rrmi 14.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dobra , zescie sie rochodzili za bardzo Lekarstwa prosze przyjac i do lozek Jajka trzeba wysiadywac , zeby male byly na niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Długi po takim winie to ja momentu skretnego dostaje...ale piło sie ja sie nie raz nabombac tym jak Messerschmitt A jak pięknie się po nim rzyga.................. szczegolnie w zatłoczonym pociagu ...nagle masz cały przedział dla siebie Albo bączka po kwasiorku dnia drugiego wymiata wszystkich czy tez tak zwana "kac-kupa" szczegolnie jak sie go wyskakując z autobusu sprzedało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 czytam i dochodze do wniosku...jednak faceci maja barwniejsze przygody (zwlaszcza w mlodosci) i czerpia wiecej radosci z takich drobiazgow w zyciu...... niz kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 czytam i dochodze do wniosku...jednak faceci maja barwniejsze przygody (zwlaszcza w mlodosci) i czerpia wiecej radosci z takich drobiazgow w zyciu...... niz kobiety az tak barwne to nie byly ... nigdy sie naprzyklad nie zdecydowalem na fioltowe drinki (tak zwana jagodzianka na kosciach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 kiedys po pijoku pozyczylem malucha od dyr.internatu (zawsze spał jak zabity) i siup do browaru z wiadrem ,przelazlem przez płot -natankowałem ..siebie i wiadro wracam otwieram malucha zapalam i jade ...nagle patrze fotela nie ma ..qrr z.ajebali mysle se ...staje patrze ale auto inny odcien ma .... morał taki ze po piwo trzeba na piechote latać ...i pamietac ze kaszlaka to byle czym otworzysz i pojedziesz w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.04.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 wiecie co...az sie spytam..ile to cudo kosztuje? Arizona 2.40 Chcesz łysemu bączka puścić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.04.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 wiecie co...az sie spytam..ile to cudo kosztuje? Arizona 2.40 Chcesz łysemu bączka puścić???? aż taka okrutna nie będzie, przecież idą Święta, czas miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 wiecie co...az sie spytam..ile to cudo kosztuje? Arizona 2.40 Chcesz łysemu bączka puścić???? świnka , damy nie ten.... , nigdy! pytalam z czystej kobiecej ciekawosci łysy tez mowi ze fajnie sie pilo - czyli sie wydalo, bo teraz udaje snoba co pija "hranzuzzkie" za 240 os. mam bojowe zadanie upiec biala kiełbase... za cholere nie wiem jak ide szukac po necie jakiegos przepisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 os. mam bojowe zadanie upiec biala kiełbase... za cholere nie wiem jak ide szukac po necie jakiegos przepisu... powodzenia !! i smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.04.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ... zielonooka gratulacje z okazji wejścia w 2000-cznik ... o białych kiełbasach znajdziesz tutaj: (może jeszcze nie zdążyłaś upiec) http://www.kuron.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=770 ... łącznie z linkami o pieczeniu białej kiełbaski pozdrawiam w świątecznym nastroju ps - wczoraj w Wielki Piątek takie chlanie (zresztą sam się do tego przyczyniłem ) ... selimm ... w kwestii "drakuli" ... mogłeś odrazu napisać skrótowo, że chodzi o "mózgo.eby" ... oj pijało się, pijało ... pamiętam nawet dawną cenę 17,50 zeta za "patykiem pisane" (około roku 1969) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Paul - dzieki , kazdy w necie cos innego z tymi bialymi robi ten przypieka ten dusi a ten do piekarnika ] cos juz z nimi robie - moze nie umrzemy jak zjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ps. zarejestrowalam sie na tym kuroniowym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ty sie Chefa sluchaj , dobrze na tym wyjdziesz Chyba tez upieke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ... witaj rrmi ... miałem wielką ochotę wpaść do Waszej Ekipy do NJ ... niestety czas nie pozwolił ... może następnym razem (będę na początku czerwca) pozdrawiam z świątecznymi życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ty sie Chefa sluchaj , dobrze na tym wyjdziesz Chyba tez upieke zalamalam sie - oni na tym forum robia kielbase a pieka pozniej (i to wogole pikus) a ja mam taka z hipermarketu - juz zrobiona Chef - moge podlac piwem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Chef to by sie dzialo , co? Rowniez pozdrawiam Swiatecznie, Pacjenci widze gotowi na najgorsze sa juz od rana A ja w stresie jestem , bo kupilam sobie wczoraj za male spodnie i nerw mnie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.04.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 zalamalam sie - oni na tym forum robia kielbase a pieka pozniej (i to wogole pikus) a ja mam taka z hipermarketu - juz zrobiona Chef - moge podlac piwem ?! ... już odpisałem u Macieja ... ale jeszcze raz dla "budowlańców": ... z piwkiem wychodzi super (dużo jednak zależy od samej kiełbasy) ... stosuję również kombinację 3/4 szklanki piwa, 1/4 szklanki czerwonego "merlot", 1/2 łyżeczki "cayenne" i 1 łyżeczka "worcestershire" (podgrzać wszystkie składniki w rondelku i dokładnie wymieszać) ... uważać aby zbyt długo nie podpiekać kiełbasek (zrobią się suche i wiórowate, - kiełbasa powinna być różowa w środku) ... moim gościom smakuje rrmi napisała:Chef to by sie dzialo , co? Rowniez pozdrawiam Swiatecznie, ... i będzie się działo świąteczne pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Paul dzieki bo oczywiscie chlapnelam juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Chef to by sie dzialo , co? Rowniez pozdrawiam Swiatecznie, Pacjenci widze gotowi na najgorsze sa juz od rana A ja w stresie jestem , bo kupilam sobie wczoraj za male spodnie i nerw mnie bierze Nie stresuj się po świętach wszystkie będą za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 I co w tym smiesznego? Qrcze na bostwo mialam sie zrobic przy swiecie , zanim Stary moj sie zwlecze z lozka , wiec zaginam kiece i lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.