Aggi 08.04.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 wyciskam i podwiazuje w co wyciskasz? gdybys to estetycznie spakowała to moglibysmy sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ja nie mysle tylko o sprzedazy , ja mam tez dusze , Wiesz?Jestem delikatna , oo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 z czego masz tą duszę ? a co, chcesz sprzedać ? może egzorcyste przyprowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 no jak z czego ?moherowaI rozciagliwa jest tezZmiescisz sieWlaztylko nie kop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ojej siedzę sobie, czytam Chmielewską ha !!! "czyta" .... a nie mowilem ze tam kazdy czyta ... to nie ... telewizyii sie zachciewa lepiej bylo zarowke zamontowac jak juz elektryfikancja jest ... bo jak ktos kiedys swieczki nie zgasi to cala buda z dymem pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ufff ja zdazylam..... ale ledwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Mam okazje, to stawiam http://ww3.enjoy.ne.jp/~bar-legend/images/bourbon.jpg tak , tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 jaką okazję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 moze bociek cos przysmyczył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Sobota jest to co?Zla okazja?Pijcie a nie sie zastanawiacie , jak jakie mondre siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 moze bociek cos przysmyczył .... Selim co ty w tych klimatach tak? Od jakiegos czasu ? Rozmnozyles sie czy co? I wstydzisz sie nam przyznac? Nie wstydz sie! My male Selimmki powitamy z otwartymi ramionami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Sobota jest to co? Zla okazja? Pijcie a nie sie zastanawiacie , jak jakie mondre siup Pije... chyba w lekki alkoholizm wpadlam w barku jest tequila , oryginalna, moge dac bo mnie mdli na jej widok - jest z robalem brrrrr ps. mam baaaardzo fajne zdjecie jak mozna pic tequile ale boje sie wstawic bo mnie zbanuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 gdyby to była prawda, o tej progeniturze Selimma, to faktycznie będę musiała się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Brzydze sie tymi robalami , wiec moze i Ty zmien marke? Ja chlopska wale gorzale , burbona sie znaczy Cyk , pod male Selimki Taki cichociemny ,a tu prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 jest z robalem brrrrr jak z robalem to ja chętnie, robala się wyżmie na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 gdyby to była prawda, o tej progeniturze Selimma, to faktycznie będę musiała się napić No Sel cos ostatnio takie klimaty porusza mysle ze tak!!!! mlode Selimmki na forum nastaną Jezuuu ..... to mnie ciut przerasta psychicznie... dajcie mi tego burbona czy cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 dużo roboty RED-AKCJA bedzie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 redakcja jak sie dowie to tez sobie chyba strzeli... oby tylko cos mocniejszego a nie w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Male Selimki to pikus w porownaniu z powrotem naszej gwiazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Male Selimki to pikus w porownaniu z powrotem naszej gwiazdy . gdzie!?!?!?!? czy Ty tylko tak retorycznie kaczusie pusciłas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts