długi 15.04.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 jak moja mama zadzwoni - to mow ze juz spie grzecznie http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/066.gif no co Ty ja nie klamie Powiem , ze sie tak narabalas , ze zeszlas Czyli , ze Aggi dochodzi juz?Szkoda , ze nie zadzwonilam do Niej Jak dochodzi to nie dzwoń przerywane nie zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.04.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 sie wykorzystywac beda ja tez chetnie kogos wykorzystam np do umycia garnkow i talerzy , duzo mam tak zupełnie za darmo nie opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 znów pijaństwo na oddziale ... no ładnie .... a co tam dajcie druga szklane ...tylko wyskakuje na dymka w tzw. miedzy czasie ... Aggi nie krepuj sie z tym łiskaczem ... damy rade ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Kod markury to bardzo dobry film ... też mi leci w drugim ekraniku :) trzecia szkalana za to zeby willisowi udało sie zabić tych złych na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 trzecia szkalana za to zeby willisowi udało sie zabić tych złych na śmierć mozesz sie nie meczyc Bruce jak Segal czy Rambo zawsze sobie radzi Byl jeszcze taki jeden co robil bomby z gumki od majtek , ale nie pamietam jak sie nazywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Kod markury to bardzo dobry film ... też mi leci w drugim ekraniku :) trzecia szkalana za to zeby willisowi udało sie zabić tych złych na śmierć no dobry - ale raz ze nie zasne przy wlaczonym TV dwa ze taki jeden (fan wilisa buahahaha) siedzi, jopi sie w ekran jakby pierwszy raz ten film ogladal i odpowiada polgloskami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 no dobry - ale raz ze nie zasne przy wlaczonym TV dwa ze taki jeden (fan wilisa buahahaha) siedzi, jopi sie w ekran jakby pierwszy raz ten film ogladal i odpowiada polgloskami.... zacznij sie rozbierac to zobaczysz , ze zarzuci ogladanie filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 no dobry - ale raz ze nie zasne przy wlaczonym TV dwa ze taki jeden (fan wilisa buahahaha) siedzi, jopi sie w ekran jakby pierwszy raz ten film ogladal i odpowiada polgloskami.... zacznij sie rozbierac to zobaczysz , ze zarzuci ogladanie filmu wiesz co...nie bede ryzykowac, ze poniose sromotna kleske.... moja psychika mogla by tego nie przezyc ze moja klata przegrala z klata wilisa.... i dostalabym tu w szpitaliku gustowna obita materacem dzwiekoszczelna cele, raz w tyg wyprowadzanie na spacer i jedyny Selimm jako tez niezrownowazony mialby odwage zeby mi do celi miche z jedzeniem wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Za niska samoocena Probuj i nie poddawaj sie . Jak co to sila bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 nie namawiam mnie do zlego za pare chwil sie skonczy a ja bede nadal zyc w blogiej nieswiadomosci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 nie namawiam mnie do zlego To nie jest zle Chyba Ty musisz sie zglosic na wizyte prywatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 nie namawiam mnie do zlego To nie jest zle Chyba Ty musisz sie zglosic na wizyte prywatna niop dobra...masz racje ide walczyc...w razie czego wykrece korki dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 To idz Powodzenia Y stawiasz flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 To idz Powodzenia Y stawiasz flaszke rrmi powedzialam mu to jest tak zaobsorbowany filmem ze powiedzia "yhyyy" hmm moze to wykorzystac ? teraz to sioe zgodzi na wszystko bo stzrelaja i jest nieprzytony duchem ? lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Podly jest , naprawde jesli tak Chcialam przypomniec Aggi , ze zbliza nam sie 100 stronka i powinna z racji lekkiej reki i posiadanej umiejetnosci pisania zrobic nowa liste pacjentow wraz z krotkim opisem zaburzen psychicznych kazdemu przynaleznych To polecenie jest w zasadzie , sluzbowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.04.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 rrrmi makgajwer ten od sznurowadla co to nie pamietasz dowizenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.04.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 no dobry - ale raz ze nie zasne przy wlaczonym TV dwa ze taki jeden (fan wilisa buahahaha) siedzi, jopi sie w ekran jakby pierwszy raz ten film ogladal i odpowiada polgloskami.... zacznij sie rozbierac to zobaczysz , ze zarzuci ogladanie filmu wiesz co...nie bede ryzykowac, ze poniose sromotna kleske.... moja psychika mogla by tego nie przezyc ze moja klata przegrala z klata wilisa.... i dostalabym tu w szpitaliku gustowna obita materacem dzwiekoszczelna cele, raz w tyg wyprowadzanie na spacer i jedyny Selimm jako tez niezrownowazony mialby odwage zeby mi do celi miche z jedzeniem wrzucać ja jako dobry samarytanin, też bym zaryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.04.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 ale puchy w naszej klinice wszyscy chyba dostali przepustki do domów na święta... to ja ide pogrzebać w barku salowej :) i może nawet kajtnę się zielonym wózkiem po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 helloja po wizycie rodzinnej ufffdobrze ze moja rodzine kocham, bo bym ich zastzreliła http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/514.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.04.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 dobrze ze moja rodzine kocham, bo bym ich zastzreliła ja nie wiem po co sie az tak ograniczac ... w koncu każdemu się należą małe przyjemności w życiu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts