Marian44 02.04.2006 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 A co Wy tak wcześnie spać się pokladli aaa????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.04.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 A co Wy tak wcześnie spać się pokladli aaa????????? a bo to pokolenie tera takie słabowite ja tam na przykład juz o 21 z nóg lecę Ale jak sie zaprę i przetrzymam, to później moge balować najlepiej to mi się śpi za kierownicą , tak wczesnym przedpołudniem na "gierkówce" super się śpi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.04.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ... a mnie najlepiej sie śpi przed i po obiedzie , właśnie wstałem a tu piękne słoneczne ... niedzielne ... otoczenie aha - lubie jeszcze sportowo spać w pracy , ale na ten sport extremalny to chyba wielu chętnych ? Aggi - nie sypiaj na gierkówce , bo tam ja też czasami zasypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.04.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aggi - nie sypiaj na gierkówce , bo tam ja też czasami zasypiam kurcze ... jak widze to jakis nowy sport ekstremalny sie nam rodzi ... troche mam do gierkowki daleko ale co tam ... jak sie bawic to sie bawic napiszcie tylko kiedy i na ktorym kilometrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 nie ma sprawy , tylko zamienie fiacika na jelcza z pługiem do odśnieżania i ...startujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.04.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Chyba lekarstwa nie byly dawane dzisiaj!!!Myc sie prosze , raz , dwa i do zabiegowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.04.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Chyba lekarstwa nie byly dawane dzisiaj!!! Myc sie prosze , raz , dwa i do zabiegowego ... no ale przeciez my tylko tak dla zartu .... poza tym dzisiaj niedziela i zabiegowy nie czynny (apteka tez ... coby lekarst dokupic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.04.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ...a siostra umyta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.04.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Posluchaj Pawson Jestes tu nowy na leczeniu , wiec nie dyskutuj z salowa , czyli ze mna . Jak bedziesz sie wyklocal to Cie z koza zamkne Jak dlugi pozyczy Koze of course ps .w zabiegowym robi sie lewatywy Na obiad mamy dzis owsiki w sosie truskawkowym ...a siostra umyta ?? a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.04.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Posluchaj Pawson Jestes tu nowy na leczeniu , wiec nie dyskutuj z salowa , czyli ze mna . Jak bedziesz sie wyklocal to Cie z koza zamkne Jak dlugi pozyczy Koze of course O BOŻE ps .w zabiegowym robi sie lewatywy Na obiad mamy dzis owsiki w sosie truskawkowym a ja gupi myslalem ze na przyjemnosci to sobie trzeba zasluzyc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.04.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ...a siostra umyta ?? a co? bo ja specjalnie od pół roku sie nie myłem coby wspólnie sie z siostrą dłużej ...pomyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.04.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 bo ja specjalnie od pół roku sie nie myłem coby wspólnie sie z siostrą dłużej ...pomyć to lecim do korytka , bedziem sie pluskac jak kaczki , bez urazy i skojarzen Pawson jak wolisz to mozesz wszy poiskac , Aggi ma duzo tego , tez przyjemne zajecie , zobacz jak Ona po cichutku siedzi sobie Dziadka Mariana44 trzeba wykapac i przewinac , bo znowu sie zarobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.04.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 no to ściągam stucną scękę i biegnę (skacę) na nózce , coby piewsym być w wanience - jak ja lubie oglądać jak siostra ściąga te ... barchany kacki bedziem puscać i ...bąki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.04.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 bodzio, jesteś nie na bierząco, siostrzyczka jezd bez barchanów, chciałem pożyczyć w kfiatki, nie chciała, nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.04.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 barchany , barchanami Pogoda dobra jest , w pole trzeba isc , do pielenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.04.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ino gumiaków nie zapomnijta .... bo błotsko po same ... sięga /wstawić nazwe w zależności od płci/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.04.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Pawson jak wolisz to mozesz wszy poiskac , Aggi ma duzo tego , tez przyjemne zajecie , zobacz jak Ona po cichutku siedzi sobie Dziadka Mariana44 trzeba wykapac i przewinac , bo znowu sie zarobil No mam właśnie sobie z krzaczorów na łydach wybieram, tłusciutkie takie... a co złapie - to prosto do buzi .... Pawson moze iskac pod warunkiem, że mi nie będzie wyjadał. A dziadka to bym na razie zostawiła, przyschnie, będzie łatwiej wykruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.04.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Masz lydziory jak sarenka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.04.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 No mam właśnie sobie z krzaczorów na łydach wybieram, tłusciutkie takie... a co złapie - to prosto do buzi .... Pawson moze iskac pod warunkiem, że mi nie będzie wyjadał. sie postaram .... ale obiecac nie moge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.04.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 co ja widze zabawy hulanki rozpustamenu swiateczne a czas popitala jak szalony..dopiero co kompot niedzielny - a tu juz poniedzialek.. no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts