zielonooka 16.04.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 wiem, ale nich juz tam.... 100 stronka sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a ja, po basenie z moją gorszą połową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a ja, po basenie z moją gorszą połową gorsza?! ale brawo ze Wam sie chcialo na basen - ja zleglam przed kompem i TV zadna sila mnie nie ruszy, nawet na spacer z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 ale brawo ze Wam sie chcialo na basen - ja zleglam przed kompem i TV zadna sila mnie nie ruszy, nawet na spacer z psem witaj w klubie ... nie ma to jak bierne spalanie kalorii (na siedząco) :) Polsat poleca: 21:15 Moje wielkie greckie wesele kurde biegnę po zimne piwo bo nie zdążę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a ludziów było może z pięć, coś pięknego basen pusty, można sobie popływać bez obijania się o innych, obydwie sauny puste, jacuzzi puste, słowem żyć nie umierać, rutro też jedziemy z gorszą połową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Pawson ja lookam na Asterixa i Misje Kleopatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 pikuś zupełny pikuś gdzie są listy polecone ? dlaczego posmarowaliscie je masłem? kto mi wyjarał wszystko z woreczka ? to nie wiecie, ze dopiero po tym żreć się chce jak nie wiem co!!!! I że suche nie wchodzi tylko się miamle? I samo mokre trzeba jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 kto mi wyjarał wszystko z woreczka ? to nie wiecie, ze dopiero po tym żreć się chce jak nie wiem co!!!! wiem jessssu Ty tez to wiesz? a ja myslalam ze ty taka grzeszna...tfu! grzeczna szykuj streszczenie na 100 strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Ty tez to wiesz? a ja myslalam ze ty taka grzeszna...tfu! grzeczna szykuj streszczenie na 100 strone Po jakim syndromie myslałas, że ja grzeczna? Ja nawet na głowie mam niegrzecznie .... A poza empirią, to kawał taki był: Dochodzi 3 gosci do chińskiego muru, wszyscy nap.... Ten, który wziął amfę mówi: -przebijemy sie na wylot!!! Ten który wziął kokę mówi: - przeniknijmy, przeniknijmy A ten ujarany trawą mówi - dooobra, ale może byśmy k. najpierw coś zjedli? Streszczenie zrobię, ale czy uceluję w 100 - nie wiem, troszkę z mocami przerobowymi słabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Dochodzi 3 gosci do chińskiego muru, wszyscy nap.... Ten, który wziął amfę mówi: -przebijemy sie na wylot!!! Ten który wziął kokę mówi: - przeniknijmy, przeniknijmy A ten ujarany trawą mówi - dooobra, ale może byśmy k. najpierw coś zjedli? nie znałam, dooobre długi mówil za twoimi plecyma ze bardzo grzeczna jestes kurcze...głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 16.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 zielona (sie zaczynam zastanawiac od czego zielona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 eee zarcik... nie ukrywam ze hmmm kiedys sie zdarzalo ...czasem... ale zdecydowanie przeszlam na czynny alkoholizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 alkoholizm jest stanowczo zdrowszy Aggi nie ruszalem woreczkow ... szukam aktualnie wiader na jutro rano ... ach beda psikusy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Jestem zmeczona , bola mnie plecy od wytrzesienia na nowojorskich drogach Masazysta potrzebny Dziadek nie nazywaj Ja gorsza , bo ukatrupie , pamietam , ze kiedys byla bagazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 na tym show byliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Tak , uchodzilam sie jak za pieniadze .Samochody takie sobie , albo juz nie robia na mnie wrazenia .Wkleje co nie co , tylko pozmniejszac trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 rrmi byłaś mam nadzieje zrobiona na bóstwo i godnie nas reprezentowałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 zrobiona na bóstwo i godnie nas reprezentowałaś ?? chyba ubostwo Tak wciagalam brzuch , nie bekalam , nie plulam , a gume wyrzucalam do kosza na smieci (zwykle wypluwam jak najdalej , jak Bronka pestki , co mojego Meza denerwuje , nie wiem dlaczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a gume wyrzucalam do kosza na smieci (zwykle wypluwam jak najdalej , jak Bronka pestki , co mojego Meza denerwuje , nie wiem dlaczego ) kurna ladnie ... od tego dobrobytu w USA to sie w glowach przewraca ... a przykelić gumę pod stołem na jutro to niełaska ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 wciagalam brzuch ..... ale nie zapomnialas "piers do przodu" wypiac? Pawson!!! to ty pokleiles guma te stoliki do mierzenia cisnienia i pobierania krwi?!?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts