zielonooka 13.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 to trzeba ankiete przeprowadzic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.03.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 miesiac bedzie jak lekow nie rozdaja i matka nie wraca. ranki wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2006 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 o matuniu nasza mila czemus nam to tak zrobila? zabiedzone my sieroty musim drzec z Redakcja koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.03.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ktoś wie dlaczego Matka zniknęła z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.03.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Matulu, matulu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ktoś wie dlaczego Matka zniknęła z forum Matka z tego co pamiętam miała odlot No dobra. Ja spadam. Zaopiekujcie się moim tasiemcem i nie wypuszczajcie nikomu mojej szafki na kapcie. Ja wrócę. Pozostańcie niewyleczeni. Pa. No fakt- długo nie wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ktoś wie dlaczego Matka zniknęła z forum Matka z tego co pamiętam miała odlot No dobra. Ja spadam. Zaopiekujcie się moim tasiemcem i nie wypuszczajcie nikomu mojej szafki na kapcie. Ja wrócę. Pozostańcie niewyleczeni. Pa. No fakt- długo nie wraca. Ale napisała , żeby jej szafki na kapcie nie wypuszczać , to wróci na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Wróci wszak jesteśmy na pifo umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 słuchajcie na forum pojawił sie zupełnie jeszcze nie zużyty psychiatra-diagnosta. Stawia bardzo celne rozpoznania i ogólnie budzi zaufanie. Selimmowi zdiagnozował "ewidentnego chama" i to sie podobno poddaje amputacji, więc jak na nasz oddział zupełnie nowa metoda (bo tego co oderwaliśmy od weronki to już nie liczę). Budzi gość zaufanie i ja osobiście będę zwracać (się) o poradę. Tymczasem, żeby Sel nie czuł sie osamotniony ze swoja jednostką chorobową (do czasu całkowitej amputacji) - oświadczam, że to jest zaraźliwe i my z długim już to mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.03.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 słuchajcie na forum pojawił sie zupełnie jeszcze nie zużyty psychiatra-diagnosta. Stawia bardzo celne rozpoznania i ogólnie budzi zaufanie. Selimmowi zdiagnozował "ewidentnego chama" i to sie podobno poddaje amputacji, więc jak na nasz oddział zupełnie nowa metoda (bo tego co oderwaliśmy od weronki to już nie liczę). Budzi gość zaufanie i ja osobiście będę zwracać (się) o poradę. Tymczasem, żeby Sel nie czuł sie osamotniony ze swoja jednostką chorobową (do czasu całkowitej amputacji) - oświadczam, że to jest zaraźliwe i my z długim już to mamy. Zdiagnozowal tez problemy z ptactwem u Sellimka w obliczu szlejacej pandemii ...moze to byc powazne oby tylko pacjent Selek nie musial chwilowo zostac przeniesiony z oddzialu psychiatrycznego na Oddział Zakazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.03.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 słuchajcie na forum pojawił sie zupełnie jeszcze nie zużyty psychiatra-diagnosta. Stawia bardzo celne rozpoznania i ogólnie budzi zaufanie. Selimmowi zdiagnozował "ewidentnego chama" i to sie podobno poddaje amputacji, więc jak na nasz oddział zupełnie nowa metoda (bo tego co oderwaliśmy od weronki to już nie liczę). Budzi gość zaufanie i ja osobiście będę zwracać (się) o poradę. Tymczasem, żeby Sel nie czuł sie osamotniony ze swoja jednostką chorobową (do czasu całkowitej amputacji) - oświadczam, że to jest zaraźliwe i my z długim już to mamy. No zesz jak sie pojawia jakas Osobowosc to ja sie nigdy nie zdaze przedstawic a juz zwrocic ( sie) to wcale. Aggi - to Tobie tez beda amputowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 co prawda w podkoszulkach odczuwam lekką stagnację, ale za to w kalesonach coś drgnęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 No zesz jak sie pojawia jakas Osobowosc to ja sie nigdy nie zdaze przedstawic a juz zwrocic ( sie) to wcale. Aggi - to Tobie tez beda amputowac oj Zochna, nie popadaj. Doczekasz sie i Ty tak, będą mi amputować , w sumie niedawno mi urosło, jeszcze sie nacieszyć nie zdążyłam, że o użyciu nie wspomnę, ale z drugiej strony to przywiązać też się nie zdążyłam całkowicie, więc może będzie to terapia optymalna, zawsze przecież mogę sobie wyhodować nowe, skoro już wiem, że mogę..... Sel - nie poci Ci się dupa w kalesonach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Wiecie co, mam coś pożywnego...zapasów nie ma, matka nas opuścili, w szpitalu tylko chirurgia działa...amputują, imputują... http://www.lui.ru/english/data/31/25.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 kiedy mnie mdli po jabłkach a tam butelczyny z tequila jakiejś nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Myślę , że ta krówka tequilę w małym dzwoneczku co jej u szyi wisi dla niepoznaki trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.03.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 no. to moze byc . te jablka. w jablkach takie czasem sa zyjatka , witaminy takie , czy cos ale juz nap wino z jablek tak nie mgli . czyli ze one juz wtedy nie zyja i opadly na dno jakos moze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.03.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 to jest krowa trojanska haslo niech mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 14.03.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 hasło: żyrafy wchodzą do szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 to jest krowa trojanska haslo niech mowi Od razu trojańska , to zwykła Milka , tylko wiosennie na zielono przystrojona . A z tyłu jej jakieś bany , sorki banany wystają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts