Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Prawdziwy stary Leon biego po forum jako mały dworek możesz sprawdzić czy to on czy się ktoś pod niego podszywa.

A jakbyś chciała w strone cno...cno ... cno... no tego tam to wiesz może by tak razem :wink: ???????????????????

Leon nigdy nie umoralniał ... chyba że też poszedł w stronę tego dziwnego na c...

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a...bo ..ktos kto sie tak przedstawia zapukal mi na prv :-?

Selimma ciut powyzywal od czapy, pobluzgal na forumowiczow z lekka

a ogolny kontekst byl taki ze mi dobrze z oczu patrzy i jest szansa ratunku dla mnie i kmojej zagubionej duszyczki jak sie odetne od co poniektorych znajomosci "z forum" :o

ale o co biega tez nie wiem :lol:

ty sieprzypadkiem nie odcinaj. Nikt stolka nie podstawi i noge skrecisz :roll:

o jakim wejsciu? :o

ja nie mysle o zadnym wejsciu, chyba , ze o wejsciu do samolotu , ale wtedy to mi sie slabo robi :-?

Zielonooka a powiedz jaki byl ten nick , bo ten stary leponowy to jest pewnie zbanowany , wiec musi byc inny , z jakas krokpa czy jakos tak

Ja nie rozumiem tego , tzn.po co robic takie rzeczy

Coś mi się zdaje , że to jakaś podróba Leona , a tak naprawdę to jedna z tych kołtuniastych ciot które przy byle okazji czepiają się wszystkich i którym wybitnie przeszkadza kawałek damskiego tyłka wklejony wewątku .Dorwać takiego na oddział i elektrowstrząsy doodbytnicze trzy razy dnia :evil: :evil: :evil:

do mnie zapukal niejaki leon_z (albo bardzo podobny nick , moze z kropka) :D

twierdzil ze jest leonem z katowic i ma misje nawrocenia mnie z grzesznej drogi jaka co poniektorzy (wychodzilo ze chyba Selimma głownie ma na mysli :o ) wciagneli :lol: :lol: :lol:

ale smierdzi mi to podpucha bo leon z katowic to chyba faktycznie m.dworek , nic niewinny

ja sie ubawilam , ale po Selku polecial łostro

cos mi sie wczesniej obilo o uszy wiec bylam ciekawa kim jest Leon ;)

z Leonem sie znam ...kiedys to miał wizje ...kurna człowiek rano wlaczal wymiane i czekał co tez dzisiaj "mondrego" 8) napisze ...kupa smiechu z tego była

potem dostał bana i wygrzeczniał :lol: ...on sam nie atakowal nikogo

zachodzi ostatnio bardzo ciekawe zjawisko socjo-zwidy .....ktoś coś wstawi , napisze ...zjebe dostanie selim :D

ja co chwile od jakiś .........dostaje cos na priv

kiedys sie wk....i zdobede adres tej cioty

dalej niech se dospiewa co zrobie :wink:

to ściema,

leona stać na różne numery, ale tak jak napisało kocisko, leon sam nigdy nie atakował,

denerwował się dopiero jak ktoś kwestionował jego pomysły i nie daj Boże zaczął się naśmiewać,

kocie, u kogoś masz nasrane :oops: w papierach, :lol: :lol:

zresztą jak widać na załączonym obrazku, leona też lubi :roll: