zielonooka 09.04.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Masaz tajski - stópkami hmmm czyzby tymi o rozmiarze 47? w Łodzi trzynastolatkowie mają stópki 51,5 no tak nazwa zobowiazuje Łódz to kajaki maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 w Łodzi trzynastolatkowie mają stópki 51,5 Czy to znaczy , ze dlugi jest calkiem w normie? Ciekawe jakie buty nosza? Zielonooka ja nie moge byc masowana takimi stopami , bo malo wieksza jestem pewnie od tej nogi Taka gnidowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 w Łodzi trzynastolatkowie mają stópki 51,5 Czy to znaczy , ze dlugi jest calkiem w normie? Ciekawe jakie buty nosza? Zielonooka ja nie moge byc masowana takimi stopami , bo malo wieksza jestem pewnie od tej nogi Taka gnidowata nie to czekaj... - zeby mnie wymasowac stopa 51,5 to... potzrebuje 3,30 takiej stopy czyli przynajmniej jednego i pol masazysty ewentualnie okogos o 3 stopach.... hmmm taka malutka jestes? ojjj to zazdroszcze zawsze chcialam byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ja mala jestem , ale serce mam wielkie i szlachetne . Biednemu nie dokladam , ale ogrodek do skopania dam , naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.04.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Na ten ogródek to ja już się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ej ejjjj ejjjj zaczelo sie od masazu prosze mi tu nie zbaczac w ...ogrodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Nikto tu się zbaczac nie chce wszystko zgodnie z naturą Zresztą po kozie to wsio normalno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ok ....w sumie...masaze mozna uskuteczniac takze w ogrodku swiezo skopanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Masaz tajski - stópkami hmmm czyzby tymi o rozmiarze 47? w Łodzi trzynastolatkowie mają stópki 51,5 Bo my tu w Lodzi wszyćko mamy duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 wszyćko wszyćko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 O panno laskawa , ja o kwiatowym ogrodku mowilam Tak mi do glowy przyszlo , zeby dobroc swa opisac Ktos na glodzie jest chyba wszyćko wszyćko ??? i co znowu chodzi po glowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ja ? muła???? alez skad ja przy projekcie siedze trzeba skonczyc do rana , mnie tu nie ma wcale a wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 i co znowu chodzi po glowie? hmm...insekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 wszyćko wszyćko ??? wszyćko .Trza se było sprawdzić jak była okazja a nie się teraz dopytywać . O panno laskawa , ja o kwiatowym ogrodku mowilam Tak mi do glowy przyszlo , zeby dobroc swa opisac Ktos na glodzie jest chyba o...wa już się tak nie kryguj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 o...wa już się tak nie kryguj Tak se chcialam przyzwoita poudawac Chyba mozna , co nie? Boszzzzzz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Murator dal w prezencie oprocz kubka i koszulki taka miarke tez... no tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.04.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 SIOSTROOO !! a mówią, że panie to takie przyzwoitki http://szok.neostrada.pl/dzienpo/new12/37_www.mp3s.pl_.jpg normalnie ... coraz gorzej w latrynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.04.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 A tabliczkę przy wejściu widziałeś ?????? http://erotyka.hoomor.pl/albums/ero/normal_00019723.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.04.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 piękny mamy dzisiaj dzień, nieprawdaż? Czy skończylismy omawiać walory długiego i czy ktoś się przyznał do stania na golasa przy rurce? Jaki mamy stan leków halucynogennych ? i dlaczego wyprowadziliście w niocy wszystkie wózki ze stajni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.04.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 piękny mamy dzisiaj dzień, nieprawdaż? Czy skończylismy omawiać walory długiego i czy ktoś się przyznał do stania na golasa przy rurce? Jaki mamy stan leków halucynogennych ? i dlaczego wyprowadziliście w niocy wszystkie wózki ze stajni ? ten gosc od rurki to chyba nikt z naszych pacjentów ... to raklama NIKE hmmm leki halucynogenne wyszły ja moge pojsc dzisiaj w nocy do lasu i nazbierac grzybkow jak mowia "lepszy rydz (halucynogenny ) niz nic" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts