Gość 1950 05.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no nie, a gdzie tradycyjna polska rodzina, s tatusiem, mamusiom, dzieckami, kotami, kurami, krowami, zaobserwowałem destrukcyjny wpływ doktora na społeczności występujace tukej, to ona (rodzina) już nie jest ważna i z tego powodu należy anowi kraść laskę? zakopać veronkę? NIE DOKTORZE zabijasz w tej społeczności tradycyjne polskie wartości później szlajają się tacy na szosach, zmuszają kury do ekscesów erotycznych, rozpamiętują w rozkoszy wieloryby i ... mógłbym tak jeszcze długo, ale nie mogę bo krasnale do mleka szczają, muszę je przegonić bo mleko się skwasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a co Ty 1950 masz najsamprzeciw excesom , tym erotycznym , no co??szukam dzis gasiorarzuca sie na oskubane babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ależ, jak tak możesz sądzić, JA JESZCZE NIE DOSTAŁEM ZASTRZYKU!!!!!!!!!!! ja jestem zagubiony i się boję, o znowu wyszła mucha za obrazka, idzie tutaj, aaaaaaa................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.08.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 nie chcę Was martwić, ale dziś nad ranem ABW aresztowała nasze kury. Podobno od lat przerzucały kokainę z Kolumbii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Biedactwa!!! na pewno miały osobistom, uuuuueeeee!!! co one musiały przezyc wiedzialam, ze nie trza bylo ich z farszem posylac... to przez krowy, źle zaszyły a tresowane świnie wyniuchały i po ptokach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 matka nie po ptokach ale po kurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 to co zrobilyscie matka i Aggi , bylo podle jak mozna uzywac kur do przemytu koki ludzie teraz widza tylko pieniadze zakabluje Was obie do remxa bedziecie musialy isc do zakrystii na rozmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 to co zrobilyscie matka i Aggi , bylo podle jak mozna uzywac kur do przemytu koki ludzie teraz widza tylko pieniadze zakabluje Was obie do remxa bedziecie musialy isc do zakrystii na rozmowe Nooo, do zakrystii to ja mogę, czemu nie, wesoło może być, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 a czy Ty wiesz po co do tej zakrystii , ze sie tak cieszysz?? ja juz bylam wczoraj i sie zawidlam byla tam narada radzili nad tym jak sie robi male .... nie moge powiedziec Veronka tam rzadzi ona zyje , przysiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.08.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 a czy Ty wiesz po co do tej zakrystii , ze sie tak cieszysz?? ja juz bylam wczoraj i sie zawidlam byla tam narada radzili nad tym jak sie robi male .... nie moge powiedziec Veronka tam rzadzi ona zyje , przysiegamNo, co Ty Podrzucila nam sfałszowane zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 No toć mówiłam, że ani chybi nie całkiem zamordowana była i patrz no, se stołek w zachrystii załatwiła, psiakrwia! i rządzi powiadsz... i jak małe robić radzi, gadasz... tiaaa... chyba klonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 ona jeb..iutka jest zlosliwa chce male matki i male rrmi robic...nopodsluchalama Aggi na krolowa klonow trzeba dzialac wpadamy do tunelulapiemy ja robima ja na Sare .czyli .ydowska krolawa i po kurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Gosiu to zdjecie nie bylo falszywe bo niby skad Wiesz jaka ona dzis postac przybrala ona rozmnaza sie przez podzial i przez paczkowanie jednoczesnie a to jest bardzo niebezpieczne dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.08.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Gosiu to zdjecie nie bylo falszywe bo niby skad Wiesz jaka ona dzis postac przybrala ona rozmnaza sie przez podzial i przez paczkowanie jednoczesnie a to jest bardzo niebezpieczne dla nas jezusiczku, moze bursztynowa albo no, ta wychudzona, to czesto zagaja "złociutkaa"jednak sobie łykne, czuje sie osaczana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 nie boj sie zaraz uniesie sie biala zjawa na zamku to bedzie krowa glowna ona nas uratujeufffpotem bedzie juz tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.08.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 nie boj sie zaraz uniesie sie biala zjawa na zamku to bedzie krowa glowna ona nas uratuje ufff potem bedzie juz tylko lepiejtiaa, a jak sie Veronika pod Krowe Głowna podszyje Jaczynam przejawiac ogolna apatie, niechec do krycia i chec zagrzebania sie w sciółke.Poooomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 z tym kryciem to sadze , ze nie masz racji pamietaj wiele zalezy od kryjacego zawsze czy Twoj kryjacy ma wszystkiw zmysly? czy Twoj kryjacy kapie sie chociaz tak jak krowa naczelna jeden raz w tygodniu? odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.08.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 z tym kryciem to sadze , ze nie masz racji pamietaj wiele zalezy od kryjacego zawsze czy Twoj kryjacy ma wszystkiw zmysly? czy Twoj kryjacy kapie sie chociaz tak jak krowa naczelna jeden raz w tygodniu? odpowiedzKryjacy kapie sie 2x dziennie, zmysły ma chyba wszystkie :roll:to na mnie Veronika rzuciła urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 mysle , ze Twoja wiara ulegla zaczadzeniunie wiesz juz co mowisz zlap veronke w tunelu doprowadz na zastrzyk i pokrop woda z Nilu wtedy krowy beda juz mogly przemycac trawe w zoladkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.08.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Krowom robi się perrectum.Veronce też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts