19501719500414 24.03.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 skórę z kota , nie, co powie selim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 co powie selim Pomiauczy i sie uspokoi Zochna ma sposob na Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 ona sobie to truchełko na łeb chce nadziać bo myśli, że furore i olśnienie roztoczy.... mojego barchana nie dam, bo sama muszę jakoś olśniewać, ale futro z żywego Sel'a wydaje się godną uwagi inicjatywą racjonalizatorską, tylko że wtedy rrmi będzie miała branie na żeńskiej części łowiska, a zdaje sie, że jest hetero i woli co insze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 W Sela sie ubiore , bo Sel jest za wielki i trzeba ciac futro . Ja mala i delikatna jestem , jak kwiat rozy Tylko leb troche za duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.03.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Futro z Sel'a zakłada sie bezpośrednio na bieliznę, lub zgoła na bez-bieliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Nie moge byc zgola , moge byc z grubsza To sie wez i zastanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.03.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Nie moge byc zgola , moge byc z grubsza To sie wez i zastanow z goła to nie to samo co z grubsza , aczkolwiek moze wystepować w zestawie. inna sprawa, że nie każde "z grubsza" lubi sie pokazać "z goła". No widzisz, zastanowiłam się. A Tobie sie może o konkluzje rozchodzi, czy raczej o to, że Ci sie odzież na "z grubsza" rozchodzi? Ale w Sel'a to sie chyba jakoś dopniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.03.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 ta, kruszynkana pewno, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Dlaczego Wy wszyscy wiecie jak Sel wyglada Tylko ja nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.03.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Dlaczego Wy wszyscy wiecie jak Sel wyglada Tylko ja nie?! o zielonooka, a avatarek to masz taki raczej "zgoła" chcesz powiedziec, że jeszcze nie byłas u Sela? Nie leżałaś na jego amerykance (nie mylić z rrmi ) ? Nie dostałaś pasztetowej na grzankach o poranku wśród radosnych kiziań, beknięć i siorbań.. ? To ja nie wiem... może Ty mu sie nie podobasz? Albo może on sie Ciebie boi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Dlaczego Wy wszyscy wiecie jak Sel wyglada Tylko ja nie?! o zielonooka, a avatarek to masz taki raczej "zgoła" chcesz powiedziec, że jeszcze nie byłas u Sela? Nie leżałaś na jego amerykance (nie mylić z rrmi ) ? Nie dostałaś pasztetowej na grzankach o poranku wśród radosnych kiziań, beknięć i siorbań.. ? To ja nie wiem... może Ty mu sie nie podobasz? Albo może on sie Ciebie boi??? Aggi , jak mnie pamięć nie myli, to nie była pasztetowa, ale mielonka, byłem w tym czasie obok, i chcąc nie chcąc, coś wiem na ten temat a sel, nie jest taki strachliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.03.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Aggi , jak mnie pamięć nie myli, to nie była pasztetowa, ale mielonka a wiesz, człowiek w amore amoku to by papę na lepiku zeżarł i nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.03.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Dlaczego Wy wszyscy wiecie jak Sel wyglada Tylko ja nie?! o zielonooka, a avatarek to masz taki raczej "zgoła" chcesz powiedziec, że jeszcze nie byłas u Sela? Nie leżałaś na jego amerykance (nie mylić z rrmi ) ? Nie dostałaś pasztetowej na grzankach o poranku wśród radosnych kiziań, beknięć i siorbań.. ? To ja nie wiem... może Ty mu sie nie podobasz? Albo może on sie Ciebie boi??? Aggi no widzisz... kusze i kusze tym avatarkiem... i NIC ani zaproszenia, ani nawet...cieplego slowa... nawet mielonki nie dostalam, juz nie mowiac o amerykance.... nie dane mi bylo tez posuchac porannych beknieć.... niz z zycia niemam, nic wiem ze mu sie nie podobam, no ale, jakies pozory choc...a nie tak... cios prosto w ...serce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 nie dane mi bylo tez posuchac porannych beknieć.... niz z zycia niemam, nic wiem ze mu sie nie podobam, no ale, jakies pozory choc...a nie tak... cios prosto w ...serce... kurde mam nagrane i Ci udostepnię !!! A co! Czekaj, wytrzyj no te gile, bo nietwarzowe. A serce ? zgoła czy z grubsza? do przeszcepu sie może przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 nie dane mi bylo tez posuchac porannych beknieć.... niz z zycia niemam, nic wiem ze mu sie nie podobam, no ale, jakies pozory choc...a nie tak... cios prosto w ...serce... kurde mam nagrane i Ci udostepnię !!! A co! Czekaj, wytrzyj no te gile, bo nietwarzowe. A serce ? zgoła czy z grubsza? do przeszcepu sie może przyda? Aggi!!! wracasz mi nadzieje ze... choc dane mi bedzie uslyszec!!! to cudowne bekniecie z glebi trzewi..., to siorbniecie wykonane z niedbała fantazja! Ze choc moje uszy (skoro oczom nie bedzie dane zobaczyc....) uslysza te dzwieki cudowne!!!! Nie moge sie juz doczekać, nadzieja powrocila. Za te jedna rzecz - nawet miesien sercowy na przeszczep oddam Ah! Selimm uslyszec Cie i...umrzeć..... .... (chyba ze smiechu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.03.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 no, kobieto o niezbyt zielonych oczach, (to nie moja opinia) sam jestem zdziwiony, dlaczego jeszcze, nie miałaś kontaktu z tym kotem, przecież koty, to Twoja specjalność, a on, nie wie co czyni, ale, nie martw się, podeślę mu linka niech zobaczy co traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.03.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 jakiego ...linka i kto mnie szkaluje ze zielonych nie mam?! mam... takie...zielonkawe no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 jakiego ...linka i kto mnie szkaluje ze zielonych nie mam?! mam... takie...zielonkawe no... a.. to ja sama powiedzialam, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.03.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 jak to, nie wiesz gdzie jesteś, na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Czekaj, wytrzyj no te gile, bo nietwarzowe. Gile sie jakos wykorzysta , na krople nasercowe dla dlugiego , chyba potrzebuje Zielonooka Daremne zale , prozny trud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts