zielonooka 21.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Rrim come back trzeba dac do dyspozycji gustowny pokoik (bez klamek) coby odpoczela po wygnaniu a my wywiesimy napis WELCOME w psychiatryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ale z mazideł to jest tylko to w latrynie ja nie wiem, czy to będzie kulturalnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.03.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ale z mazideł to jest tylko to w latrynie ja nie wiem, czy to będzie kulturalnie ??? Aggi mi sie skojarzylo ze napis bedzie na papierze toaletowym (bo to dostepne) ale w zestawieniu z mazidlami...hmmm nie wiem czy to dobry pomysl moze my sie ulozymy na podlodze wlasnymi ciałami na kształt napisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 moze my sie ulozymy na podlodze wlasnymi ciałami na kształt napisu? O! no to ładny pomysł - jak na otwarciu igrzysk olimpijskich w Moskwie w 1982 możemy też zrobić totem z kota albo z szyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 torta z kota a szyszak na pecynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Rrim come back trzeba dac do dyspozycji gustowny pokoik (bez klamek) coby odpoczela po wygnaniu a my wywiesimy napis WELCOME w psychiatryku eee tam, R R M I do roboty od razu trzeba zagnać, zaległości sie tu narobiło, personel samopas chodzi, krowy haseł nie znają, Zochna bez leków usycha, a...matki nam ciągle brak..w tym więźniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 moze Matka wezmie przyklad z Rrmi i tez wroci , kto wie..... widzicie wiosna i od razu lepiej nawet Red. oddatjała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Matka tyś nam niezbędna..kregosłupy się nam powykrzywiają bez ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Nie myslcie sobie, ja wszystko widze, tylko teraz jakby z inszy prespektywy.W ogole gumiaki by mi sie przydaly. No i nie mam ogonkow...rmmi, jak dlugo mozna bez ogonkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Nie myslcie sobie, ja wszystko widze, tylko teraz jakby z inszy prespektywy. W ogole gumiaki by mi sie przydaly. No i nie mam ogonkow... rmmi, jak dlugo mozna bez ogonkow? a co zrobiłaś z ogonakami? ze wszystkimi ??? a w ogóle to WITAJ - straaasznie miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 No wcielo... tu w ogole krucho z ogonkami... a mnie bez ogonkow jakos nie ten tego... A ja tez kontenta niezmiernie ze spotkania!!! Fajnie macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A Ty, Aggi orientacje zmienilas, czy co?To wynik terapii czy zgubnego wplywu dlugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ja tam wcaleale lekceważędosłać Ci może?ile sztuk?gładkich, czy włochatych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A Ty, Aggi orientacje zmienilas, czy co? To wynik terapii czy zgubnego wplywu dlugiego? orientację na co ? ja nic nie zgubiłam, ja wszystko mam: i sznurek, i spinacze, i ołówki dwa, i kocyk, i papierki po cukierkach, i placek, i suchary.. wszystko mam ze sobą długi wypłynął na fali popularności - to prawda, ale mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A Edzia to ON?Chyba, ze to w ogole co innego...ja nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A dlugi to wyplynal i gdzie dryfuje?Moze go przechwyce, tu fale ostatnio niezle byly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 No, musze splynac z duza fala, moze mnie znowu kiedy przywieje,azymut mam ustawiony, w razie cus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 No, musze splynac z duza fala, moze mnie znowu kiedy przywieje, azymut mam ustawiony, w razie cus... Matka no, w końcu wszyscy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Ranyyy.... dzien powrotów dzis!!!!!! witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Hejka Matuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts