zielonooka 27.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Przy większej inwencji to nawet wypadek śmiertelny mógłby być... Policja... Prokurator... nieumyślne spowodowanie śmierci... wyrok... wilgotny loch... podkop... wilgoc dobrze robi na cere a podkopujac sie - spalam kalorie! fajnie tylkko cos musze znalesc coby sie nie pazurami przedzierac.... ehhh...co ja gadam , moja klatka piersiowa jest takich...rozmiarow ze...zaden guzik nie wystrzeli, nawet jakbym mega wdech wziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.03.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Długi bo Ty pewnie na "wspomaganiu " jedziesz albo na permanentnym ssaniu Podglądałaś czy co??????? Selek jak będę jechał następny raz to cię zabiorę .... niby gdzie ??? ....w zyciu jeszcze nic nie chycilem a z Tobą to wszystko mozliwe ... Przed wyjazdem klatke zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.03.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 ehhh...co ja gadam , moja klatka piersiowa jest takich...rozmiarow ze...zaden guzik nie wystrzeli, nawet jakbym mega wdech wziela nie będe się kłócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.03.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Maotsetungi Gier Wstępnych.... he he. To dobre moge se pouzywac ? na takim jednym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 ehhh...co ja gadam , moja klatka piersiowa jest takich...rozmiarow ze...zaden guzik nie wystrzeli, nawet jakbym mega wdech wziela nie będe się kłócił nie kloc sie ...ale i tak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.03.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Maotsetungi Gier Wstępnych.... he he. To dobre moge se pouzywac ? na takim jednym ? jasne! Ale "polecisz" prywatnie czy zrobisz publikację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Liczy sie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Liczy sie czas miałaś widzenie, czy zstąpiła na Ciebie światłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Tak mialam widzenie , widzialam nagiego faceta i bardzo mi sie podobal .A co?Wiecej nic nie bede opowiadala, nigdy w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 r, a był chociaż opalony? a jaką miał klatę?, taką jak zielonooka?, czy owłosioną?, zdradź więcej szczegółów acha, i uważaj, żeby Cię nie skasowali, bo będziesz nie po linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 acha, i uważaj, żeby Cię nie skasowali, bo będziesz nie po linii Prywatnie widzialam , a nie na forum Z bliska Wiecej nie powiem , prosze nie pytac Fajny byl Ide do szklarza Po kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.03.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 rrmi - a Ty sie nie wstydzisz tak patrzeć na goliznę ? Wiesz, że to nie jest tutaj akceptowane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 acha, i uważaj, żeby Cię nie skasowali, bo będziesz nie po linii Prywatnie widzialam , a nie na forum Z bliska tez mnie takie drobne (lub mniej drobne ) przyjemnosci w zyciu jak nagi facet cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No nie wiem - patrzenie jest akceptowane (chyba jeszcze nie doszliśmy do etapu banowania za wejście na konkretne forum - a może się mylę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.03.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No nie wiem - patrzenie jest akceptowane. Dziekuje za zgode , to ja jeszcze chwilke popatrze i sobie pojde. Sel sie sam poddal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.03.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 rrmi - nie mi dziękuj. Zwróć uwagę że napisałem 'akceptowane' a nie 'akceptowalne' - jedna literka - a jaka zmiana treści ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No nie wiem - patrzenie jest akceptowane. Dziekuje za zgode , to ja jeszcze chwilke popatrze i sobie pojde. Sel sie sam poddal. Co ty gadasz .???????!!!!!!!!!!! Selimm nie z tych co sie poddają.Sel to SAMIEC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Sel to SAMIEC!!!! powiało grozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.03.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 podobno jednak są i tacy, którzy uważają że Sel to samica Trzeba mieć niezły bałagan w głowie, żeby wziąć Sel'a za samicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Kopernik była kobietą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts