rrmi 03.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Zochna ma czysta Juz nie handluje Dobijmy mozeKijem byc moze Skazanca co nam parskaBede moze i ja wtedy taka dziarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 dobić? to juz do tego doszło? że dobić?! ja wiem, chodzi o to że powiedziałam o tych grzybach za głośno a oni już nic nie mówią, czyli skuteczny był wywarek to Ty rrmi siedziec pójdziesz a ja mogę byc świadkiem oskarżenia albo moge nie być... zapakujcie mnie do słoja - musze pomysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dobijmy moze Kijem byc moze Skazanca co nam parska Bede moze i ja wtedy taka dziarska Ty nie mów do mnie wierszem, bo mi to szkodzi na żołądek, mam zgagę od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Lepiej patrz , zebys sie nie zakrztusila O ja nieboga , boli mnie Aggowa noga O ja pozlacana , nie mam juz kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 to nie Aggi noga tu niesiona. Ona byla owlosiona. zawsze tak mam po czystej zamki na piaaaaskuuuu.. gdy pelno w szkleeeee.. dzie Aggi lopatka dzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 o kurcze... co to za nawyki by tu siac wierszyki normalnie byscie cos napisali toby sie ludzie troche posmiali PS. rrmi .. czekalem wczoraj na polu do 00.00 i Cie nie bylo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 o kurcze... co to za nawyki by tu siac wierszyki normalnie byscie cos napisali toby sie ludzie troche posmiali PS. rrmi .. czekalem wczoraj na polu do 00.00 i Cie nie bylo ... ona tak z każdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Kazdy tak mowi Przeciez spales po kroplowce , jak susel Musialam Cie przewijac nawet , bo pechowo dyzur mialam 1950 tez tak ,kiedys powiedzial Na kure mnie wyszykowal Zmokla Do lopaty -braty Glizdy ludzkie trzeba reanimowac ona tak z każdym nie klam , nie klam , bo grabisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 rrmi ]co ty tak tych facetow wystawiasz? najpierw 1950 przed palacem kultury nie mogl sie ciebie doczekac teraz Pawson na polu ty...diablico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 najpierw 1950 przed palacem kultury nie mogl sie ciebie doczekac teraz Pawson na polu ty...diablico to sa pomowienia a Ty nie badz naiwna Z kim trzymasz? Co Ci Y nakazal, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 w komin go ...wsadzic ...no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Y nic nie kazal bo pojechal do rodzicow na 2 dni a ja nie chcialam bo wredna jestem , a pozatym Y tez masz na sumieniu bo wyraznie posmutnial jak przeczytal ze sie od wielbicieli opedzic nie mozesz ... A ja nic nie nadinterpretuje, ja analizuje fakty wypowiedzi zapisuje w notatniczku, wysnuwam wnioski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 w komin go ...wsadzic ...no! kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no tego ...nieee..eee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 rrmi ]co ty tak tych facetow wystawiasz? najpierw 1950 przed palacem kultury nie mogl sie ciebie doczekac teraz Pawson na polu ty...diablico brawo zielona ona, myśli że wszyscy mają, tak krótką pamięć, łamie tylko menskie serca, narażając nas na przeziębienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no tego ...nieee..eee a zmiesci sie? komin ma ograniczone fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no . i teraz masz babo . placek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 rrmi ]co ty tak tych facetow wystawiasz? najpierw 1950 przed palacem kultury nie mogl sie ciebie doczekac teraz Pawson na polu ty...diablico brawo zielona ona, myśli że wszyscy mają, tak krótką pamięć, łamie tylko menskie serca, narażając nas na przeziębienie zmartwie Cie ja jej nie potepiam , ja ja podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no . i teraz masz babo . placek. o! wlasnie...głodna jestem a w lodowce światło jeno... ktos wyzarl wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mielonka, mielonka to wspaniała przekąska. Mielonka, mielonka, mielonka, mielonka. Kochana mielonka. Kochana mielonka. Kochana mielonka. Kochana mielonka. Mielonka, mielonka, mielonka, mielonka. słowa: Michael Palin, Terry Jones Muzyka: Michael Palin, Terry Jones, Fred Tomlinson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts