rrmi 06.08.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Veronka jest inna para gumowcow co nie znaczy , ze mozna ja potraktowac jak wszystkich nas tu leczacych sie to zalezy od wielu czynnikowchodzi glownie o przerzuty z Columbii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.08.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 "Dochodzą do końca"...co za kontrowersyjny tytuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 zeby zrozumiec trza ze dwie flachy z Veronka cyknac i wtedy mozesz dochodzic do konca Aggi i matka --over przerzut jest w drodze dwie kury przednie beda obcykane trzymajcie reke na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 zdrzemnelam sie przed chwila i to mi sie snilocho.era podoba mi sie ten facet z motorudobrze , ze mam fotograficzna pamiechttp://images.net3media.com/funnyfreepics/hillbilly_date.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 jest niedobrze jakis undercover depcze mi po pietach a moze leci na mnie poprostu , juz sama nie wiem co robic ?? to ten facet z tym kotem a moze to ..ej , nie wiem http://media1.funnyjunk.com/pics/0345.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 07.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 kury widziałam coś niesły nieżle se radzicie RRni i gosiu lekrstfa załatwiacie acha i weronkę widziała coś mówiła o rozmnażaniu krów ale nie będę powtarzać jak to się robi bo się stydzę noi laske zgubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tu sa lekarstwa , na rano Wam wystarczyhttp://www.whydidthechickencrosstheroad.com/images/eggs.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ja nie kce was straszyć, ale weronka kaucje uiściła, kury wyszły, syćkie, zeszły do podziemia, załozyły se partie "Różowych Biustonoszy", maja coraz większe poparcie... w programie mają, że mleko bedo dawać... insze do nich przenikają... rzucaja w pierony płetwy, pedały, plecaki i zakładają se biustonosze... ja sie wypisuje z tej wycieczki ide szukać laski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 byłam na elektrowstrząsach. remx mnie wysłał, za te kury co do Kolumbii latały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 No i jak ci... teraz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 No i jak ci... teraz...? A tak: http://foto.onet.pl/upload/37/97/_514763_n.jpg to znakomicie robi na włosy, zęby i cerę. Wszystko mi się poprawiło. Zobacz jakie mam teraz rzęsy No i przestałam wierzyć w kury. Kur nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Eeee no! To nie tylko elektowsztrząsy były chyba fejslifting, liposukszyn, trwała i silikon... byłaś pod narkozą, to nie wiesz... a kury som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 myślisz? że mnie potraktowali kompleksowo? Ale co za efekt! Może powinnam gdzieś wystąpić, nagrodę dostać, komplementów słuchać ? Kur nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Zapisz się do ZOO!! Powystępujesz troche na wybiegu, nagrode dostaniesz tylko musisz najpierw zarąbać te tabliczke "nie dokarmiać" komplementów se posłuchasz nie możesz tylko pluć! no i kumpli tam pełno! laski tez są... niezłe... http://www.zieloni.osiedle.net.pl/Stringi.gif http://www.slawistyka.ath.bielsko.pl/czeski/ilustrowany/grafika/zwierzeta09.jpg I kury też tam som! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Pawie som nie kury! Nie będę pluć, będę elegancko strzykać śliną Zgrabne pupcie wypatrzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kury som, sama widziałam!anowi* je wysiedziała z tych jajków od rrmiani chybi wyglada mi to na atak klonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kury som, sama widziałam! anowi* je wysiedziała z tych jajków od rrmi przeca to sprzeczność sama w sobie żeby anowi* cos wysiedziała. Ona nie siedzi . rrmi widać dała już wysiedziane, a anowi* zrobiła bombardierkę i one się wykluły te pawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 pawie byly tylko dwa, bo się anowi* geny pomyliły, ale one pójdą do straży reprezentacyjnej, bo sie puszą i drą jak opętane a anowi* siedziała przeca, bo w ciemnej ulicy napadła staruszka z laską,chciała mu jom rąbnąć, ale dziadzius jak nie odwinął, nelsona załozył,powiedział "maj nejm is wielbłąd" i zapakował do bryki z niebieska szklanką... Biedactwo... ani laski... ani kur...ide do niej z paczką... idziesz też? To cho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 pawie byly tylko dwa, bo się anowi* geny pomyliły, ale one pójdą do straży reprezentacyjnej, bo sie puszą i drą jak opętane a anowi* siedziała przeca, bo w ciemnej ulicy napadła staruszka z laską, chciała mu jom rąbnąć, ale dziadzius jak nie odwinął, nelsona załozył, powiedział "maj nejm is wielbłąd" i zapakował do bryki z niebieska szklanką... Biedactwo... ani laski... ani kur... ide do niej z paczką... idziesz ze mną? Ide! pewnie! Smalcu wezme sloik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 smalcu nie bierz!!!kraty wysmaruje i sie wysliźnie i znowu kołomyja bedzie, a tak przynajmniej odpocznie biedactwo...wyśpi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts