Gość 10.08.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 zostawiamybedzie ślizgawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Wy tu se jaja robicie a nie ma z kim zdradzać, znowu jak ja jestem to się gdzieś włóczycie, o zdradzie już nie wspomnę O! Dywersja! Jaja robią u zdradzających, później 1950 przemyca je do nas Jak tak, to niech tera bilety sprzedaje tym ze zdrady stawka x2, dla nas gratisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 he, he, to będzie kaska na tableteczki, na pigułki, na pastylki i zwykłe proszki . Aromateramię to już zasadniczo mamy, ale hydromasaże by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 no i okłady z błota, baaardzo rozluźniające ponoć potem tylko kroplóweczka, siusiu, paciorek i lulisi jak aniołeczki, z rączkami na kołderkach nie to co na zdradzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 no i okłady z błota, baaardzo rozluźniające ponoć potem tylko kroplóweczka, siusiu, paciorek i lulisi jak aniołeczki, z rączkami na kołderkach nie to co na zdradzie... nio oni tam w tych zdradach strasznie prosiaczą, nie to co my tutaj - wstrzemięźliwość z przełożeniem na intelekt. wypnij no się matka, to Cię poobkładam. To błoto chcesz koło latryny, czy rezygnujesz dziś z aromaterapii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 moze być to z parfumą O,o, oooo, tu jeszcze... i tu, noooo od razu lepiej!!! teraz kroplóweczkę poproszę z tym fioletowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 z tym fioletowym to problem jest, bo selimm wypił wczoraj resztkę ale mam jeszcze trochę różowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 bluuueeeee!!! nie cierpie rózowego potem lunatkuje, ostatnio zawlokło mnie do gabinetu dochtora i co ja tam zobaczyłam!! nie powiem, bo siem wstydzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 powiedz! widziałaś to co ja myślę? hi, hi, hi z nową siostrą oddziałową? zielonego Ci dam do naczyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No co ty!!! Do gardła bedzie mnie zaglądać migdałków nie mam, dawno połknęłam z tym fioletowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 jak Ci dam dożylnie, to Ci się nie będzie robiło tak phhhyy do gardła. możesz też dostać w lewatywie, ale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No! Paszła z tą łyżeczką! Lewatywa??? No w kosmos mię chce wysłać, ani chybi. Juz wystarczy, że anowi* tam leiwtuje musi ma poważne kłopty biedactwo, łączność zerwana trza by jej powietrza troche spuścić, może wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 też za nią tęsknię, ale ona wróci, zawsze wracała, brała szprycę i wiuuuu.Gorzej, że inni też uciekli. Ja się tu wcale nie czuję zaopiekowana. Dobrze, że chociaż ślizgawka jest, tylko nogawki mi się upaprali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 10.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 ślisgafka? ja też kcem ja zawsze wracam, tylko te odloty cora zdłuższe prochy mocniejsze czy cuś mało nas mało acha obaczcie co wyczytałamw podręczniku w szpitalnej biblioteczce o laskach laska - przez swój kształt symbolizuje męskość, aktywność , energię w życiu miłosnym wątłość lub solidność laski pokazują osobowość mężczyzny (może ja transwescyta ) w kontaktach z partnerką Jeśli mężczyzna łamie laskę jest to zapowiedź zerwania Jeśli ją gubi: impotencja seksualne (cioja narobiłam ) Mato jednak także znaczenie wsparcia, pomocy w miłości, której każdy poszukuje. ot i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ot i przeleciała, mało mnie beretki nie zdmuchneło antenke jeno przekrzywiło... znaczy żywa to dobrze, bom niepokoiła się nieco pusto tu jakoś... ewakuacja była, czy co? że ja nic nie wiem... a tak chcialam bym pościgać się, na wózkach, po korytarzu od izby przyjęć, gdzie START jest aż do kostnicy, gdzie META na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 10.08.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 oj matka, matka tak ci się do mety śpieszy ja lecę bo indory znowu mię ścigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 u nas wózków nie ma, musimy je nabyć drogą przestępstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 oj matka, matka tak ci się do mety śpieszy Jak dla ciebie anowi*, może być odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 u nas wózków nie ma, musimy je nabyć drogą przestępstwa na ortopedii musim sie zasadzic, te kulawe nam nie podskoczom może nawet zdalnie sterowany sie trafi... z kompiutrem pokładowym... abeesem... echhhhh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 od selimma trza barkę pożyczyć, przecie na plecy sobie łupu nie zarzucim.Kule też bym proponowała brać, żeby pogoń nie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts