Pawson 18.04.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Prawdziwy stary Leon biego po forum jako mały dworek możesz sprawdzić czy to on czy się ktoś pod niego podszywa. A jakbyś chciała w strone cno...cno ... cno... no tego tam to wiesz może by tak razem ??????????????????? Leon nigdy nie umoralniał ... chyba że też poszedł w stronę tego dziwnego na c... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 długi , Pawson no ja tez sadzilam ze to podróba leona.... i nie dane mi bedzie ...łobcować z nim.... ale ewidentnie mial cos do Kociska naszego.... droga cnoty mowisz... eeee, ja sie jeszcze zastanowie, czy ja wiem...jakos sie nie widze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 o rany!!! znalazlam leona z katowic we watku o wymianie jest!!!! faktycznie m. dworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 a...bo ..ktos kto sie tak przedstawia zapukal mi na prv Selimma ciut powyzywal od czapy, pobluzgal na forumowiczow z lekka a ogolny kontekst byl taki ze mi dobrze z oczu patrzy i jest szansa ratunku dla mnie i kmojej zagubionej duszyczki jak sie odetne od co poniektorych znajomosci "z forum" ale o co biega tez nie wiem ty sieprzypadkiem nie odcinaj. Nikt stolka nie podstawi i noge skrecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 nie mam zamiaru - droga cnoty wyboista i kreta a ja zawsze szłam na łatwizne i nie lubilam sie przemeczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 co sie stalo ? czyzby wszyscy zaczeli myslec o wejsciu na jedyna sluszna droge w zyciu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 o jakim wejsciu? ja nie mysle o zadnym wejsciu, chyba , ze o wejsciu do samolotu , ale wtedy to mi sie slabo robi Zielonooka a powiedz jaki byl ten nick , bo ten stary leponowy to jest pewnie zbanowany , wiec musi byc inny , z jakas krokpa czy jakos tak Ja nie rozumiem tego , tzn.po co robic takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja nie rozumiem tego , tzn.po co robic takie rzeczy znaczy wchodzic na drogę cnoty ?? czy próbowac nawracac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 pisac takie bzdetne privy Przeciez to bez sensu . I to jeszcze na Sela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Coś mi się zdaje , że to jakaś podróba Leona , a tak naprawdę to jedna z tych kołtuniastych ciot które przy byle okazji czepiają się wszystkich i którym wybitnie przeszkadza kawałek damskiego tyłka wklejony wewątku .Dorwać takiego na oddział i elektrowstrząsy doodbytnicze trzy razy dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 e tam dlugi nie przesadzaj , moze sie okzac , ze to calkiem szanowany forumowicz byly juz takie numery ja nawet za wyjawienie mialam bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ło-co chodzi ...??? ..gdzie kto napisał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Elektroooowstrząsy i lewatywę w układzie zamkniętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 do mnie zapukal niejaki leon_z (albo bardzo podobny nick , moze z kropka) twierdzil ze jest leonem z katowic i ma misje nawrocenia mnie z grzesznej drogi jaka co poniektorzy (wychodzilo ze chyba Selimma głownie ma na mysli ) wciagneli ale smierdzi mi to podpucha bo leon z katowic to chyba faktycznie m.dworek , nic niewinny ja sie ubawilam , ale po Selku polecial łostro cos mi sie wczesniej obilo o uszy wiec bylam ciekawa kim jest Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Leon miał takie różne pomysły czasami o izolatkę trącające ale żeby zaraz na drogę cnoty w to nie wierzę Prędzej by poszedł w kierunku naprzeciwnym choć Leona znając to jakim poboczem albo innym skrótem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 z Leonem sie znam ...kiedys to miał wizje ...kurna człowiek rano wlaczal wymiane i czekał co tez dzisiaj "mondrego" napisze ...kupa smiechu z tego była potem dostał bana i wygrzeczniał ...on sam nie atakowal nikogo zachodzi ostatnio bardzo ciekawe zjawisko socjo-zwidy .....ktoś coś wstawi , napisze ...zjebe dostanie selim ja co chwile od jakiś .........dostaje cos na priv kiedys sie wk....i zdobede adres tej cioty dalej niech se dospiewa co zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Niektorzy z nudow za intrygi sie biora Selim nie jestes sam z tym dostaniem po lbie , nas na przemian banuja . Chyba , zeby zawsze byl jeden wolny do zalozenia wewatka litosciwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 A ZA CO BANANA DOSTAŁ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.04.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=46142&highlight= to jeden z jego pomyslow http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=17489&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 to ściema, leona stać na różne numery, ale tak jak napisało kocisko, leon sam nigdy nie atakował, denerwował się dopiero jak ktoś kwestionował jego pomysły i nie daj Boże zaczął się naśmiewać, kocie, u kogoś masz nasrane w papierach, zresztą jak widać na załączonym obrazku, leona też lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts