Aggi 25.03.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 A niby z jakiej to przyczyny ktos miałby sie nie zgodzić?? To jest zwiazek bezobslugowo -ruchliwy Nie wiedzialas? to zgoła wstrząsające !!! zaiste. a zatem nie wiedziałam czyli samo się robi? to chyba dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 czyli samo się robi? Samo to sie zwarcie zrobic moze W sercu Chyba sie uderzylam przy zagrabianiu lokalu W glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 taaa ale to już dawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Jesli pijesz do uderzenia w glowe , to prawda .Jak bylam mala spadlam z hustawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.03.2006 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 wy o osmiorniczkach i pierdolach.... a mi...serce krwawi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.03.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Jesli pijesz do uderzenia w glowe , to prawda . Jak bylam mala spadlam z hustawki Nigdy o tym nie mówiłaś Chciałabyś może teraz porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 wy o osmiorniczkach i pierdolach.... a mi...serce krwawi.... a mi noga krwawi od spodu.... taką mam trochę obgryzioną ale to szpital jest - tu wszyscy z chorobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 wy o osmiorniczkach i pierdolach.... a mi...serce krwawi.... a mi noga krwawi od spodu.... taką mam trochę obgryzioną ale to szpital jest - tu wszyscy z chorobami kto ci noge obgryzl?!?!??!?!?! i to od spodu?!?!?!?!? ps. czyli moje zlamane serce tez sie da uleczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.03.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 kto ci noge obgryzl?!?!??!?!?! i to od spodu?!?!?!?!? ps. czyli moje zlamane serce tez sie da uleczyc? Tobie powinny wystarczyc okłady z Sela. Taki ludowy sposób, ale skuteczny jak liscie kapusty na opuchliznę. A mnie najpierw jedna pani zrobiła pssssssssss taką rureczka z ciekłym azotem, później urosła z tego piłka pingpongowa, a jak wiadomo z piłką nie da sie chodzic, więc w desperacji urżnęłam sobie tą piłkę jak Kuba z "Chłopów" Reymonta. No i teraz mam dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Oklady z Sela nie wyjda bo Sel musialby kooperować Ales sobie z noga narobila normalnie jak Rambo co nitka sobie zszywal ramie.... brrr, zycze szybkiego wygojenia dziury w nodze....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.03.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Oklady z Sela nie wyjda bo Sel musialby kooperować Ales sobie z noga narobila normalnie jak Rambo co nitka sobie zszywal ramie.... brrr, zycze szybkiego wygojenia dziury w nodze....! dzięki - jutro bedziemy nogę upychać w but. Mam nadzieje, że z powodzeniem i że nie bedzie to but męża A Sel nie musi być żywy do tych okładów. Martwy nawet lepszy, bo sie nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Oklady z Sela nie wyjda bo Sel musialby kooperować Ales sobie z noga narobila normalnie jak Rambo co nitka sobie zszywal ramie.... brrr, zycze szybkiego wygojenia dziury w nodze....! dzięki - jutro bedziemy nogę upychać w but. Mam nadzieje, że z powodzeniem i że nie bedzie to but męża A Sel nie musi być żywy do tych okładów. Martwy nawet lepszy, bo sie nie kręci Z upychaniem stopy w bucik to mam skojarzenia z pewna bajka..... tam tez bylo cos o odcinaniu tyle ze chyba piety i to zla siostra byla Selek - nie wiercacy fajny , ale co bedzie jak sie zaśmierdnie? wiosna idzie coraz cieplej ma byc... moze nie przetrzymac, chyba ze na noc do lodowki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 a ja, chciałem powiedzieć, że rrmi to dzisiaj, ma chyba, syndrom dnia poprzedniego i wcale mi jej nie żal, jak tak można samej, nie wiedziałem, że jest taka nieużyta Aggi i spóka, w szafce, tej z pękniętą szybą, jest przedwczorajszy kefir, a ścierka od podłogi jest jeszcze mokra, będzie dobra na okład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.03.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 ma ,ma , a co ma nie miec? Jak to ciezko jest czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.03.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no widzisz, jak dbam o Ciebie, a młodzież udaje, że nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 nic mi sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wiosna.,..ciesz sie ze cie reumatyzm nie lamie (jeszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 nic mi sie nie chce... mi się chce ale w zasięgu wzroku nic ciekawego ......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 nic mi sie nie chce... mi się chce ale w zasięgu wzroku nic ciekawego ......................... nawet reakcja na bodzce zewnetrzne mi nie pomaga !! .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 27.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 nic mi sie nie chce... mi się chce ale w zasięgu wzroku nic ciekawego ......................... nawet reakcja na bodzce zewnetrzne mi nie pomaga !! .... Na początku stuknij się młotkiem w kolano - zobaczysz czy odruchy działają (no przynajmniej niektóóre, przy innych może pomóc taka malutka, niebieska pigułka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts