Luc Skywalker 08.04.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 No dobra , Aggi . Ostatnie porownanie : Pan Krzysztof nosi podkute buty i stuka nimi jak jakis pedal . A nasz forumowicz , to jakie obuwie uzywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Sportowe i dobrze zawiązane coby mi któryś nie został jak cię kopne w zadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 wow , wiedzialam , ze sie czaisz zza winkla zdrowko dlugi idz w kartofle , pogadamy o zemscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Sportowe i dobrze zawiązane coby mi któryś nie został jak cię kopne w zadek czlowieku , nie irytuj sie - jak pisalo przed laty na opakowaniu gry logicznej "Chinczyk" . Dobrze ze wyjasniles sprawe podkucia . Teraz wiadomo , ze nie jestes Panem Krzysztofem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.04.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 nie tylko Dlugi nie jest Krzysztofem.. Lustereczko powiedz przecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.04.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Zochna Cos wiesz , tylko nie chcesz powiedziec . Nie trzymaj mnie w niepewnosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 nie tylko Dlugi nie jest Krzysztofem.. Lustereczko powiedz przecie... no ja chyba Zochna nie pisz dlugi z duzej D , bo jak kiedys tak napisalam , z szacunku of course to sie jakis dlugi przez duze D odezwal , ze sobie nie zyczy Przysiegam Normalnie jak Jage kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.04.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 gadasz oo..przepraszam dlugi - ale ja nie z szacunku tylko przez pomylke . ja chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 znakiem tego , co sluczylos?znowu kfiatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.04.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 oo..przepraszam dlugi - ale ja nie z szacunku tylko przez pomylke . Gwoli wyjasnienia - Dlugi ma kopyto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.04.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ale sie tu dziś lało i kopało ... a ja opijałem dziś urodziny jakiejś ...teściowej , ale ją zniszczyłem , nawet nie pamiętam na ile flaszek kopać nie kopałem bo ,... na leżąco źle sie kopie przepijemy naszej babci domek cały , domek cały ... biore szpryce i wale w prycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ja sie na zadne wystawianie nie zgadzam w koncu pacjenci chyba tez maja jakies prawa w tym kraju a nie tylko owsiki i lewatywa ide zapasudzic w wysprzatanej latrynie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.04.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Sportowe i dobrze zawiązane coby mi któryś nie został jak cię kopne w zadek czlowieku , nie irytuj sie - jak pisalo przed laty na opakowaniu gry logicznej "Chinczyk" . Dobrze ze wyjasniles sprawe podkucia . Teraz wiadomo , ze nie jestes Panem Krzysztofem . Jak tu się nie irytować ?? Człowiek o takie Lucynke wojuje całe tygodnie a ona mnie od jakichś Krzysztofów A poza tym ten cymbał to nie jest Łodziakiem tylko woził się długo na plecach Czerwińskiego i teraz jakoś go wszyscy z Łodzą kojarzą. Podobno nawet jakąś chałupę tu kupił i zdaja się ,że sąsiadem Aggi jest chyba ,że mu za jakie długi zabrali. A poza tym to mam z pięć włosów więcej od nigo i nie zaczesuję łysinki A podkówki do butów to zdaje się ,że nasz lokalny wódz Kropiwnicki policjantom kupował ale jakoś nie słyszę żeby stukali to może ten cymbał podprowadził???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 spóbuj, to będziesz żałował,zobaczysz, co można zrobić z pacjentem,dotychczasową terapię, będziesz wpominał, jako najwyższą rozkosz,no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 dlugi uspokoj sie , bo na urodzie podupadniesz w nerwach Granat do kieszeni wloz , tak dla pewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.04.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Granat do kieszeni wloz , tak dla pewnosci ... a zawleczke do drugiej ... ... rozerwiesz sie troche ... od razu ci sie lepiej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.04.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 długi raszple se zatknąłeś, bo gnata znalazłam w porzeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.04.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 dobrydzieńmacie krople żoładkowe, bo mnie skręca... http://www.podpach.neostrada.pl/dzienpo/new27/05_www.mp3base.net_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 dobrydzień macie krople żoładkowe, bo mnie skręca... Nie mamy takich cwanych lekarstw . Mozemy Cie przywiazac do slupa , to sie odprostujesz Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.04.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 nawet siostra nie pomoże , musze sam sobie jakoś radzic http://szok.neostrada.pl/dzienpo/new2/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts