zielonooka 14.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 znajac Selka i jego wariacke pomysly nie zdziwilabym sie ja byla by to krew dziewic wycisnieta z tetnicy szyjnej i smieszana z gorzalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 skonczylem sprzatanie na dzisiaj ... zaraz wyciagne kopyta a wy tu sie opijacie .. no ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 skonczylem sprzatanie na dzisiaj ... zaraz wyciagne kopyta a wy tu sie opijacie .. no ladnie napij sie tez lepiej bedzie Ci sie spało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Drakula to takie winko , ktore podaje sie w lokalach ...no takich sobie http://www.sanguedidracula.com/images/DraculaSingolaA.jpg http://www.sanguedidracula.com/ani025.gif http://www.rum.cz/galery/eur/es/artemi/img/es_5.jpg rum z miodkiem ... http://www.rum.cz/galery/eur/es/artemi/thu/es49.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 skonczylem sprzatanie na dzisiaj ... zaraz wyciagne kopyta a wy tu sie opijacie .. no ladnie napij sie tez lepiej bedzie Ci sie spało w sumie racja ... no to chlup ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Drakula to takie winko , ktore podaje sie w lokalach ...no takich sobie no widzisz czlowiek sie uczy cale zycie No to wznosze toast Drakulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a masz sprzet do tego ..??? bo to sie pije ....kurna jak sie nazywają te cienkie ...co w laboratorium mają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Drakula to takie winko , ktore podaje sie w lokalach ...no takich sobie no widzisz czlowiek sie uczy cale zycie No to wznosze toast Drakulą winkami klasy drakula nie wznosi sie toastów te winka się łyka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a masz sprzet do tego ..??? bo to sie pije ....kurna jak sie nazywają te cienkie ...co w laboratorium mają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Drakula to takie winko , ktore podaje sie w lokalach ...no takich sobie no widzisz czlowiek sie uczy cale zycie No to wznosze toast Drakulą winkami klasy drakula nie wznosi sie toastów te winka się łyka...... nie smiac sie...dama moze wzniesc toast i sloikiem po dżemie wypelnionym samogonem co niniejszym czynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 rozrobiony kranową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a masz sprzet do tego ..??? bo to sie pije ....kurna jak sie nazywają te cienkie ...co w laboratorium mają ?? gwinty ?? i drakule z gwinta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 kurcze...jedna piosenka mi sie przyczepila i spiewam ja w kolko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Długi topilec masz w uwagach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 zlewki?, menzurki? kiedyś bardzo mi smakował bimber z kwaśnego mleka, pity ze zlewek, robiony, a jakże, żeby było śmieszniej, w pracowni chemicznej Lasów Doświadczalnych SGGW w Rogowie k/Koluszek, miał dobrze ponad 70% i palił się takim ładnym niebieskim płomieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a masz sprzet do tego ..??? bo to sie pije ....kurna jak sie nazywają te cienkie ...co w laboratorium mają ?? my piliśmy z menzurek to może to najsłynniejsze???? http://newer.republika.pl/14.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 kurcze...jedna piosenka mi sie przyczepila i spiewam ja w kolko chcesz o tym porozmawiać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 kurcze...jedna piosenka mi sie przyczepila i spiewam ja w kolko chcesz o tym porozmawiać ???? nie ...ja zaspiewam...zatkac uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Długi po takim winie to ja momentu skretnego dostaje...ale piło sie ja sie nie raz nabombac tym jak Messerschmitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 no to ja tylko powiem ze piosenka jest z filmu Miś... i brzmi : "jestem wesoły Romek , mam na przedmiesciach domek a w domku ..... la la la... (dalej nie pamietam jak lecialo ) w sumie budowlana piosenka... no co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts