willdseahorse. 17.04.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Taż babie to trza zaraz łopatą zaparła się ,że nie będzie ze mną gadać to ja cap za flaszkę i gul gul to tera jej gul chodzi bo ma chęc podziamać a nie może bo się zaparła paniała GULA [/b]na forum zawitała - już w wątku "wymiana doświadczeń" a teraz i tu?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.04.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 dluuugiiiiiiiii ! o , przepraszam ciiii.... tupia mewy ? la la la la lalalalal lala lala Gula tu wczoraj chodzila Moze nawet zostanie na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.04.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 swięta święta i po świętach .... ale mi sie pracować nie chcę ... nie zostało komuś Jasia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 18.04.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 (...)nie zostało komuś Jasia ?? głupiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.04.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 (...)nie zostało komuś Jasia ?? głupiego? może być ... sie przynajmniej człowiek znieczuli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.04.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 długi, mam pytanie? znaczy, że wczoraj doszedłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.04.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 swięta święta i po świętach .... ale mi sie pracować nie chcę ... nie zostało komuś Jasia ?? Jasio , jak to Jasio wywędrował ale został Hanysek Może być ? Jak tak to na zdrowie ! http://sklep.festus.pl/shop_img/5/170/138_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.04.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 swięta święta i po świętach .... ale mi sie pracować nie chcę ... nie zostało komuś Jasia ?? Jasio , jak to Jasio wywędrował ale został Hanysek Może być ? Jak tak to na zdrowie ! http://sklep.festus.pl/shop_img/5/170/138_2.jpg eeeeeeeee za ladny ... az szkoda pic ... postawie se w barku coby slicznie wyglądał ... Jasio wędrował wczoraj z Długim ... myśle że szli i szli i szli az sie tak zmęczyli że popadali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 długi, mam pytanie? znaczy, że wczoraj doszedłeś To był chyba obustronny nockaut. On wykończony ale ja też osłabłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.04.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 On nie może za długo stać bo szkłem przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 dzien dobry - ja z tym pytaniem chcialam....ale nie wiem czy mozna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.04.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 dzien dobry - ja z tym pytaniem chcialam....ale nie wiem czy mozna..... nowe zdjęcie wkleiłaś ... fajne .. nie powiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 dzien dobry - ja z tym pytaniem chcialam....ale nie wiem czy mozna..... ... "go ahed" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ale takie pytanie nhie w temacie kompletnie i mysle ze starsi (znaczy starsi stazem) forumowicze mogli by udzielic odpowiedzi pytanie brzmi : kto to jest leon z katowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.04.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ale takie pytanie nhie w temacie kompletnie i mysle ze starsi (znaczy starsi stazem) forumowicze mogli by udzielic odpowiedzi pytanie brzmi : kto to jest leon z katowic ? hehehe .. inwestor ... mial swego czasu sporo pomyslow, czesto dosyc odlotowych, na budowania i mocno bronil swojego zdania ... czasem nawet sie smieszne dyskusje toczyly ... potem z-nick-ł .... a potem pojawił się już normalny i może nawet gdzieś sobie do dzisiaj po forum biega juz jako nie-leon... za diabła nie wiem po co ci to .... ale co tam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 a...bo ..ktos kto sie tak przedstawia zapukal mi na prv Selimma ciut powyzywal od czapy, pobluzgal na forumowiczow z lekka a ogolny kontekst byl taki ze mi dobrze z oczu patrzy i jest szansa ratunku dla mnie i kmojej zagubionej duszyczki jak sie odetne od co poniektorych znajomosci "z forum" ale o co biega tez nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Selimma ciut powyzywal od czapy, pobluzgal na forumowiczow z lekka a ogolny kontekst byl taki ze mi dobrze z oczu patrzy i jest szansa ratunku dla mnie i kmojej zagubionej duszyczki jak sie odetne od co poniektorych znajomosci "z forum" ale o co biega tez nie wiem toz to jakas ściema i bajer ... na pierwszy rzut oka przecież widać że .... nie ma szansy ratunku ... KONIEC PRACY !!!! (no przynajmniej w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 a...bo ..ktos kto sie tak przedstawia zapukal mi na prv Selimma ciut powyzywal od czapy, pobluzgal na forumowiczow z lekka a ogolny kontekst byl taki ze mi dobrze z oczu patrzy i jest szansa ratunku dla mnie i kmojej zagubionej duszyczki jak sie odetne od co poniektorych znajomosci "z forum" ale o co biega tez nie wiem Trzeba mu było powiedzieć ,że od terapii to my jesteśmy. Skunks parszywy do Ciebie na p iv bluzga na sela A może w ryja chce ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 a...bo ..ktos kto sie tak przedstawia zapukal mi na prv Selimma ciut powyzywal od czapy, pobluzgal na forumowiczow z lekka a ogolny kontekst byl taki ze mi dobrze z oczu patrzy i jest szansa ratunku dla mnie i kmojej zagubionej duszyczki jak sie odetne od co poniektorych znajomosci "z forum" ale o co biega tez nie wiem Trzeba mu było powiedzieć ,że od terapii to my jesteśmy. Skunks parszywy do Ciebie na p iv bluzga na sela A może w ryja chce ???? długi... no...nie patrzysz na to co najwazniejsze - ja mam szanse zbawienia jeszcze zaczynam sie powaznie zastanawiac czy nie pojsc w strone dobra i cnotliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Prawdziwy stary Leon biego po forum jako mały dworek możesz sprawdzić czy to on czy się ktoś pod niego podszywa. A jakbyś chciała w strone cno...cno ... cno... no tego tam to wiesz może by tak razem ??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts