Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a propos konfrotacji długi vs pan Kszysztof R.

nie wiem czy sie chwalilam juz ze mialam watpliwa przyjemnosc zamienic kiedys 2 slowa z rzeczonym Panem Krzysztofem R.

Oraz niewatpliwie wiszeksza przyjemnosc zamienic tez pare slow z kolega długim

Krzysztof R. oprocz zdecydowanie aseksualnego wygladu (czym od kolegi długiego sie różni) i lekkiego debilizmu wypisanego na obliczu (rowniez w przeciwienstwie do d. )

posiada bardzo charakterystyczna ceche - mianowicie siegał mi tak jakos do ramienia :o :lol:

Kolega długi wrecz przeciwnie to raczej ja i wszyscy inni obecni siegali do łokcia jemu 8)

tak wiec autorytatywnie stwierdzam ze wynik konfrontacji jest jednoznaczny to raz, dwa ze nie moze byc pomylki ktory to który :D

amen

ps. ktory to taki "dowcipny inaczej " i chce latryne zapaskudzac :evil: :evil: :evil: ?

Dobrze ,że wreszcie ktoś prawdę powiedział.BRAVO Zielona!!!!!!!!!!!!!!!

Naoglądają się takiego Krzysztofa albo innego Lindy w telewizorze i myślą ,że to nie wiadomo jaki Rambo :lol: :lol: :lol: a to kurduple i to w dodatku cieniutkie

dlugi sie odgrazal wczoraj

ale wzial na wstrzymanie

Już te parę dni zaczekam i zaczaję się z jakimś większym łukiem .A jak nie to załatwie ci kwarantanne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jeju .... ale lizus.... :-? 8) :wink: :wink:

phiii stwierdzam tylko suche fakty...

wypraszam sobie insynuuowanie skoro mowie rzeczy oczywiste i łatwo sprawdzalne - typu KR jest wzrostu siedzacego psa i generalnie inteligencja nie tryska

moze jakies gleboko ukryte zalety tam ma, ja ich nie odkryłam :wink: :lol:

a ty Pawson masz juz u mnie drugi minus :evil: :lol: (pierwszy to za te latrryne :wink: :lol: :lol: :lol: chyba zaczne notowac w notatniczku :D )

Zara tam z ljuksiusu...phi....

A ztrzymaj se te ljuksiusy a kwaranntanne to musowo trza przejść bo inaczej to jakiego wstrząsa możesz dostać w zetknięciu z realem w krajowym wydaniu ia nawet skrzyżowanie Rambo z koniem Zorro czyli lokalny Scherlock K.R Ci nie pomoże :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odkażać Ciębędziemy zewnętrznie i wewnętrznie aż osiągniesz stan nasycenia :lol: :lol: