zielonooka 11.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 No dobrze , ale co Ona robila z pralka /na pralce/obok pralki/w pralce Czytalam ostatnio na interii.... ja wyraznie napisalam jak mam zamiar pralke wykorzystac Skunksiki mrugaja oczkiem w porzeczkach.... Y nie bedzie plakal - to typ "jestem twardziel" on placze tylko po butelce tequili przy solowkach Santany "corazon espinado..." i "maria maria.." a tak to nic go nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Pralka doooobra zwłaszcza jak się wirowanie włączy z jedną sztuką Selusiowych onucek wewśrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Pralka doooobra zwłaszcza jak się wirowanie włączy z jedną sztuką Selusiowych onucek wewśrodku długi zlituj sie juz mi Aggi o onucach Selka nagadala - 3 dni dochodzilam do siebie zeby wyrzucic to z pamieci... prawie sie udalo to teraz Ty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 dziewięć lat w akademiku to i nie takie rzeczy nie robią na mnie wrażenia następnym razem Selka całego do pralki wsadzimy ........niech się tam kotłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 dziewięć lat w akademiku to i nie takie rzeczy nie robią na mnie wrażenia następnym razem Selka całego do pralki wsadzimy ........niech się tam kotłuje długi - ja nigdy w akademiku nie egzystowalam...wez poprawke - delikatna mam psychike .... selek w pralce?! matkoooo zna ktos jakis dobry zakon ?!?!??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 dziewięć lat w akademiku to i nie takie rzeczy nie robią na mnie wrażenia dlugi, widze, ze Ty tez z klubu tych co to bardzo dokladnie zglebiali wiedze akademicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 dlugi, widze, ze Ty tez z klubu tych co to bardzo dokladnie zglebiali wiedze akademicka temu taki niby madry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 dziewięć lat w akademiku to i nie takie rzeczy nie robią na mnie wrażenia dlugi, widze, ze Ty tez z klubu tych co to bardzo dokladnie zglebiali wiedze akademicka Noo tak naprawdę to wiedza wiedzą jakby się tak dobrze przyjrzeć to na zgłębianie czasu było niewiele , no i trzeba było się szybko uczyć Pozostałą część czasu dzieliłem w częściach nierównych na zdobywanie środków niezbędnych , słodkie lenistwo i rozkosze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 dlugi, widze, ze Ty tez z klubu tych co to bardzo dokladnie zglebiali wiedze akademicka temu taki niby madry Jak już będziesz po kwarantannie to Ci korepetycje będę dawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jak już będziesz po kwarantannie to Ci korepetycje będę dawał Darmowe czy za odplatnoscia? Chyba ja pomysle jeszcze nad tym powrotem Strach sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Znaczy ,że starego się boisz ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 taki duzy, taki mały ....w zaleznosci od pogody poczytalem sobie troche forumos i mam mentlikos .... Zochna ...mielonka dla wszystkich ...no! ....Długi stawia (hehe..jak ma dobry dzionek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 taki duzy, taki mały ....w zaleznosci od pogody poczytalem sobie troche forumos i mam mentlikos .... Zochna ...mielonka dla wszystkich ...no! ....Długi stawia (hehe..jak ma dobry dzionek) od pogody? ja sadzilam ze od bodzcow ...roznych ksztaltuje sie wilekosc ale pewnie jak zwykle sie mylę Mow Selek co ci tak zburzylo swiatopoglad... ze metlik masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Noo tak naprawdę to wiedza wiedzą jakby się tak dobrze przyjrzeć to na zgłębianie czasu było niewiele , no i trzeba było się szybko uczyć Pozostałą część czasu dzieliłem w częściach nierównych na zdobywanie środków niezbędnych , słodkie lenistwo i rozkosze życia Ech.. slodkie czasy mi sie przypomialy... Ja tez z tych dlugodystansowych raczej Proporcje podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 taki duzy, taki mały ....w zaleznosci od pogody poczytalem sobie troche forumos i mam mentlikos .... Zochna ...mielonka dla wszystkich ...no! ....Długi stawia (hehe..jak ma dobry dzionek) selim -no dziekuje Ci bo juz sie zaczynalam rozklejac i rozrzewniac na wspomnienie o utraconej mlodosci.. istnialo zagrozenie ze zaczne sie zwierzac i szlochac. .. mielonka wyszla. lazi po korytarzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 mielonka wyszla. lazi po korytarzu . nie łazi...Pawson ja przywiazal do wózka.... bo mu tupala i rozpraszala jak pisal wiersze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna Ty zapodac te mielonke - z tej racji na czarną godzine i opowiedziec o tą historie o tej utraconej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Sel a kiedy przewidziana jest czarna godzina? I co Zochna utracila ? a o czym ja nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna coś w młodosci straciła ....wspolny mianownik to maminsynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 hm.. idz mielonko moja oto droga twoja od tchawicy ( ) do dwunastnicy . ja suchary susze. Na w razie czarnej godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts