Gość 1950 08.08.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ja też kce iś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 08.08.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 matka widzę że ty mi nawet smalcu żałujesz jaja nie moje tylko rrni te pawie to sprzedałam- mam na prochy a resztę wysłałam do kolumbii te elktrowstrząsy to Ci pomogły skarbie - śliczna żeś tylko jak Cię zapytają o plucie to nie odpowiadaj że kontemplujesz bo pałką jaką od krowy dostaniesz acha strinki fajni, za laskę przechandluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ja też kce iś To cho, ino pokaz co tam masz w koszyku pod to serwetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 matka widzę że ty mi nawet smalcu żałujesz Łoj tofana, ja to bym ci nieba przychyliła, to tylko dla twojego dobra, i kur bo kcesz im pawie ogony przyszywać, piniondz ci normalnie syćkie rozumy pomieszał... odpoczniesz to i paski poluzujemy... kaftanik zdejmiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 uwaga krowa w pokoju zwierzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 uwaga krowa w pokoju zwierzen niedobrze, podsluchala wszystko. anowi* paski od kaftana Cie nie uciskaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 08.08.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 aleśta mnie skneblowali i za co ? zato że głpiom laske sprzedała bo nie kcieli mizastszyku dać i coś na poprawe wizji potrzebowała. To wy takie? a ja kciała z wami tymi ogonami zkolumbii sie podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 na poprawe wizji jest dobra , kurna , motywacja do pracy rozwiazcie anowi* dajcie Jej troche luzu bo sie udusi te wyfryzowana!!! rusz sie!!!!! tak do Ciebie mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 rozwiazcie anowi* dajcie Jej troche luzu bo sie udusi te wyfryzowana!!! rusz sie!!!!! tak do Ciebie mowie do mnia? nie bede sie szarpac z ta defraudantka, bo mnia sie fryzur skitoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 dobra ale jak co to mowilam przeciez slysze , ze sapie i charcze jakby schodzila juz prawiemoze Veronka ja zarazila czyms , nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 E! Kurde! Co jest??? Poluzowałam jej (na mój fryz to mnie juz nic nie zaszkodzi ) a dalej charczy! O ja piernicze, ona laske połknela! wystaje kawałek... ja nie wyciągne niedobrze mi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 niee, ona z weronka nie miala takich kontaktow. Tu jej sie troczek od kaftana za mocno owinal przy szyjce. juz poluzowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 08.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tfu, tak mnie zaknebnowali żem mało co nie wyzionęła a z weronką kontakty 3 stopnia miałam to obcy kontraatakuje było laske mi gwizdneła a zatkała jajkami - tyż białe kurde dych ledwo lapi dajci zastrzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 weronka laske to ma podobno wlasna, to po co by jej byla nasza? czekaj juz napelniam strzykawke. Oooooo - tu zamach biore... bec - wklute. co ona Ci jajkami zatkala? usta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ty... Aggi...ja nie chce nic mówić, ale ona, anowi* znaczy, nie rusza sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 08.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 nie rusza , zaraz nie rusza myślicie że tak łatwo wam pójdzie jak z Weronką a takiego (cholechcia nie mam czasu na oobraski) a za zastrzyk dzia , no to generalnie odlatuje i znów nie wiem tak mnie do wieczora przetrzyma czy aż do jutra .... obaczymy co wy mi tu zaaplikowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ona sie rusza, to taki egzemplarz. anowi* musisz mi powiedziec w co ona Ci te jajka wetknela, bo wiecej zastrzykow nie dostaniesz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 a czy te jajka byly napewno kurzece??? bo co innego chodzi mie po lbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 matka, pod tom serwetko som te jajka, czy już moge iś? moge, co? moge?!.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 matka, pod tom serwetko som te jajka, czy już moge iś? moge, co? moge?!.... siedź! gdzie się wybierasz?! Następny będzie latał, mało to się anowi* naszukałyśmy z matką? Zresztą i tak nigdzie nie zaleziesz, chyba, że na zdrady do sąsiedniej wsi. Może to nie jest zła myśl?! To idź 1950 i przynieś jakies fajne laski dla wszytkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts