y_not 12.04.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 do zielonej do zielonej wspomniany Osobnik niesubordynowany (?) jest. Losy kolacji niepewne losy kolacji sa pewne niejaka zielona zostala przetransportowana do pomieszczenia kuchennego i zabarykadowana drzwi sie odbarykaduje i ta pani pojawi sie zpowrotem jak kolacja bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 losy kolacji sa pewne niejaka zielona zostala przetransportowana do pomieszczenia kuchennego i zabarykadowana drzwi sie odbarykaduje i ta pani pojawi sie zpowrotem jak kolacja bedzie i jaki stanowczy do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 12.04.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 losy kolacji sa pewne niejaka zielona zostala przetransportowana do pomieszczenia kuchennego i zabarykadowana drzwi sie odbarykaduje i ta pani pojawi sie zpowrotem jak kolacja bedzie i jaki stanowczy do tego rrmi palisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Pale , pale , tylko cicho , bo zaraz Sel nawyzywa ps .jak parowoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 jakies sznurki tam ma.... .... bo to te stingi sa , co te mlode tera noszo zy stringi , jakos tak to bylo to sznurkowate takie jest scierwo Seluś ponoć te stingi to po hanysowsku nazywają nici w rzyci prawda ci to???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 12.04.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Pale , pale , tylko cicho , bo zaraz Sel nawyzywa ps .jak parowoz no i super ja jestem dumny ze jestem dołem społecznym i nawet nie bede udawal ze chce rzucic dobra... idziemy konsumowac ( w łeb dostalem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 To co dlugi ? Sprawiles sie i wrociles na forum? idziemy konsumowac nastepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 dobranoc wszystkim! (dobrze ci tak ze te glupoty wszystkie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.04.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 dobranoc nie zapomnijcie o fajku przed .. i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.04.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ja się odfajkowałam już miesiąc mija to znaczy nie rzuciłam wcale, tylko nie kupiłam jeszcze fajek i czekam co będzie... na razie nic nie jest. te sznurki wokół mojego nadgarstka to czyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a ..to Cie Aggi taki jeden w nocy do lozka wiazal.. ze niby tak chcialas..czy cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.04.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ona jak już chce to wcale jej nie trzeba wiąząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.04.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a ..to Cie Aggi taki jeden w nocy do lozka wiazal.. ze niby tak chcialas..czy cos... wcale nie wiązał długi - Ty jasnowidzenie miałeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.04.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Co Tycieeeeemno było.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Aggi oddawaj moje sznurki - caly dzien ich szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.04.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Aggi oddawaj moje sznurki - caly dzien ich szukam oooo!? heeeeeeeeee było coś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 odmawiam zeznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.04.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ale piekny tekst właśnie usłyszałam, natchniony, romantyczny i wzruszający, gdyby do mnie tak ktos powiedział.... "Gdybys mnie chciała odrobaczyć, to bym sie najadł robaków." Czyż nie piękne ? długi najadłbyś sie dla kogos robaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 hmmm tekst swiadczy o duzej dozie desperacji deklarujacego sie , co dla wrazliwszej pani moze byc powodem konotacji danego osobnika z rzeczonym robactwem , co w konsekwencji moze stworzyc ciag przyczynowo-skutkowy = wielbiciel -robaki - odrobaczanie , co w dalszej czesci moze doprowadzic do odrzucenia plomiennych uczuc owego mezczyzny... ale ...no ...oswiadczenie .... powala swoim kalibrem.... nie ma to tamtooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 łojezu ! zielonooka, Ty sie nie mądrzyj! Ty sie wczuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts