Aggi 20.02.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 czy ono bylo juz uzywane te sniadanie i to byl zwrot ? było bardzo mało używane, prawie wcale.... jajecznica + jajko na twardo + pasta z jajek + sałatka z kukurydzy tak jakoś głupio się nażarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.02.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 i wytwórnia wysokogatunkowych win... lepiej nie mogłaś trafić. matka nie trafiłam wcale w tą wytwórnię, tylko w rów, nieznacznie zahaczając o rękawek bluzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.02.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 i wytwórnia wysokogatunkowych win... lepiej nie mogłaś trafić. że wytwórnia to nie wiedziałem, ale lat temu dużo, pracowałem w Leśnych Lasach Doświadczalnych SGGW alpinarium i arboretum było piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 i wytwórnia wysokogatunkowych win... lepiej nie mogłaś trafić. matka nie trafiłam wcale w tą wytwórnię, tylko w rów, nieznacznie zahaczając o rękawek bluzeczki Aggi, o takiego cela, w takiej chwili, nie mogłabym Cię przecież posądzić, Chodziło mi o klina, balsamiczny znaczy wpływ trunku z Edenu. Byłaś tak blisko... raju bram. Czyżby długi tam topił swą melancholię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.02.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Po wizycie w ZPOW w Niechcicach i dość skutecznej degustacji przetworów z truskawek do dziś omijam tego typu przybytki bardzo szerokim łukiem. W odróżnieniu od mojej koleżanki mam tę manierę ,że pozbywanie się nagromadzonych zapasów jadła i napitku przychodzi mi z ogromną trudnością i strasznie później cierpię.Melaancholiję topię więc w szkockiej mno chiba ,że w towarzystwie Aggi to niszczymy wtedy buteleczkę tequili....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.02.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 no własnie ta ostatnia tequila była wypita bez długiego, pewnie dlatego skutek opłakany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Melaancholiję topię więc w szkockiej mno chiba ,że w towarzystwie Aggi to niszczymy wtedy buteleczkę tequili....... A na zagrychę... http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/ogorek_skladniki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.02.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Z relacji wynika ,że na pewno o..........y , zawsze Ci mówię NIEPIJBEZEMNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.02.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 jajko mi zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ogorek dlugi jest to sie w nim duzo miesci.czy srodek konserwujacy E przeciw-zmarszczkowy jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ogorek dlugi jest to sie w nim duzo miesci. ale czego ? jajek? trzeba dlugiego pociac na mniejsze , to zobaczymy. Selek by sie nadal do ciecia , bo maly jest i zajadly strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 21.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 łoko mnie scypie śniadanie karnawałowe zostawiłam w Rogowie na rowie było bardzo wielkanoce - yellow bahama długi popadł w melancholię czy w tym " Rogowie w rowie " tak wyglądało http://www.republika.pl/slawkowo/po.piciu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.02.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Selek by sie nadal do ciecia , bo maly jest i zajadly strasznie Jak ratlerek Ciekawe czy ma takie cienkie nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.02.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jajko mi zaszkodziło Starzeje się kiedyś nawet dwa jej nie szkodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.02.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 łoko mnie scypie śniadanie karnawałowe zostawiłam w Rogowie na rowie było bardzo wielkanoce - yellow bahama długi popadł w melancholię czy w tym " Rogowie w rowie " tak wyglądało http://www.republika.pl/slawkowo/po.piciu.jpg to nie Aggi jest. ja go znam. to jest slawny polski jogin. w stanie nirwany oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 najgorsze, że szosą przechodził właśnie Sławek z rowerem i mnie widział http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/trezwy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Eee tam, nie widział,bo mu się pedał urwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.02.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Slawek zorbe trenuje.Slyszalam ze w TVN ma kontrakt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Słuchajcie, problem jest... Echhhhh, przecie w końcu łun nieszkodliwy całkiem jest, tyle jego co sobie powkleja, Redakcjo, puśćcie Waść kotka naszego... my mu już w naszym psychiatryku psychikę naprostujemy... lewatywką i takimi tam... no, mamy swoje sposoby. Wierzymy na słowo, kotek wolny. Damy rade...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.02.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Matka seluś się na banany przerzucił ??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts