Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

mogą być i grzybki - tylko czy Ty się aby rozeznasz? Bo wiesz, ja bym nie chciała, żebyśmy się nażarli maślaków i oczekiwali jakichs cudów z wyjątkiem gastrycznych :wink:

długi - plomba Ci wyleciała, znalazłam w porzeczkach - w ogóle to w tych porzeczkach dużo rzeczy po Tobie znalazłam :-? czy możesz nam wyjaśnić przyczyny swojego pobytu w porzeczkach i odbytej tam kotłowaniny? Na jakie zwierzę tam polowałeś, aż się boję pomyśleć....

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmmm piórko mi z tyłka zwiało :o

Aggi poszukaj - moze wala sie w tych porzeczkach koło plomby długiego? :-? :(

ja nie jestem podejrzliwa, ale w tych okolicznościach trudno nie być.... :roll:

Eeee nie nie :D nie ze razem :roll:

my rozpisalismy z długim grafik korzystania z porzeczek zeby sobie nawzajem w droge nie wchodzic :D

on tam targa swoja zwierzyne ja swoja :wink:

http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif

my rozpisalismy z długim grafik korzystania z porzeczek zeby sobie nawzajem w droge nie wchodzic :D

:o ale dlaczego wszyscy pchają się w porzeczki wyczyniać czyny niekatolickie, amoralne, oralno - analne, vaginalne i inne?

przecież mamy jeszcze kilka innych ciekawych zakątków wokół szpitala:

- agresty gęsto rosną

- błota i szuwary

- jedyny w Europie Naturalny Rezerwat Pokrzyw

- jeżyny - tam nikt was nie nakryje

- stajnia wózków (wózkownia)

- kurnik

- chlewik

- pralnia

aha długi, ja już kumam ( :wink: ) w jakich okolicznościach Ci tę plombę wydłubano z zęba, nie wiedziałam tylko, że powstała z tego dokumentacja.

:lol:

:o ale dlaczego wszyscy pchają się w porzeczki wyczyniać czyny niekatolickie, amoralne, oralno - analne, vaginalne i inne?

przecież mamy jeszcze kilka innych ciekawych zakątków wokół szpitala:

- agresty gęsto rosną

- błota i szuwary

- jedyny w Europie Naturalny Rezerwat Pokrzyw

- jeżyny - tam nikt was nie nakryje

- stajnia wózków (wózkownia)

- kurnik

- chlewik

- pralnia

- agresty rozna za gesto co nie pozwala rozwinac skrzydel i utrudnia co poniektore pozycje.... :oops:

- blota i szuwary - fajno (tym bardziej ze blotko dobrzez na cere robi ale z wilgoci komary gryzly , po za tym co bardziej dorodne sztuki upolowane mialy problem z wydostaniem sie z bagniska bo je zassało... :(

- pokrzywy - moze zdrowo ale bolesne i co wazneijsze juz zajete przez pewnego pacjenta szpitalika lubiacego lekkie sado-maso ...i jak sie go pokrzywami po tyłku (domysl sie kto to ale tam w pokrzywach znajdzie sie troche kociej siersci :wink: )

- jezyny - potwornie kłujace i z tego powodu rowniez zajete przez.... :wink:

- wozkownia - Pawson tam sie kreci ostatnio chyba chce sobie zaklepac.... :D

- kurnik i chlewik - halasy , poztym zwierzatka zaczynaly miec komplexy

- pralnia...hmmm niezle , czysciutko pachnaco... zaklepuje!!!! :lol: :D

zielonooka - przyznam się że przy obecnym Twoim awatarku nie mogę się w żaden sposób skoncentrować na samych postach ... Naprawdę.

Ps. dla mnie co kolejny to bardziej ;-) jak Ci ten zabiorą i zobaczę następny to chyba zawałem się skończy ... Uprzedź zanim zmienisz - przygotuję nitro ... (glicerynę).