rrmi 08.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 a moze Ty bys do nas w gosci przyszla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Aggi, to Ty nie laska łoj to co ja tukej robie przeca tu psychole a nie seksualni inacej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ty sie o zastrzyk prosisz 1950 Aggi to teraz lama jest a nie laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 fszyscy tyko strasom zastrzykem, a ja sie i tak nie boje. nie przed takimi sie uciekało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 09.08.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 o fajno chętni do latania ze mną, ja w sąsiectwo zaglądam, zaglądam, aleć przez dziurkę od klucza i nie przedstawiam się tam tylko słucham i uczę się i myślałam że zdąże przylecieć na iweczór ale tak mnie zmogło że nie trafiła i zasnęła w jakim kącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 matka, pod tom serwetko som te jajka, czy już moge iś? moge, co? moge?!.... Jaja w koszyku, wszystko sie popieprzyło! Co ty se myslisz, ze jajami w koszyku sie wkupisz??? My tu innego problema mamy, spacyfikować nas tu chcom siły nieczyste deportować zastrzyki zatrute podkładają strach sie bać zobaczyta, obudzita sie w "zrób to sam" i dopiero będzie jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A nie mówiłam??? Juz sie te z tej drugiej wsi czepiają, ze u nas nie posprzatanezazdrość ich zeżeraanowi* trza dobudzic, na straży postawić z laskąstanowiska przyczółkowe obsadzićkurom hełmofony i granaty rozdaćzabarykadowaćdziała wytoczyć... ... ale kurde co? Jak przychodzi co do czego to nikt...? nic...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 to może ja tam polecę na występy? Po drodze kupię hełmofony dla kur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 i muzyke relaksacyjna na poobiednia drzemkedla krowy to ma byc łu-bu-du-bua dla drobiu cwir-cwir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 i muzyke relaksacyjna na poobiednia drzemke dla krowy to ma byc łu-bu-du-bu a dla drobiu cwir-cwir nie, nie i jeszcze raz nie. zrobimy odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 i muzyke relaksacyjna na poobiednia drzemke dla krowy to ma byc łu-bu-du-bu a dla drobiu cwir-cwir nie, nie i jeszcze raz nie. zrobimy odwrotnie. Jak odwrotnie??? Nie moze być przecież odwrotnie teraz musi byc tak jak było przykazane po obiedzie bedzie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 to jedną bedziemy z góry a druga z dołu puszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 to jedną bedziemy z góry a druga z dołu puszczać ja nie chce, ja chce na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 matka Ty się zdecyduj, czy jesteś element wywrotowy i chcesz na boku, czy element ugodowy i nie pochwalasz odwrotnie. Ja uważam że łubu dubu u krowy pogłebi kompleksy, analogicznie jak ćwir ćwir u ptaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 To znaczy, że ty chcesz żeby cie tak z dołu??? albo jeszcze gorzej, z góry? No co ty??? a ja tam zgodliwa jestem i na odwyrtke sie nie pisze a krowom przyda sie troche przytemperowanie puszą się, rogami straszą, gałami przewalają ja siem bojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 nie boj! Chelmofony rozwiaza problem.Bylam z zdradzajacych, siostre oddzialawa przyprowadze, bedzie lepsza opieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 nie boj! Chelmofony rozwiaza problem. Bylam z zdradzajacych, siostre oddzialawa przyprowadze, bedzie lepsza opieka. Ty sie zastanow nad ta siostra zle Jej z galow patrzy i ona kur nie lubia na krowy mowi swinie tyle , ze wejscia ma w kantynie wojskowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 grzybki przyjechaly ...bedziem karmic krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 jak ta siostra ma wejscia, to na mur chełmofony załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 M. Bialoszewski wiersz taki napisal:po grzybach zaczeli umieracmatkaojciec sprecyzuj informacje o grzybach, sromotnikow nie bierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts