Pawson 14.04.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Długi po takim winie to ja momentu skretnego dostaje...ale piło sie ja sie nie raz nabombac tym jak Messerschmitt dawne czasy sie przypominaja ... ale sie nostalgicznie zrobiło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Ehhh...... wspomnienia..................http://newer.republika.pl/42.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a co to za tania impreza sie dzis kroi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.04.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Długi po takim winie to ja momentu skretnego dostaje...ale piło sie ja sie nie raz nabombac tym jak Messerschmitt A jak pięknie się po nim rzyga.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 kurcze ciekawe czy teraz tez z nich tak fajnie karbidem wali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Długi po takim winie to ja momentu skretnego dostaje...ale piło sie ja sie nie raz nabombac tym jak Messerschmitt A jak pięknie się po nim rzyga.................. szczegolnie w zatłoczonym pociagu ...nagle masz cały przedział dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 A jak pięknie się po nim rzyga..................Tak swiatecznie sie zrobilo , dobrze , ze sie wyszykowalam na elegancko No to siup moi drodzy ps .co jest z Aggi dzisiaj , gotuje? W fartuszek ubrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 kurcze ciekawe czy teraz tez z nich tak fajnie karbidem wali ... najgorzej to było zacząć to scierstwo pić ..potem to juz jakos siadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 kurcze ciekawe czy teraz tez z nich tak fajnie karbidem wali ... najgorzej to było zacząć to scierstwo pić ..potem to juz jakos siadało a przy drugiej albo trzeciej but.. to sie nawet czlowiek rozsmakować potrafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 no tak...alkoholem sie zajeli nikt nie zauwazyl jak ładnie zaspiewalam rrmi witam imprezka miala byc w zwiazku z 2 tysiecznym postem , ale Panowie poszli po tanie wino wec sie tania impreza zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 no tak...alkoholem sie zajeli nikt nie zauwazyl jak ładnie zaspiewalam rrmi witam ja mam stopery w uszach zgodnie z porada wiec nie slyszalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 no tak...alkoholem sie zajeli nikt nie zauwazyl jak ładnie zaspiewalam rrmi witam czesc , ja slyszalam , ladnie , ladnie Tylko moze juz styknie tego , co? Bo Cie Twoj lysy zamknie w komorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ja mam stopery w uszach zgodnie z porada wiec nie slyszalem ... slusznie ...ale z ruchu warg trzeba bylo czytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Bo Cie Twoj lysy zamknie w komorce jakie szczescie!!!!! wszak nie posiadamy jeszcze komorki!!!! tylko lodowke - ale wypchana - juz mnie tam nie wcisnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zielona ..kurna kwiotki mi od tego spiewania ducha wyzioneły Zochna czas mielonke zapodac na zagryche do winka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zielona ..kurna kwiotki mi od tego spiewania ducha wyzioneły Zochna czas mielonke zapodac na zagryche do winka .. przyznaj sie ze ich od 1984-go nie podlewales...nawet tym tanim winem dobra ...ja zmykam dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zochna czas mielonke zapodac na zagryche do winka .. ja nie zagryzam .. boje sie ten delikatny aromacik winka stracic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Długi po takim winie to ja momentu skretnego dostaje...ale piło sie ja sie nie raz nabombac tym jak Messerschmitt A jak pięknie się po nim rzyga.................. szczegolnie w zatłoczonym pociagu ...nagle masz cały przedział dla siebie Albo bączka po kwasiorku dnia drugiego wymiata wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Długi po takim winie to ja momentu skretnego dostaje...ale piło sie ja sie nie raz nabombac tym jak Messerschmitt A jak pięknie się po nim rzyga.................. szczegolnie w zatłoczonym pociagu ...nagle masz cały przedział dla siebie Albo bączka po kwasiorku dnia drugiego wymiata wszystkich czy tez tak zwana "kac-kupa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 wiecie co...az sie spytam..ile to cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts