bodzio_g 09.04.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ja sie nie dałem , to innego przywiązali ... http://www.podpach.neostrada.pl/dzienpo/new24/mp3base.net_37.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.04.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 nie powinniśmy chyba publikować zdjęć z zabiegów medycznych ? zwłaszcza tych przy rurze zabiegowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ale to kto to ten goly? jakis wychudzony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.04.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ja identyfikuje tylko denatów, jak on nie denat, to ja nie jestem kompetentna, zresztą.... może by sie który przyznał, hę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 a propos konfrotacji długi vs pan Kszysztof R. nie wiem czy sie chwalilam juz ze mialam watpliwa przyjemnosc zamienic kiedys 2 slowa z rzeczonym Panem Krzysztofem R. Oraz niewatpliwie wiszeksza przyjemnosc zamienic tez pare slow z kolega długim Krzysztof R. oprocz zdecydowanie aseksualnego wygladu (czym od kolegi długiego sie różni) i lekkiego debilizmu wypisanego na obliczu (rowniez w przeciwienstwie do d. ) posiada bardzo charakterystyczna ceche - mianowicie siegał mi tak jakos do ramienia Kolega długi wrecz przeciwnie to raczej ja i wszyscy inni obecni siegali do łokcia jemu tak wiec autorytatywnie stwierdzam ze wynik konfrontacji jest jednoznaczny to raz, dwa ze nie moze byc pomylki ktory to który amen ps. ktory to taki "dowcipny inaczej " i chce latryne zapaskudzac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.04.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 oho długi zza parkanu filuje, zielonooka - przypunktowałas chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 dlugi sie odgrazal wczoraj ale wzial na wstrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.04.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 jeju .... ale lizus.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.04.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Dobrze ,że wreszcie ktoś prawdę powiedział.BRAVO Zielona!!!!!!!!!!!!!!! Naoglądają się takiego Krzysztofa albo innego Lindy w telewizorze i myślą ,że to nie wiadomo jaki Rambo a to kurduple i to w dodatku cieniutkie dlugi sie odgrazal wczoraj ale wzial na wstrzymanie Już te parę dni zaczekam i zaczaję się z jakimś większym łukiem .A jak nie to załatwie ci kwarantanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Już te parę dni zaczekam i zaczaję się z jakimś większym łukiem .A jak nie to załatwie ci kwarantanne a jaka kwarantanne? moze taka , ze trzeba bedzie pic alkohol? W ramach odkazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.04.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 długi raszple se zatknąłeś, bo gnata znalazłam w porzeczkach A mocno był obgryzionyczy jeszcze coś dla Ciebie zostało ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 jeju .... ale lizus.... phiii stwierdzam tylko suche fakty... wypraszam sobie insynuuowanie skoro mowie rzeczy oczywiste i łatwo sprawdzalne - typu KR jest wzrostu siedzacego psa i generalnie inteligencja nie tryska moze jakies gleboko ukryte zalety tam ma, ja ich nie odkryłam a ty Pawson masz juz u mnie drugi minus (pierwszy to za te latrryne chyba zaczne notowac w notatniczku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.04.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 zielonooka a co jest ja sie nazbiera caly notatniczek minusow ?? wyzwanie jest, nie powiem, ambitne ... ale jak nagroda slaba to mi sie nie chce starac rrmi ja tez! ja tez! ja tez! na odkażane organizmu od środka gorzałą w ramach kwarantanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 zielonooka a co jest ja sie nazbiera caly notatniczek minusow ?? wyzwanie jest, nie powiem, ambitne ... ale jak nagroda slaba to mi sie nie chce starac leniuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 rrmi ja tez! ja tez! ja tez! na odkażane organizmu od środka gorzałą w ramach kwarantanny Ja mysle , ze dlugi chce mnie z tego amerykanskiego ljuksiusu odkazac Zielona ale jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Zara tam z ljuksiusu...phi.... A ztrzymaj se te ljuksiusy a kwaranntanne to musowo trza przejść bo inaczej to jakiego wstrząsa możesz dostać w zetknięciu z realem w krajowym wydaniu ia nawet skrzyżowanie Rambo z koniem Zorro czyli lokalny Scherlock K.R Ci nie pomoże Odkażać Ciębędziemy zewnętrznie i wewnętrznie aż osiągniesz stan nasycenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 zielonooka a co jest ja sie nazbiera caly notatniczek minusow ?? wyzwanie jest, nie powiem, ambitne ... ale jak nagroda slaba to mi sie nie chce starac leniuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Odkażać Ciębędziemy zewnętrznie i wewnętrznie aż osiągniesz stan nasycenia Taaa , chetnie sie wykapie i popije gorzalki a masaze tez sa przewidziane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Masaz tajski - stópkami hmmm czyzby tymi o rozmiarze 47? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Masaz tajski - stópkami hmmm czyzby tymi o rozmiarze 47? w Łodzi trzynastolatkowie mają stópki 51,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts