razy dopuszczałem wodę do instalacji , bo ciśnienie w instalacji spadało z 2,0 na 0,2 .Ból głowy , czy normalka ?

dla niektorych z migrena bol glowy to normalka..... :-? :(

Gdzie szukać pomocy ? Kamera termowizyjna , czy inny hydraulik ?

Grzegorz

Mraaauuuu....jasssne ze inny hydraulik (np ten z plakatu reklam Polske we Francji) wtedy nawet bol glowy przejdzie :wink: