Aggi 10.04.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 mogą być i grzybki - tylko czy Ty się aby rozeznasz? Bo wiesz, ja bym nie chciała, żebyśmy się nażarli maślaków i oczekiwali jakichs cudów z wyjątkiem gastrycznych długi - plomba Ci wyleciała, znalazłam w porzeczkach - w ogóle to w tych porzeczkach dużo rzeczy po Tobie znalazłam czy możesz nam wyjaśnić przyczyny swojego pobytu w porzeczkach i odbytej tam kotłowaniny? Na jakie zwierzę tam polowałeś, aż się boję pomyśleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 mogą być i grzybki - tylko czy Ty się aby rozeznasz? Bo wiesz, ja bym nie chciała, żebyśmy się nażarli maślaków i oczekiwali jakichs cudów z wyjątkiem gastrycznych no fakt trza uwazac ... cuda gastryczne = zapaskudzona latryna a za to zielonooka daje minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 no fakt trza uwazac ... cuda gastryczne = zapaskudzona latryna a za to zielonooka daje minusy tak się zastanawiam jak te jej minusy wykorzystać, no bo szkoda żeby się marnowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.04.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 SIOSTROOO !! a mówią, że panie to takie przyzwoitki http://szok.neostrada.pl/dzienpo/new12/37_www.mp3s.pl_.jpg normalnie ... coraz gorzej w latrynie ciekawe czy ta pani to klocka stawia czy co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.04.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ok, rozpisze konkurs na najbardziej perwersyjne wykorzystanie minusów (Selek z konkursu jest wylaczony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.04.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ciekawe czy ta pani to klocka stawia czy co ... stawia! dlatego ją tak podniosło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.04.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 hmmm piórko mi z tyłka zwiało Aggi poszukaj - moze wala sie w tych porzeczkach koło plomby długiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.04.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 hmmm piórko mi z tyłka zwiało Aggi poszukaj - moze wala sie w tych porzeczkach koło plomby długiego? ja nie jestem podejrzliwa, ale w tych okolicznościach trudno nie być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.04.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 hmmm piórko mi z tyłka zwiało Aggi poszukaj - moze wala sie w tych porzeczkach koło plomby długiego? ja nie jestem podejrzliwa, ale w tych okolicznościach trudno nie być.... Eeee nie nie nie ze razem my rozpisalismy z długim grafik korzystania z porzeczek zeby sobie nawzajem w droge nie wchodzic on tam targa swoja zwierzyne ja swoja http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.04.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 my rozpisalismy z długim grafik korzystania z porzeczek zeby sobie nawzajem w droge nie wchodzic on tam targa swoja zwierzyne ja swoja ale dlaczego wszyscy pchają się w porzeczki wyczyniać czyny niekatolickie, amoralne, oralno - analne, vaginalne i inne? przecież mamy jeszcze kilka innych ciekawych zakątków wokół szpitala: - agresty gęsto rosną - błota i szuwary - jedyny w Europie Naturalny Rezerwat Pokrzyw - jeżyny - tam nikt was nie nakryje - stajnia wózków (wózkownia) - kurnik - chlewik - pralnia aha długi, ja już kumam ( ) w jakich okolicznościach Ci tę plombę wydłubano z zęba, nie wiedziałam tylko, że powstała z tego dokumentacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.04.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 my rozpisalismy z długim grafik korzystania z porzeczek zeby sobie nawzajem w droge nie wchodzic on tam targa swoja zwierzyne ja swoja ale dlaczego wszyscy pchają się w porzeczki wyczyniać czyny niekatolickie, amoralne, oralno - analne, vaginalne i inne? przecież mamy jeszcze kilka innych ciekawych zakątków wokół szpitala: - agresty gęsto rosną - błota i szuwary - jedyny w Europie Naturalny Rezerwat Pokrzyw - jeżyny - tam nikt was nie nakryje - stajnia wózków (wózkownia) - kurnik - chlewik - pralnia - agresty rozna za gesto co nie pozwala rozwinac skrzydel i utrudnia co poniektore pozycje.... - blota i szuwary - fajno (tym bardziej ze blotko dobrzez na cere robi ale z wilgoci komary gryzly , po za tym co bardziej dorodne sztuki upolowane mialy problem z wydostaniem sie z bagniska bo je zassało... - pokrzywy - moze zdrowo ale bolesne i co wazneijsze juz zajete przez pewnego pacjenta szpitalika lubiacego lekkie sado-maso ...i jak sie go pokrzywami po tyłku (domysl sie kto to ale tam w pokrzywach znajdzie sie troche kociej siersci ) - jezyny - potwornie kłujace i z tego powodu rowniez zajete przez.... - wozkownia - Pawson tam sie kreci ostatnio chyba chce sobie zaklepac.... - kurnik i chlewik - halasy , poztym zwierzatka zaczynaly miec komplexy - pralnia...hmmm niezle , czysciutko pachnaco... zaklepuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.04.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 zielonooka - przyznam się że przy obecnym Twoim awatarku nie mogę się w żaden sposób skoncentrować na samych postach ... Naprawdę. Ps. dla mnie co kolejny to bardziej jak Ci ten zabiorą i zobaczę następny to chyba zawałem się skończy ... Uprzedź zanim zmienisz - przygotuję nitro ... (glicerynę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.04.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 zmienilam - zobacz jakie ladne zielone oko i juz antyzawalowe jak widzisz... (tamtego nie zabrali podmuch wiatru wywial porko i to juz nie bylo to samo wiec zmienilam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.04.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dobrze że najpierw zachowalem na dysku, przyda się żeby serducho rozruszać (czysto zdrowotnie ). A przy okazji się dowiedziałem co mnie kręci w kobietach Oprócz inteligencji oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 . A przy okazji się dowiedziałem co mnie kręci w kobietach Oprócz inteligencji oczywiście piórka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.04.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 . A przy okazji się dowiedziałem co mnie kręci w kobietach Oprócz inteligencji oczywiście piórka ?? To ze piorko to malo istotne, wazne gdzie te piorko Pawson - jak z wozkownia? rozpisac grafik korzystania? bo chetnych wielu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.04.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 . A przy okazji się dowiedziałem co mnie kręci w kobietach Oprócz inteligencji oczywiście piórka ?? pórka to w nosie kręca a nie w kobietach eh ten bogus to kliniczny przyklad obłędu pourazowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.04.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Połączonego z popromiennym. Znać rękę (?) diagnosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.04.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Wózkownia zaklepana !! w tak zwanym miedzyczasie moge wypożyczac wózki - 1 wino za 15 min... i nie zadna tam pryta tylko markowe (conajmniej za 4,50 zł) Zielonooka .. dla Ciebie oczywiscie wózek za darmo .... ... pod warunkiem że zrobisz w pralni pranko od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 mozna jeszcze piorkiem po pietach giglac jakiegos nieszczesnika przywiazanego do lozka mhhhmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts