bodzio_g 11.02.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 kto nie ma miedzi ten na d...pie siedzi do flaszki to ja mam ciąg , gorzej z korkiem ... mam tu korek , moge Co zatkac jak chcesz C.o. lepiej nie zatykac bo gazy rozsadzą rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 C.o. lepiej nie zatykac bo gazy rozsadzą rury te rury sa chyba rozciagliwe tak sadze to co , probujemy? Nadstaw sie , szybko , bo zaraz dyzur mi sie konczy , sobota jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.02.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 C.o. lepiej nie zatykac bo gazy rozsadzą rury te rury sa chyba rozciagliwe tak sadze to co , probujemy? Nadstaw sie , szybko , bo zaraz dyzur mi sie konczy , sobota jest tak prosze siostro byle nie za ostro , bo mam już 3 ataki serca , 2 ataki wątroby i ...1 prostaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 tak prosze siostro byle nie za ostro , bo mam już 3 ataki serca , 2 ataki wątroby i ...1 prostaty... znaczy sie teraz masz te ataki? Rekawy tylko zakasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.02.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Bodziu, to ty już do piachu? Wstyd. Nie spiesz się tak. Poszukaj korkociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.02.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Bańki umiem stawiać. Pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.02.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 jak czytam kot ( z wyjątkiem sellima) to mi sie obcęgi otwierają... Tomek - w piachu to tylko na plaży ... qrka , gdzie ten korkociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.02.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Taki mam, nada się? http://sklep.media.net.pl/images/AR1145_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 12.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 zielonooka może być takie http://www.wina.pl/admin/upload/1-597.jpg No proszę .. człowieka trochę w psychiatryku nie ma i kurtura się zrobiła. A kto będzie pił zacier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 12.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Bańki umiem stawiać. Pomogę Chyba babki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Tomek wszystko umie nawet na skrzypcach grać - i obiecał, że nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.02.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Tomek wszystko umie nawet na skrzypcach grać - i obiecał, że nauczy Bo Tomek to prawdziwy komtur jest, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.02.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 już wiem gdzie był Rudolf http://fun.from.hell.pl/2003-01-04/mikolaj2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.02.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 wyjaśniło się też dlaczego Zochna przywiozła go takiego zmarnowanego http://fun.from.hell.pl/2003-01-04/mikolaj3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.02.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Rudolf niezłą akcję przeprowadził Moi drodzy gosi@ pozdrawia nas wszystkich serdecznie, jest już przeprowadzona, wróciła z nart z obolałym kolanem, odcięta jest od Muratora...z utęsknieniem czeka na COME BACK Gdy wróci, to resztę dorzuci...tzn. dopowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Tomek wszystko umie nawet na skrzypcach grać - i obiecał, że nauczy Bo Tomek to prawdziwy komtur jest, o! prawdziwy, najprawdziwszy i jedyny z Komturów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.02.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Rudolf niezłą akcję przeprowadził Moi drodzy gosi@ pozdrawia nas wszystkich serdecznie, jest już przeprowadzona, wróciła z nart z obolałym kolanem, odcięta jest od Muratora...z utęsknieniem czeka na COME BACK Gdy wróci, to resztę dorzuci...tzn. dopowie anSi - widzialas sie z Gosia ? Ona juz przeprowadzona ??? No pieknie . Jade jutro ogladac ! Absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.02.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ... anSi - widzialas sie z Gosia ? Ona juz przeprowadzona ??? No pieknie . Jade jutro ogladac ! Absolutnie Widzieć, nie widziałam, ale byłam in touch Przeprowadzona i wrócona z wyjazdu na bank. Ja też wybiorę się oglądać, ale nie wiem jeszcze kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.02.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A tak nudzilo mi sie z rana na oddziale ...zwlaszcza ze personel zaspal i nie stawil sie do pracy poniuchalam i znalazlam jeszcze takie cos Ojca Grzegorza : Od dwóch miesięcy działa w moim domu centralne ogrzewanie. I stale muszę dopuszcac wodę do instalacji. Mam podejrzenie, że woda opuszca instalację , przez jakieś nieszczelności. Jak to znaleźć. Pan hudraulik mówi mi , że jest to możliwe, że zdarza sie ,że woda odparowuje, albo, że w instalacji jest powietrze i to daje trakie wyniki , trzeba ciągle odpowietrzac , aleskąd sie może brać tyle powietrza w instalacji ? hmmm tez nie wiem skad W jednym pomieszczeniu , pod schodami ,gdzie nie ma wentylacji stale czuć wilgoć . Prace mokre zostały zakończone w domu w październiku , od Października grzeję , najpierw elektrycznie , potem przez co.W grudniu pod schodami staa suszarka , przez około 10 dni i wtedy zrobiło sie sucho. co suszarka robila?!?!?!? Mam problem , bo nie mogę znaleźć nikogo mądrego . mam ten sam problem juz nawet szukac przestalam Obecnie pan hydraulik jest na nartach , a za dwa tygodnie inni ludzie maja kończyć posadzkę na parterze. Kurcze...zazdroszcze ......panu hydraulikowi... Część posadzki na parterze jest już ułożona Ostatnio w czasie mrozów w ciągu pieciu dni trzy razy dopuszczałem wodę do instalacji , bo ciśnienie w instalacji spadało z 2,0 na 0,2 .Ból głowy , czy normalka ? dla niektorych z migrena bol glowy to normalka..... Gdzie szukać pomocy ? Kamera termowizyjna , czy inny hydraulik ? Grzegorz Mraaauuuu....jasssne ze inny hydraulik (np ten z plakatu reklam Polske we Francji) wtedy nawet bol glowy przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.02.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Matka, Aggi Zochna - gdzie Was wyniosło? Oddział bez Was słabuje reanimować trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts