Zochna 17.02.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 jak idzie Piotrkowską to długo mu zejdzie a ja sie mecze To nie tak mialo byc ze co rrmi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.02.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 KOLACJE !!! JA CHCE KOLACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2006 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Nie krzycz , odchudzamy sie , nie ma jedzenia Chyba , ze mielonka co dlugi zwrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.02.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 o nie. od jutra. zjadlam dwa peper mac'ki - dzidekujemy taksowkarzowi (oraz matce Whitney Houston ) pomidorowke z makaronem ( swiderki) buleczke z ziarnami i szynka i chrzanem -dziekujemy lodowce wypilam : wino - 6 campari - 3 bacardi ( ale z kola) - 4 czy moge jescze bacardi na recepte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2006 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Myc sie i spac , zaraz wyra bede sprawdzac .Wibratory wylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 18.02.2006 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Po co Selimowi taki kask? Czyzby dlugi naprawde Go straszyl? http://www.republika.pl/slawkowo/koci-kask.jpg co tak na selima jedziecie . łon przecie chce jakoby łodpoczać . http://www.republika.pl/slawkowo/kociak.jpg przy takich zabezpieczeniach to kocisko się nie boi, a wysyła innych bez zabezpieczeń znalazłem wreszcie sposób na kota . przepraszam , długo mnie nie było . bylem na banderozie na Warmi . a to bronia na " kota " . http://www.republika.pl/slawkowo/kot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.02.2006 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 przepraszam , długo mnie nie było . bylem na banderozie na Warmi . Usprawiedliwiam Cie , ale robie wyjatek Kota trzeba zaglaskac , nie mozna uzywac broni . Bronia to dlugiego zalatwimy. Bronkol , tak dla jasnosci. A teraz cisza nocna . Rece na koderki, wszyscy , Aggi tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.02.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Długi- a Ty cichooo byyyyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nie krzycz , odchudzamy sie , nie ma jedzenia Chyba , ze mielonka co dlugi zwrocil ... znowu głodówa ... jestem na L4 ... "spofodu" wykastrowania "rozdrabniacza tylnego" mam "drewniany ryj" ... post ścisły ... nawet mielonka mi nie przejdzie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ... post ścisły ... nawet mielonka mi nie przejdzie pzdr nam nie przejdzie??? nie z takimi sobie radzilim nie ma takiej rury na świecie, której nie można odetkać. Pójdzie lewatywą wsteczną, z odwrotnej strony, nie bój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Jak by co u mnie granat we świątecznym ubranku.. I lece po durszlak, nic w przyrodzie nie może się zmarnować. Może tym razem pierożki ??Takie odsmażane..ymmm ( brak ikonki błogostanu po spożyciu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ... nie wątpię ... mnie nie "przendzie" z uwagi na "drewniany ryj" ... spożywam chlebek w stanie płynnym koi również "wkurzenie" serdeczniuchno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Chef, rozdrabniacz proszę wstawić do gabloty. Lekcje poglądową zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.02.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 a ja w ramach uspokajania skolatanych nerow mam taka koperte babelkowa i "pstrykam" niszczac babelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Chef, rozdrabniacz proszę wstawić do gabloty. Lekcje poglądową zrobimy ... chciałem na łańcuszek , ale ... "wyćpili" zanim go obejrzałem (może dobry był ), ... Pani Stomatolog powiedziała, ... mógł Pan powiedzieć wcześniej, to byśmy od rana nazbierały troszkę http://chefpaul.w.interia.pl/images/korzen_zeba.jpeg ... ponoć miał "baaaaardzo długi korzeń" buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.02.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ohhh to nie tylko utrata zeba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ... jeszcze mi przyjdzie na stare lata do chóru przystąpić , ... jako sopran (albo załatwię sobie fuchę w haremie ) całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.02.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ale jaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 18.02.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 przepraszam , długo mnie nie było . bylem na banderozie na Warmi . Usprawiedliwiam Cie , ale robie wyjatek Kota trzeba zaglaskac , nie mozna uzywac broni . Bronia to dlugiego zalatwimy. Bronkol , tak dla jasnosci. A teraz cisza nocna . Rece na koderki, wszyscy , Aggi tez. ale koty , też mają broń . http://www.republika.pl/slawkowo/kot.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts