Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie tylko Dlugi nie jest Krzysztofem.. :roll:

Lustereczko powiedz przecie... :roll:

no ja chyba :roll:

Zochna nie pisz dlugi z duzej D , bo jak kiedys tak napisalam , z szacunku of course to sie jakis dlugi przez duze D odezwal , ze sobie nie zyczy :oops: 8) :roll:

Przysiegam

Normalnie jak Jage kocham :p

Ale sie tu dziś lało i kopało ...

a ja opijałem dziś urodziny jakiejś ...teściowej , ale ją zniszczyłem , nawet nie pamiętam na ile flaszek :roll:

kopać nie kopałem bo ,... na leżąco źle sie kopie :wink: :D

przepijemy naszej babci domek cały , domek cały ... 8)

biore szpryce i wale w prycze :wink: :D

Sportowe i dobrze zawiązane coby mi któryś nie został jak cię kopne w zadek :lol: :lol:

czlowieku , nie irytuj sie - jak pisalo przed laty na opakowaniu gry logicznej "Chinczyk" .

Dobrze ze wyjasniles sprawe podkucia . Teraz wiadomo , ze nie jestes Panem Krzysztofem .

Jak tu się nie irytować ?? :evil: Człowiek o takie Lucynke wojuje całe tygodnie a ona mnie od jakichś Krzysztofów :evil: :evil:

A poza tym ten cymbał to nie jest Łodziakiem tylko woził się długo na plecach Czerwińskiego i teraz jakoś go wszyscy z Łodzą kojarzą. Podobno nawet jakąś chałupę tu kupił i zdaja się ,że sąsiadem Aggi jest :lol: :lol: :lol: chyba ,że mu za jakie długi zabrali.

A poza tym to mam z pięć włosów więcej od nigo i nie zaczesuję :evil: łysinki :evil: :evil:

A podkówki do butów to zdaje się ,że nasz lokalny wódz Kropiwnicki policjantom kupował ale jakoś nie słyszę żeby stukali to może ten cymbał podprowadził???? :wink: :wink: :wink: