Zochna 15.04.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 I co w tym smiesznego? Qrcze na bostwo mialam sie zrobic przy swiecie , zanim Stary moj sie zwlecze z lozka , wiec zaginam kiece i lece rrmi - ile to czasu by zeszlo przeca ... ile On moze w tym lozu lezec .. zostan juz na normalnie Odział !! Zycze Wesolych Swiat - z calego serca, duzo wszystkiego, zdrowia , w tym rowniez przysychicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Odział !! co ? dlugi sie w koncu odzial? cale szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.04.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ale w te koronki rozowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 wszytkiego najlepszego dla pacjentów i of kors kochanej kadry medycznej (a co trza sie władzy podlizywać ) rrmi a jaki rozmiar kiecki kupilas ?? bo jak sie nie miescisz w 34 to jeszcze nie tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 (a co trza sie władzy podlizywać ) dobrze kombinujesz Pawson Jako doswiadczona salowa zaltwie Ci czysta kaczke To nie kiecka , to porcieta , nie rozowe jak u dlugiego Rozmiar byl xs Widac , ze zaczelam sie rozrastac , ale to chyba te dobre oddzialowe zarcie tak dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Widac , ze zaczelam sie rozrastac , ale to chyba te dobre oddzialowe zarcie tak dziala tia ciekawe tylko czy to owsiki czy polewa truskawkowa takie tuczące ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ech , moze matka tasiemca pozyczy i sie jakos dojdzie Do siebie Dobra biore grabki i zaczynam dzialac Czy pacjenci maja juz jajka pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Czy pacjenci maja juz jajka pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ze o co sie rozchodzi? jeszcze nie? to na co czekasz? Wszyscy pod sciane i koszulki do gory Dziadek tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ze o co sie rozchodzi? jeszcze nie? to na co czekasz? Wszyscy pod sciane i koszulki do gory Dziadek tez to jest molestowanie pacjentow ... i to sie nadaje do gazety ja prostesssstuje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 to jest molestowanie pacjentow ... i to sie nadaje do gazety ja prostesssstuje !!!! Ty se protestuj ile wlezie , i tak nikt nie uslyszy I tak nikt uwagi nie zwroci , .Znieczulica jest straszna. Ja wychodze , a jak wroce to spokoj ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 gazety u nas nie dochodza to oddzial zamkniety dla prasy tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 r, a cóż TY, cholero, sobie nie myślisz, weterana pod ścianę ja o swój nabiał dbam i już od miesiąca mam pomalowany, były problemy, żeby malunki nie zeszły, ale poradziłem sobie, kąpał się będę dopiero po świętach Wesołych Świąt, wracajcie do zdrowia............. ...........PSYCHICZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ty se protestuj ile wlezie , i tak nikt nie uslyszy I tak nikt uwagi nie zwroci , .Znieczulica jest straszna. a ty sie Sz.P. salowa myli albowiem ja jako cfaniaq bede wrzeszczał "POŻAR!!" a na pożar jeszcze niektórzy czasem reaguja :) spadam do nocy na lewizne ... krzyczta czasem za mnie jestem na sprawdzaniu listy obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ... można przytrzasnąć drzwiami i bez wielkiego wysiłku będą fioletowe ... ałłłłłłłććććć ........... ...... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 wracajcie do zdrowia............. ...........PSYCHICZNEGO chyba to nie jest mozliwe Chef uwazaj na siebie To ja mowie , ta co mnie Dziadek od choler zwyzywal A niech mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.04.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 a niech Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Na zdrowie Pacjenci proszeni sa na swiateczna kolacje. Dropsiak kurskie jaja obgotowala Potem beda rozne roznosci co ja gotowalam wlasnie wtedy jak mnie tutaj nie bylo. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.04.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Na zdrowie Pacjenci proszeni sa na swiateczna kolacje. Dropsiak kurskie jaja obgotowala Potem beda rozne roznosci co ja gotowalam wlasnie wtedy jak mnie tutaj nie bylo. Smacznego Co ty palisz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Znaczy czegoj? Marlboraki biale pale . A Ty co nie swietujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts