Zochna 11.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna coś w młodosci straciła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna coś w młodosci straciła .... Ojej Naprawde? Teraz jestes juz inna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna coś w młodosci straciła .... Zochna mów!!!! mam ostanio niedosyt wrażeń!!!! mów mów toz to psychiatryk trzeba by w koncu jakas terapie grupowo zorganizoiwac - siadmy w kolku lapiemy sie za łapki przekazujemy dobre wibracje i sluchamy pikantnych szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna coś w młodosci straciła .... Ojej Naprawde? Teraz jestes juz inna osoba serio. widze ze rozumiesz rrmi . pewnie tez to przeszlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna te rogi to mają jakaś symbolike ...w Twoim avancie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna coś w młodosci straciła .... Zochna mów!!!! mam ostanio niedosyt wrażeń!!!! mów mów toz to psychiatryk trzeba by w koncu jakas terapie grupowo zorganizoiwac - siadmy w kolku lapiemy sie za łapki przekazujemy dobre wibracje i sluchamy pikantnych szczegółów Nie moge zielona. Nie tak doslownie. Nie teraz . Na razie moge powiedziec ze stracilam portfel na koncercie Lady Pank. I zegarek enerdowski marki Ruhla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna Tylko sie domyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna...rozumiem.... ale wiesz,...jakbys tylko chciala...jestesmy... czekamy z...otwartymi ramionami... (i mielonak i flacha na zapleczu) otworz sie, wyrzuc to z siebie, nie wstydz sie (plakac.) ..jestesmy,...z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna coś w młodosci straciła .... Zochna mów!!!! mam ostanio niedosyt wrażeń!!!! mów mów toz to psychiatryk trzeba by w koncu jakas terapie grupowo zorganizoiwac - siadmy w kolku lapiemy sie za łapki przekazujemy dobre wibracje i sluchamy pikantnych szczegółów Nie moge zielona. Nie tak doslownie. Nie teraz . Na razie moge powiedziec ze stracilam portfel na koncercie Lady Pank. I zegarek enerdowski marki Ruhla. I buksiaka żaaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tera już się takiego nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zochna to twardy typ Mazac sie nie bedzie Potrzebny jest zespol lekarzy , szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 selek - te rogi sa do wziecia - jakby ktos mial zapotrzebowanie zielona - dzieki. To ja poki co mielonke zapije plynem. A z tym ryczeniem to jeszcze zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 mam chustezke haftowana co ma cztery rogii... jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Noo tak naprawdę to wiedza wiedzą jakby się tak dobrze przyjrzeć to na zgłębianie czasu było niewiele , no i trzeba było się szybko uczyć Pozostałą część czasu dzieliłem w częściach nierównych na zdobywanie środków niezbędnych , słodkie lenistwo i rozkosze życia Ech.. slodkie czasy mi sie przypomialy... Ja tez z tych dlugodystansowych raczej Proporcje podobne A gdzie te przeszkody brałaś ???????????? A ztym dystansem to wiesz jakby mnie za wcześnie stamtąd wygonili mogło by to być tylko ze szkodą dla społeczeństwa, a tak to mogę jako wykwalifikowany sanitariusz robić Ja na koncercie Nazaretu o mało nie straciłem zęba. Trzech zagorzałych fanów strasznie chciało wejść na mój bilet A na Lady Pank to byłem w Wrocku trchę powkurzaliśmy Janka,że ma małego, chciał udowodnić i sama wiesz jak się to skończyło................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 przechodze w stan hibernacji. wroce i porozpaczam sobie troche jutro pokoj calemu oddzialowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 pokoj calemu oddzialowi. W jednym pokoju z calym oddzialem to ja sie nie zamierzam gniezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Schalom Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 pokoj calemu oddzialowi. W jednym pokoju z calym oddzialem to ja sie nie zamierzam gniezdzic Chyba gniździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 dlugi mnie wybudzil ja na najdluzszym uniwersytecie , co sie ciagnie od gdyni przez sopot do gdanska Ale tylko siedem lat ... A rozne rzeczy tracilam glownie w hali Olivii Kuzyna mialam kropka w kropke podobnego do gitarzysty z Lombardu, i na autografy wchodzilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.04.2006 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 .... Zochna ...mielonka dla wszystkich ...no! ....Długi stawia (hehe..jak ma dobry dzionek) ... no to pod "mielonkę" http://www.chefpaul.net/bar/bar11.jpg ... "przeca w śpitalu my som" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.04.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 o, Chef z przepustki wrocil I bar wziety od razu. A co to za pacjent ten w bialym ? Wyglada na interesujacy przypadek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts