Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... nooo, ... trochę czasu mi to zabrało selimmku :D

... PODZIWIAM :o , ...

... toż to nic innego jak rodzimy McGyver (och jakby go połączyć z Chuck'iem Norris'em ... to dopiero byłaby jazda) :wink:

pozdrawiam serdecznie

ps - przy okazji odpowiedź na pytanie, co CZASAMI robię o 2-giej :lol:

Noris jest debesciak :D

Qrcze , dostalam poczta z Anglii :lol: :lol: - polska gazete z ogloszeniami i sie juz gubie :-?

Co to jest dzialka rolno-budowlana?

Czy to siedliskowa? :o

Chef idz spac , bo jutro dasz sie nam w nerwach we znaki

I po co mamy Cie wiazac? :wink:

Co to jest dzialka rolno-budowlana?

Czy to siedliskowa? :o

Chef idz spac , bo jutro dasz sie nam w nerwach we znaki

I po co mamy Cie wiazac? :wink:

... moim zdaniem siedliskowa, ... minimum 5000m/2 ...

... chyba niebawem pójdę "się drzymnąć" :lol: ... tylko jako, że "z dołów jestem" :( kiepa dopalę :D

pozdrowionka

Ty Sel chyba szybciej forum przekopiesz niz wlasne podworko w poszukiwaniu skarbow :D

to proste jest ...mnie nie wbijesz bom zbanowany , Leona tez nie

ale zawsze był Cypek i Tomek J na jego topikach :lol: ..hehe...

najlepszy mial watek z humusem ..ale znalesc go nie moge

Akurat to z humusem było OK. Tzn. całego wątku nie czytałem - może dalej zaczeły się przepychanki of topic - ale początek był OK. No może z gatunku - zważę jajko wagą aptekarską zanim zrobię z niego jajecznicę - ale w pożądku.

Co do McGivera - kiedyś zaskoczył mnie kolega. Uważałem go (tzn. tego kolegę), a z resztą nadal uważam, za bardzo inteligentnego. I stąd moje zaskoczenie gdyż w jakiejś rozmowie wyszło że nie widzi różnicy pomiedzy Brygadą A a McGiver'em. Obracałem się w środowisku gdzie różnica jest tak widoczna jak kamizelka fuloryzująca stąd zaskoczenie że większość społeczeństwa ma trochę inny typ wykształcenia i nie widzi.

Bo akurat McGiver jest jedynym filmem który znam gdzie filmowcy znaleźli w swoim budżecie kilka dolarów by wynajać konsultanta znającego fizykę. Dlatego wszystko co się dzieje jest przynajmniej teoretycznie możliwe w świetle fizyki. Naprawdę. Może psychologicznie itd jest nie do końca OK ale od strony zgodności z realiami fizycznymi świata w którym żyjemy - absolutnie OK.

A w takiej np. Brygadzie A - kiedyś zobaczyłem że facet uciekał chyba ze szpitala wariatów przelatując nad murem w ten sposób że rozpalił ognisko i ogrzanym powietrzem napełnił tak z 5 worków na śmieci :o No po prostu załamka totalna. (Nawet jeśli założyć że worek wytrzyma 100 C, i waży 0 gr, to potrzeba by lekko licząc ponad 1000 (słownie: tysiąc) worków 150 l na faceta o wadze 70-80 kg)