długi 15.04.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Świeta to jutro a dzisiej to takie pierdu pierdu a Ty bredzisz coś jakbyś się zjarała Jak było na pokazie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Jutro jedziemy , bo dzis ziec Twojej kolezanki byl w robocie i nie bylo jak. Niedawno wrocil dopiero , umeczon Ale nie martw sie ladnie sie ubiore i wstydu nie przyniose Zdjec porobie tez. A co Ty nie slyszales o tych jajach co Dropsiaczka gotowala? Sama napisala Nie pale trawki Pic tez jeszcze nie zdazylam , bo gotowalam troche , ale zaraz nadrobie , tylko sama nie moge , tak do lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 To ja się z tobą napije tego lekarstwa cobyś samotna nie była Zdjęcie rób bo warto wiedziec jakie tryndy będą. I pamiętaj obwarzanki kup i korkowca ---- jak odpust to odpust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 masz szczęście, inaczej bym sądził, że jesteś nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 masz szczęście, inaczej bym sądził, że jesteś nałóg jeszcze nie ale musze uwazac , jak widzisz dlugi chce mnie upic Wiecie co ? Strasznie sie najadlam No to na lewa nozke , cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 o wyniuchalam ze cos pijecie i palicie ja paierosow to nie ale zielone ze 3 x sie w zyciu zdarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 masz szczęście, inaczej bym sądził, że jesteś nałóg jeszcze nie ale musze uwazac , jak widzisz dlugi chce mnie upic Wiecie co ? Strasznie sie najadlam No to na lewa nozke , cyk Ja to chcę Cie upić i wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 sie wykorzystywac beda ja tez chetnie kogos wykorzystam np do umycia garnkow i talerzy , duzo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 co pijecie ??? dajcie chocby jedna szklane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ja tez chetnie kogos wykorzystam np do umycia garnkow i talerzy , duzo mam jak juz kogos znajdziesz i sie u Ciebie sprawdzi to dawaj go do mnie ... jest cały zlew i pół szafki garów do wykazania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 co pijecie ??? dajcie chocby jedna szklane szklane szkalne... a kto pozmywa? znowu ja? rrmi - długi - sio z porzeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ja tego nie powiedzialem .... ale skoro oferujesz to OK ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ja nie w porzeczkach , telefony odbieram Jako siostra to musze byc odpowiedzialna , a nie pijana Pawson masz tu szklanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.04.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 co pijecie ??? dajcie chocby jedna szklane Ja tam dzisiaj Kleopatrę paskudnie się nazywa ale całkiem smaczne przywlokłem sobie od szoszonów i tera niszcze slady ....bo bez akcyzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 dzieki za szklane bedzie na noc jak znalazl .. mam nadzieje ze te telefony co odbierasz to nie na 0-700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 dzieki za szklane bedzie na noc jak znalazl .. mam nadzieje ze te telefony co odbierasz to nie na 0-700 na noc wez kobite lepiej , a nie szklanke Nie- biznesowe telefony , oddzialowe takie , remx czasem dzwoni , nasz GORO Rodziny pacjentow dzwonia, rozni tacy Aggi chciala cos zdeponowac w skladziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Rodziny pacjentow dzwonia, rozni tacy jak moja mama zadzwoni - to mow ze juz spie grzecznie http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/066.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.04.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 dzieki za szklane bedzie na noc jak znalazl .. mam nadzieje ze te telefony co odbierasz to nie na 0-700 na noc wez kobite lepiej , a nie szklanke Nie- biznesowe telefony , oddzialowe takie , remx czasem dzwoni , nasz GORO Rodziny pacjentow dzwonia, rozni tacy Aggi chciala cos zdeponowac w skladziku Aggi chyba już nie ma co deponować chyba ,że znowu podebrała małżowi jakiego łyskacza i nie ma gdzie schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 jak moja mama zadzwoni - to mow ze juz spie grzecznie http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/066.gif no co Ty ja nie klamie Powiem , ze sie tak narabalas , ze zeszlas Czyli , ze Aggi dochodzi juz?Szkoda , ze nie zadzwonilam do Niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 jak moja mama zadzwoni - to mow ze juz spie grzecznie http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/066.gif no co Ty ja nie klamie Powiem , ze sie tak narabalas , ze zeszlas Czyli , ze Aggi dochodzi juz?Szkoda , ze nie zadzwonilam do Niej dobra, moja mama teraz nie zadzwoni bo pozno i juz sama spi a ja nie moge bo co poniektorzy ogladaja taki film w tv "kod merkury" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts